Wpisy 1 272 569 – 1 272 668
11 grudnia 2012 14:33 → 11 grudnia 2012 15:07, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
żegnam wszystkich znajomych mnie taka interpretacja nie interesuję i ogłaszam że bojkotuję tę stronę
B O J K O T
B O J K O T
medusia dzieki Ci dobra kobitko...
kondi
Xingo ma numer gdzieś lewej strony tak bardziej z góry i mówimy o końcówkach
Xingo ma numer gdzieś lewej strony tak bardziej z góry i mówimy o końcówkach
oczywiście Robal_36 ma rację. To osoba pisząca odpowiada za swoje słowa, a nie admin. Gdyby tak nie było, to twórcy facebooka lub youtuba już dawno by byli w więzieniu.
Bonus Multi Multi: 1 510 000 zł
lila...ty juz typowane i spookoo ..teraz isc zrób obiaaad dla mezoowiii
kondi
Ja podałam te numery co conajmniej dwa razy w jakiejś zdrapce dawały głowną nagrodę. 86 jest wśród tych co dały ją jeden raz
Ja podałam te numery co conajmniej dwa razy w jakiejś zdrapce dawały głowną nagrodę. 86 jest wśród tych co dały ją jeden raz
tabelka bardzo skromna
o matko kochana i po co osoby które nie typuje tu w ogóle zaglądaja???
Może łapówkę trzeba jej dać to sobie pójdzie precz?
Jak admin otruć zabrania?
Jak admin otruć zabrania?
czyli mam wybierać z powyższymi koncówkami? Kiedys dobrze szło mi w 5-kach
drapciu podrzuc cos na 22 czym bedziesz grał...
dobra chłopaki zaraz skończę jeszcze coś odhaczyć w moim wykazie i podam te które dały już głowną wygraną z podziałem na dziesiątki
W krzyżówce 206 dwie główne wygrane były na numerze 012
W krzyżówce 206 dwie główne wygrane były na numerze 012
ja raz wziełam bitwe i 5 zeta...zwyciestwo...
Pasko...daj mozliwośc wręczania banów a na chacie bedziesz miał spkój i bedziesz miał wiecej czasu dla siebie
drapciu przeglądałam wygrane w drapkach i tylko sz.50 jest ok...moim zdaniem...
drapciu ok do 15...
hipopotan jak ci poszlo o 14?
drapek
ta - mi też nie leży, a jedynym plusem - z pewnego punktu widzenia - długo się drapie
ta - mi też nie leży, a jedynym plusem - z pewnego punktu widzenia - długo się drapie
hipopotan
albin..hipcioo nie jest bogaty ..chce wysłać jeden zakład na dzien na maxa za 2,5 zł
hipooptan, albin
nie graliście ? - to jak miało byc duuuuuuuuuuużo wygranych ?
nie graliście ? - to jak miało byc duuuuuuuuuuużo wygranych ?
krzysio744 czasmi to jest wystarczajace taki 1 zakad i to nawet na chybil-trafil
Dobra po analizie numerów wszystkich będących w obiegu zdrapek, które pozwoliły zgarnąć główną nagrodę wygląda to następująco :
4x 35
3x 5,12,23,43,
2x 3,13,25,39,44,40,53,68,77,96,127
1x podzieliłam wg dziesiątek
1,6,7
11,10,19,17,15,14
20,22,29,28,21
34,36
41,42
57,58,55,56,51,59
62,63,64
70,79
83,89,81,84,86
90,97
105
112
132,139
147,143
159
163,167,164
185,184,188
191,192,195
jakby mnie na zdrapkę naszło to wezmę coś z tych numerów
4x 35
3x 5,12,23,43,
2x 3,13,25,39,44,40,53,68,77,96,127
1x podzieliłam wg dziesiątek
1,6,7
11,10,19,17,15,14
20,22,29,28,21
34,36
41,42
57,58,55,56,51,59
62,63,64
70,79
83,89,81,84,86
90,97
105
112
132,139
147,143
159
163,167,164
185,184,188
191,192,195
jakby mnie na zdrapkę naszło to wezmę coś z tych numerów
Robal_36 przyjdzie odpowiednia chwila to zagram
hipo
ostatnio wstawiłem na czat kawałek Twojego wpisu - o cenie pisałeś przy poprzedniej podwyżce - no problem - rozumiem ?
ostatnio wstawiłem na czat kawałek Twojego wpisu - o cenie pisałeś przy poprzedniej podwyżce - no problem - rozumiem ?
allbinn ..
