Wpisy 1 272 469 – 1 272 568
11 grudnia 2012 14:15 → 11 grudnia 2012 14:32, 100 wpisów
Monet: nie zawsze w parze z czym? Z wolnym czasem? Inteligentni ludzie po prostu zwykle mają mało wolnego czasu i bardzo dużo zajęć.
wiesiek
dzień dla Raków czyli tylko czekać aż ci 5/5 w mini wpadnie lub chapsniesz bonus w mm
dzień dla Raków czyli tylko czekać aż ci 5/5 w mini wpadnie lub chapsniesz bonus w mm
bo z niczego innego to nie wynika, że wchodzę na chat i po prostu nie mam czasu godzinę czytać 1000 ostatnich wpisów i analizować. Czytam ostatnich 20 i tyle.
PASKO>>>>>>WOJNA NA CZACIE---BAN,olali ją wszyscy----ban.O co w końcu tu chodzi?
albin 7 i 9...co ty na to?
witam,zaraz popatrze co mi weszlo,ale na chybił mam 4/4 takze niezle
jak tam medea i kondi wygrane???
OPA 4/4
Lila: to było olanie? Wchodzę i czytam o trutkach na szczury, czy to pomoże ?
Monet
usunięcie, jak mi się zdaje jest niezgodne z obecnym regulaminem, a dodatkowo - absolutnie niczego nie rozwiązuje, a nawet gorzej - spodziewałbym się przejęcia nicku...
W pewnych sytuacjach wyobraźni może nie styknąć
usunięcie, jak mi się zdaje jest niezgodne z obecnym regulaminem, a dodatkowo - absolutnie niczego nie rozwiązuje, a nawet gorzej - spodziewałbym się przejęcia nicku...
W pewnych sytuacjach wyobraźni może nie styknąć
wiesiu nie dobijaj...
islandorka, ja gram na 22, a dzisiaj w ogóle - trzymam pulę na jutro
Inteligentni ludzie po prostu zwykle mają mało wolnego czasu i bardzo dużo zajęć.
Pasko ..to jak ja mam mało zajęć to jestem baran i debil
a moze tak sie ustawiłem żee ja jako ten baran i debil bez wykształcenia nie inteligentny mam ludzi inteligentnych od zapierniczania
Pasko ..to jak ja mam mało zajęć to jestem baran i debil
a moze tak sie ustawiłem żee ja jako ten baran i debil bez wykształcenia nie inteligentny mam ludzi inteligentnych od zapierniczania
Pasko??
Trutka na szczyry to przenośia. Bo Ty sobie z nia rady nie dajesz.
Wczoraj twierdziłeś.że stasia12 to nie ona bo inna lokalizacja.
A ja mam dowód że tak.
Trutka na szczyry to przenośia. Bo Ty sobie z nia rady nie dajesz.
Wczoraj twierdziłeś.że stasia12 to nie ona bo inna lokalizacja.
A ja mam dowód że tak.
islandorka30,5 7 i 9 w keno to odpoweidnia ilosc liczb ja kiedys 6/9 w keno trafil w 3 zakladach
medea: 4,7,10,13,17,22,28,30,42,50,51,57,65,74,76,83,88,93,98,99
51 -4zł
7 -5zł
88 -50zł
reszta nr.po 2zł i zostało jeszcze ok.10-15 niesprzedanych drapek - tyczy to oczywiśćie zodiaka
51 -4zł
7 -5zł
88 -50zł
reszta nr.po 2zł i zostało jeszcze ok.10-15 niesprzedanych drapek - tyczy to oczywiśćie zodiaka
OPA super...
islandorka
niestety tylko 3/7 no i plusa nie zaznaczyłam z oszczędności.
kondi1
Te cyferki planet całkiem całkiem choć bez rewelacji. Ja też sobie robię plany na jutro
niestety tylko 3/7 no i plusa nie zaznaczyłam z oszczędności.
kondi1
Te cyferki planet całkiem całkiem choć bez rewelacji. Ja też sobie robię plany na jutro
Lila
dopóki bede wywoływana do tablicy IP mam zmienne o Wielki Adminie
a ja jestem dobrze zorganizowany i mam czas na WSZYSTKO.
Szczególne jeśli się czegoś PODEJMUJE.
( To było z przekąsem.)
Szczególne jeśli się czegoś PODEJMUJE.
( To było z przekąsem.)
OPA ale i tak zarobiłes...
Max69: uczciwością i pracą ludzie się bogacą.. no niestety, tak powinno być
medusia przezucasz sie na drapki???
MAX..nom teraz mam mało zajęć ale za debila się nie mam wręcz przeciwnie
Monet: rozważę Twoją propozycję usunięcia chata i pozostawienia samej strony bez tej formy rozrywki, z którą nie wyrabiam obecnie
wiesiu typuj na 22 moze cos od ciebie podkradne...
i nie musisz dziękować , ze nie załatwiłam tego w inny sposób ale zawsze mogę !
