Wpisy 1 273 705 – 1 273 804
12 grudnia 2012 09:08 → 12 grudnia 2012 09:58, 100 wpisów
no ja zaraz idę do lotka z 7/10 mm szkoda że bez + jak by padła w + 35 albo 37 to bym miał z losowania tego na 14:00
pawlis
Możliwe, bo nie pamiętam nazwy. Działają legalnie, lecz rzeczywiście działają w okolicach granicy dzielącej działalność prawem dopuszczalną od tej prawem zakazanej, więc rozumiem twój sceptycyzm.
Monet
DariuszW z pewną taką nieśmiałością
Możliwe, bo nie pamiętam nazwy. Działają legalnie, lecz rzeczywiście działają w okolicach granicy dzielącej działalność prawem dopuszczalną od tej prawem zakazanej, więc rozumiem twój sceptycyzm.
Monet
DariuszW z pewną taką nieśmiałością
Medusia kiedy teraz jest now, bo ja nie mam kalendarza na rok 2012 tylko na 2013 i trudno jest mi wyczaic kiedy
jerzy i tak należą ci się bo ostatnio liczby dla niewielu są łaskawe
agatkaa
Zacznie się jutro o 9.43. Jeśli chodzi o gry to czytałam, że dzień nowiu i cztery kolejne są uważane za szczęśliwe
robaczek
agatkaa
Zacznie się jutro o 9.43. Jeśli chodzi o gry to czytałam, że dzień nowiu i cztery kolejne są uważane za szczęśliwe
robaczek
akurat 3gry wydaje się być całkiem całkiem, no, ale ...
Ale, jak ktoś nie ma przekonania, nie chce przepłacać i jednak ma jakiekolwiek obawy,to ...
... przynajmniej można się załapać na jeden gratisowy zakład
dzień dobry
Ale, jak ktoś nie ma przekonania, nie chce przepłacać i jednak ma jakiekolwiek obawy,to ...
... przynajmniej można się załapać na jeden gratisowy zakład
dzień dobry
dla kogoś tam napewno tak ja nie wieże w to
chyba zaczne tylko w mm grać bo w lotka mi nie idzie
zobaczymu jak z Jokerem ujdzie dziś
poozdrowionka z monachium
lece na zakupy
medea bede bardzo wdzieczy za pomoc moj adres poczty to crejzi1@wp.pl zgory bardzo dziekuje
medea bede bardzo wdzieczy za pomoc moj adres poczty to crejzi1@wp.pl zgory bardzo dziekuje
ooo daleko wzajemnie z ojczyzny
kriss
A myśmy tu już zaczęli snuć teorię spiskową żeś gdzieś w świecie z milionami
A myśmy tu już zaczęli snuć teorię spiskową żeś gdzieś w świecie z milionami
dariusz
pawlis
medea
pawlis
medea
a islanderka urwała sie i jej nie ma
medea...jeszcze chyba nie czas. ale fortunata mi pisała na maila ze grudzien ma być szczęsliwy dla mnie
islandorka
a jesli chodzi o gre z zagranicy....nie wiem czy moge reklamować......
własnie kriss
Kriss.Jak widać szczęśliwy nie tylko w grach.
ale 3gry....lub multimaniak
Robal.
Dzień dobry.
Dzień dobry.
emerytka
kriss
nie tyle reklamowac co podzielić się z kolegą swoimi uwagami, choć ten akurat chwilowo zniknął z chata
nie tyle reklamowac co podzielić się z kolegą swoimi uwagami, choć ten akurat chwilowo zniknął z chata
a lotek kest do dup........ na 15 rużnych oddzielnych losów nawed 3 nie było wczoraj
sen miałem
potężna kamienna lawina, ludzie się chowali za trzema skalnymi garbami, a potem wydmuchało /bez skojarzeń/ akcję i wszystkich i do jakiegoś pensjonatu i na jakąś stację kolejową i szukali jakichś extra fajek /to nie jest reklama/ - sportów, a może, to były klubowe ?
PS
da radę przed 13.30 ? no dobra - 13.45
w każdym razie nie po 15 -ej
potężna kamienna lawina, ludzie się chowali za trzema skalnymi garbami, a potem wydmuchało /bez skojarzeń/ akcję i wszystkich i do jakiegoś pensjonatu i na jakąś stację kolejową i szukali jakichś extra fajek /to nie jest reklama/ - sportów, a może, to były klubowe ?