Robal_36 we 2 z hipopotanem sami nie podciagniemy wygranych w tabeli to by trza bylo wszystkich z tej strony z dobrymi liczbami
kondi
Bo to przecież nie sposób na 100 % tylko taka ściąga co sobie wybrać by mieć poczucie, że się ma jakiś wpływ na zwiększenie swoich szans w zdrapce
Bo to przecież nie sposób na 100 % tylko taka ściąga co sobie wybrać by mieć poczucie, że się ma jakiś wpływ na zwiększenie swoich szans w zdrapce
spoko
albin
- damy radę...
nie wiadomo kiedy, ale ... spoko...
albin
- damy radę...
nie wiadomo kiedy, ale ... spoko...
kondi
Ale 50-tki to się wydają jakby zdziebko bardziej błogosławione niż inne
A na poważnie to jak sobie zapamiętam te najczęstsze a pozostałe na karteczkę i do portfela jakby 35,5,12,23,43 nie było już w paczce
Ale 50-tki to się wydają jakby zdziebko bardziej błogosławione niż inne
A na poważnie to jak sobie zapamiętam te najczęstsze a pozostałe na karteczkę i do portfela jakby 35,5,12,23,43 nie było już w paczce
drapciu
Robal_36 to by wystarczylo tylko takie 7/10 pewne w 1 zakldzie a grcze z tej strony by zagrali odpowiednio ze stawka
:teraz jest zima i ts musi się gimnastykować,jak zmusić ludzi do gry,bo w drodze do kolektury można odmrozić sobie uszy,albo wywinąć kozła na śniegu:
kondi
Ja sie robię świadomy klient jak nie pozwala wybierać to nie kupuję
Ja sie robię świadomy klient jak nie pozwala wybierać to nie kupuję
Medea mi w niektórych kolekturach nie pozwalają wybierać zdrapek:
kondi nie podaja tylko mówisz poprosze o zdrapke z nr bocznym i ona ci szuka,...u mnie nie ma problemu...
Tylko, czy ktoś i ewentualnie - ile osób by powtórzyło ?
jakiś czas już temu- kazik_T, jak zapodał te 10/10 - to tak się złożyło, że 'wylosowane' były 4x 10/10 i nie wiem, czy 'zgapione' ? czy fuks ?
nie da się - nie można wszystkiego wiedzieć
A wiecie, że pierwotny projekt tego drugiego losowania w lotto - wtedy jeszcze pod nazwą BIS - miał być z kumulowaniem ?
jakiś czas już temu- kazik_T, jak zapodał te 10/10 - to tak się złożyło, że 'wylosowane' były 4x 10/10 i nie wiem, czy 'zgapione' ? czy fuks ?
nie da się - nie można wszystkiego wiedzieć
A wiecie, że pierwotny projekt tego drugiego losowania w lotto - wtedy jeszcze pod nazwą BIS - miał być z kumulowaniem ?
jakos nie widac krissa i fortunaty moze sie zmówili...
hipcio jak idziesz po chleb to masz sobie prawo wybrac...opr ich i heja...