MAX...mało bo się kulam ale siedzę nad papierami firmy to muszę jasno myśleć więc do debili chyba nie nalężęTy mój kochany debiku
islandorka
Nie, ale jak już będę kupować to numerek będę wiedziała jaki wybrać
kondi1
Potestujemy i zobaczymy co będzie, szczególnie, że tym razem sumy były warte grzechu
Nie, ale jak już będę kupować to numerek będę wiedziała jaki wybrać
kondi1
Potestujemy i zobaczymy co będzie, szczególnie, że tym razem sumy były warte grzechu
to ZAWSZE admin jest odpowiedzialny za to co sie dzieje na stronce nikogo to nie interesuje , ze nie masz czasu
medea, ale z marca weszło dzisiaj kilka: [36,72][23,05][71,53][50]
drapek czyli z tej paczki trzeba by jeszcze z 23,5,35 sprawdzić
Lili..a ja jestem debilem pustakiem ..i swój pierwszy milion ukradłem ..a teraz jestem uczciwy
kondi ty jednak jedziesz tym systemem o którym mi pisaliscie...
kondi
Masz rację. Muszę po prostu łapać mniej srok za ogon i nie mieszac na kuponie liczb z tóżnych systemów typowania
Masz rację. Muszę po prostu łapać mniej srok za ogon i nie mieszac na kuponie liczb z tóżnych systemów typowania
1 272 518. Pasko 2012-12-11 (14:23) Rzeszów
Monet: rozważę Twoją propozycję usunięcia chata
No to ja się nie dziwię że Pasko jak Ty tak czytasz posty.
Gdzie i kiedy taka propozycja z mojej strony padla? Gdzie???
Monet: rozważę Twoją propozycję usunięcia chata
No to ja się nie dziwię że Pasko jak Ty tak czytasz posty.
Gdzie i kiedy taka propozycja z mojej strony padla? Gdzie???
to, że jestem odpowiedzialny nie znaczy, że muszę reagować do 10 minut. Czasami wchodzę, widzę piekiełko, rozdaję 10 banów na dzień dobry, a potem spokojniej mogę prześledzić np. wieczorkiem sytuację bliżej i ewentualnie odblokować kogoś. Podobnie jeśli o 3:00 w nocy coś się dzieje, to raczej się nie obudzę.
medusia widze ty masz "łeb" jak sklep wszystko łapiesz w mig i smigniesz tego bonusika jak nic...
medea
a po co; gwarantowana wygrana zdrapana (przeze mnie), a reszta mnie nie obchodzi; wczoraj kobity otwarły szy50, jak nie zeszła 50ka do tej pory, to też taką rozpiskę będę robił i czekał na okazję
a po co; gwarantowana wygrana zdrapana (przeze mnie), a reszta mnie nie obchodzi; wczoraj kobity otwarły szy50, jak nie zeszła 50ka do tej pory, to też taką rozpiskę będę robił i czekał na okazję
Monet: nie bezpośrednio, ale w podtekście tak. "Szczególne jeśli się czegoś PODEJMUJE."
medeusia nie zapomnisz o biednej kolezance???
pasko ..oddaj mi bany a bedziesz miał taki spokój na chacie że hohoho i kultura tez bedzie
drapciu bedzie dopiero dzis po 15...bede sie chwalic...
Jeśli strona ma być super dopracowana, no to chat musi wylecieć, bo chat zawsze będzie powodował jakieś urazy do mnie. Bez chata spokojnie dałbym radę się "PODJĄĆ" obowiązku prowadzenia strony w 100% jak należy
:coś mi śmierdzi,parka 72,73 za często teraz chodzi,nastawili cyborga że ma ją wybierać,a w kulki włożyli czipki:
kondi i drapek
Bo ja sobie z ciekawości zrobiłam rozpiskę głównych wygranych w zdrapkach no i wyszło mi,że 5,23,35,12 oraaz 3,13,39,44,43,69,77,127 są warte sprawdzenia w zdrapkach szczególnie nowych
Bo ja sobie z ciekawości zrobiłam rozpiskę głównych wygranych w zdrapkach no i wyszło mi,że 5,23,35,12 oraaz 3,13,39,44,43,69,77,127 są warte sprawdzenia w zdrapkach szczególnie nowych
>> admin jest odpowiedzialny za to co się dzieje na stronce<<
nie m77 - znowu błądzisz - nie jest
to osoba pisząca odpowiada za swoje słowa
normalnemu człowiekowi /w ogólnym, oczywiście znaczeniu tego słowa/ w pale / to przenośnia / się nie zmieści, że można zakładać kilka nicków i pisać - samemu do siebie i ze sobą
nie m77 - znowu błądzisz - nie jest
to osoba pisząca odpowiada za swoje słowa
normalnemu człowiekowi /w ogólnym, oczywiście znaczeniu tego słowa/ w pale / to przenośnia / się nie zmieści, że można zakładać kilka nicków i pisać - samemu do siebie i ze sobą
medusia miałas z matmy 5???
Ponadto jeśli wiadoma osoba sobie odpoczywa to nic zlego sie nie dzieja. Czat sobie śmiga aż miło.
Ale widać tej pani to nie pasuje. Onaznowu po necie paszkwile na temat Twojego potralu zamieszcza.
Ale widać tej pani to nie pasuje. Onaznowu po necie paszkwile na temat Twojego potralu zamieszcza.
islandorka
Jeśli tylko wytropię coś dającego większe szanse na upolowanie czegoś to na pewno nie zapomnę
Niestety matma to była moja pięta achillesowa w czasach szkolnych, choć przy niektórych pedagogach to cud, że umiem tabliczkę mnożenia i dodawanie w słupkach
Jeśli tylko wytropię coś dającego większe szanse na upolowanie czegoś to na pewno nie zapomnę
Niestety matma to była moja pięta achillesowa w czasach szkolnych, choć przy niektórych pedagogach to cud, że umiem tabliczkę mnożenia i dodawanie w słupkach