PS
da radę przed 13.30 ? no dobra - 13.45
w każdym razie nie po 15 -ej
może poczekam o ile wzrosnie do 10min. co?
Robal.
Może Twoja podświadomość żąda
Może Twoja podświadomość żąda
darek , wrzucisz wreszcie jakies typy , czy wpadles zeby sobie pogadac
Ale sportow i klubowych już chyba nie ma.Nie wiem.
Darek na zajebis... dzielnicy mieszkasz wspomienia zostały
mam pytanie czy osoby upoważnione do zachówku mogą żądać za lokal
który jest wart 30tyś. 125tyś?
który jest wart 30tyś. 125tyś?
no
kaskada zapłaciła po 15 dniach...tzn. płaci, gdy się wzbogaci, a mini lotto prawie zawsze 100 lub 200 tys.
w szczegulności sylwester w ubiegłym roku
islanderki nie ma wiec ide do lotka potem będę
look
tak
jednak - w kaskadzie jest do sprzedania około 1300000 l o s ó w, a w mini sprzedaje się trochę p o n a d ilość różnych możliwych do ułożenia zestawów z a k ł a d ó w
tak
jednak - w kaskadzie jest do sprzedania około 1300000 l o s ó w, a w mini sprzedaje się trochę p o n a d ilość różnych możliwych do ułożenia zestawów z a k ł a d ó w
multuś
kondi
slim61
Żądać mogą, ale czy dostaną to już inna sprawa. Problem w tym, że jak wytoczą sprawę to sąd powoła biegłego a ich wyceny nieruchomości mogą człowieka wprawić w osłupienie.
kondi
slim61
Żądać mogą, ale czy dostaną to już inna sprawa. Problem w tym, że jak wytoczą sprawę to sąd powoła biegłego a ich wyceny nieruchomości mogą człowieka wprawić w osłupienie.
taaa, to p.r.a.w.i.e, jak z kuponem - ile naprawdę, który CO jest wart widać i okaże się dopiero PO - po uwolnieniu krasnoludków
senna
senna
kondi1
Z tymi numerami zdrapek to ciekawa sprawa. Wczoraj po pracy z ciężko zarobioną dychą udałam się na polowanie. W kolekturach koło mojego domu udało mi się upowlować wyłącznie Orła z nr 005 pozostałych numerów z "magicznej" piątki w żadnej z zdrapek nie było. Orzeł przyniósł 1 zł. Dzisiaj w mojej ulubionej bo otwieranej tuż po siódmej kolekturze piętnaście minut po otwarciu w sprzedawanej od dzisiaj sz10 numerów tych już także nie było wzięłam więc w ramach testu 105 jako najbliższe ideału no i 2 złote jest. Test zamierzam kontynuować
Z tymi numerami zdrapek to ciekawa sprawa. Wczoraj po pracy z ciężko zarobioną dychą udałam się na polowanie. W kolekturach koło mojego domu udało mi się upowlować wyłącznie Orła z nr 005 pozostałych numerów z "magicznej" piątki w żadnej z zdrapek nie było. Orzeł przyniósł 1 zł. Dzisiaj w mojej ulubionej bo otwieranej tuż po siódmej kolekturze piętnaście minut po otwarciu w sprzedawanej od dzisiaj sz10 numerów tych już także nie było wzięłam więc w ramach testu 105 jako najbliższe ideału no i 2 złote jest. Test zamierzam kontynuować
Senna
medea,
Za mną niestety ciężka noc...mała miała zapalenie ucha Póki co, jest ok, ale jade do lekarza. Mnie też jakieś gówno bierze
Za mną niestety ciężka noc...mała miała zapalenie ucha Póki co, jest ok, ale jade do lekarza. Mnie też jakieś gówno bierze
panie robala ..typuj ile chcesz od 1/1 do 3/3 tam twoje miejsce w profilu ..jak nie chcesz ja tez równiez niee.. i pintol poowwoo..