A mi raz starszy kolektor,jak chciałem wybrać,to złośliwie powiedział,że nie ma to znaczenia i oderwał pierwszą zdrapkę z brzegu,a mnie potraktował jak oszołoma:
hipcio
Wiem i w takich przypadkach jest to pierwszy i ostatni raz gdy u tego kogoś kupuję zdrapkę. W ostateczności nie musze ich kupować
kondi
A propos matmy. Ja o mało co nie wyleciałam z lekcji i nie skończyłam z pałą na okres jak zwróciłam uwagę, że po jakiego grzyba mam przeprowadzić na tablicy dowód bodajże na twierdzenie Pitagora lub Talesa skoro gość go już opracował i można się go nauczyć na pamięć
Wiem i w takich przypadkach jest to pierwszy i ostatni raz gdy u tego kogoś kupuję zdrapkę. W ostateczności nie musze ich kupować
kondi
A propos matmy. Ja o mało co nie wyleciałam z lekcji i nie skończyłam z pałą na okres jak zwróciłam uwagę, że po jakiego grzyba mam przeprowadzić na tablicy dowód bodajże na twierdzenie Pitagora lub Talesa skoro gość go już opracował i można się go nauczyć na pamięć
hipcio to z bani go...
hipcio
medea zadziora byłas co???
hipcio, jeżeli to nie ma zanaczenia, to dlaczegokażdy los nie wygrywa
a mój chrzesniak całe przedszkole przestał w kącie...
:80 procent sprzedawców siedzi w kolekturach jak skazańcy,maja takie miny:i są bardzo niezadowoleni jak sie coś ich pyta lub poprosi:
dzis jest zonaty i cały czas ma te iskierki w oczach...
islandorka i kondi
Na wieczór z aspektów pozytywnych jest
Koniunkcja Merkurego i Księżyca oraz trygon Urana i Merkurego czyli biorąc daty wschodu i zachodu tych planet mamy takie cyfereki do zagospodarowania :
Merkury 6,10 - 14,57
Księżyc 5,25 - 14,24 górowanie 9,57
Uran 12,47 - 1,8
Na wieczór z aspektów pozytywnych jest
Koniunkcja Merkurego i Księżyca oraz trygon Urana i Merkurego czyli biorąc daty wschodu i zachodu tych planet mamy takie cyfereki do zagospodarowania :
Merkury 6,10 - 14,57
Księżyc 5,25 - 14,24 górowanie 9,57
Uran 12,47 - 1,8
hipcio z globusa ich...
medusia ja wodnik co mi to da??? grac czy nie???
jak w kabarecie czy mam grac??? pamietacie własnie leci kabarecik...
islandorka
No ja się chyba skuszę bo część cyferek już wpadła więc jakiś jeden malutki zakładzik 10/10 puszczę bo a nóż widelec bonus będzie mój
No ja się chyba skuszę bo część cyferek już wpadła więc jakiś jeden malutki zakładzik 10/10 puszczę bo a nóż widelec bonus będzie mój
hipo
może ma, może nie ma - przed drapaniem zazwyczaj nie wiemy ale - jakiś wybór, to chyba lepiej mieć ?
to jest prawie tak, jak w kaskadzie - bez możliwości wyboru, jak w Jokerze - w tym zestawie 4/50
i tak, jakby całkiem zlikwidować blankiety ...
Ale i z maszyny w końcu ludziska też czasem trafiają
I co się tak dziwicie ? -
prowizja ts-a jest okrutnie mała, a czasem przecież, są to zwykli podnajęci pracownicy, którzy NIC dodatkowego nie mają
może ma, może nie ma - przed drapaniem zazwyczaj nie wiemy ale - jakiś wybór, to chyba lepiej mieć ?
to jest prawie tak, jak w kaskadzie - bez możliwości wyboru, jak w Jokerze - w tym zestawie 4/50
i tak, jakby całkiem zlikwidować blankiety ...
Ale i z maszyny w końcu ludziska też czasem trafiają
I co się tak dziwicie ? -
prowizja ts-a jest okrutnie mała, a czasem przecież, są to zwykli podnajęci pracownicy, którzy NIC dodatkowego nie mają
musze spadac zaraz stary przyjedzie...ok medea aobacze moze ja tez...
Pasko
Ja co prawda nie musze na zgodę ale chętnie się z Tobą napiję
Ja co prawda nie musze na zgodę ale chętnie się z Tobą napiję
Milego popołudnia.
Hipcio.Czapka uszanka ,łyżwy i kierunek kolektura.
Hipcio.Czapka uszanka ,łyżwy i kierunek kolektura.