no to trza zagrać dzisiaj na wieczór cosik,
na 14 mam 2 zakłady w mm
na 14 mam 2 zakłady w mm
kondi
gotujesz rumianek w dzbanku i powstająca parę na ucho dajesz,
mi zawsze pomagało na bolące ucho
gotujesz rumianek w dzbanku i powstająca parę na ucho dajesz,
mi zawsze pomagało na bolące ucho
kondi1 najlepsza sprawdzona metoda naturalna na zapalenie ucha u dzieci jest kwiat Anginowiec
kondi u małego dziecka to koszmar wiem to z własnego doświadczenia. Na siebie też uważaj szczególnie jeśli to ucho środkowe bo z tego co pamietam najgorsze było w okresie leczenie takie uczucie ciągłego swędzenia brrr
Ani70 chyba chodzi o anginkę czyli geranium
Ani70 chyba chodzi o anginkę czyli geranium
kondi1 starsi ludzie to hodują, na wsiach zwłaszcza, bo to ogolnie smierdzący kwiat, ale liscie sie gniecie i wklada do ucha, przytykajac watką
kondi1 tylko problem polega na tym w jakim wieku jest dziecko, czy da sobie to zaaplikowac
Wieczorem nie mogę obejrzeć losowania lotto,jak inaczej
mogę dowiedzieć się kto na drugi dzień będzie prezenterem
mogę dowiedzieć się kto na drugi dzień będzie prezenterem
krzysio
"jeden typuj" - ale - po grzybka, jak nie gram na jeden ? - sądzisz - biorę na klatę, taki jeden nie wysłany, a trafiony ?
Chyba masz rację pewnie i takie 5/5 w mm bym wziął, ale...
"jeden typuj" - ale - po grzybka, jak nie gram na jeden ? - sądzisz - biorę na klatę, taki jeden nie wysłany, a trafiony ?
Chyba masz rację pewnie i takie 5/5 w mm bym wziął, ale...
No z tym śmierdzeniem to bym nie przesadzała bo mi się jego zapach podoba. Mam takiego na oknie w domu.Odmiana o zapachu cytrusowym. Niestety tej o zapachu zbliżonym do róży nigdy nie udało mi się u nikogo podprowadzić.
W stanie wojennym jej liście świetnie zastępowały cytrynę do herbaty
zobaczymy, zakropiłem jej o23 kroplami do uszu i po 00:00 ją puściło. Teraz mówi, że ją nie boli
senna
Mi kiedyś robiono świecowanie uszu i efekt był całkiem fajny niestety u dzieci odpada.
lottowin
Pożyjemy zobaczymy po wynikach szanownych kolegów z MP
Mi kiedyś robiono świecowanie uszu i efekt był całkiem fajny niestety u dzieci odpada.
lottowin
Pożyjemy zobaczymy po wynikach szanownych kolegów z MP
.
Większość problemów natury laryngologicznej jest uleczalna autozabiegami ( lub w przypadku malych dzieci zabiegami ) metodą B.S.M. czyli
B - Bioemanacyjne
S - Sprzężenie z
M - Mózgiem
czyli oddziaływaniem energią naszego biopola na odpowiednie obszary mózgu poprzez nakładanie ręki ew. obu rąk na czaszkę.
W necie jest dużo informacji na temat tej metody , w tym filmy a ponadto można zamówić z dfostawą do domu książkę o BSM, w wersji z płytą DVD lub bez płyty.
.
Większość problemów natury laryngologicznej jest uleczalna autozabiegami ( lub w przypadku malych dzieci zabiegami ) metodą B.S.M. czyli
B - Bioemanacyjne
S - Sprzężenie z
M - Mózgiem
czyli oddziaływaniem energią naszego biopola na odpowiednie obszary mózgu poprzez nakładanie ręki ew. obu rąk na czaszkę.
W necie jest dużo informacji na temat tej metody , w tym filmy a ponadto można zamówić z dfostawą do domu książkę o BSM, w wersji z płytą DVD lub bez płyty.
.
cholercia, chyba zacznę te wszystkie zioła chodować, a kwiaty ozdobne pójdą won
kondi1 tak to wygląda http://galeria.swiatkwiatow.pl/zdjecie/anginowiec,23886,1224.html/?str=1#foto
robal..tak jasne ty ..01..ja moge pokazać 41..