Wpisy 1 272 233 – 1 272 332
11 grudnia 2012 13:23 → 11 grudnia 2012 13:50, 100 wpisów
13maxa ..ty widzisz ja tez widze lepsza miki niz lila nie dobra i kurne znikam...
jestena etapie poradcie coś 1,3,13,33,40,51,54,55,56,67,68,69,70,71,72,73
pasko..a tak wczoraj pisałes ze to nie ona ...ojej ...ten smród sie czuje z daleka
Lila
Dzisiaj na dwa losowania 2,17,18,48,42,43,36 i wola niebios i skrzypce
Dzisiaj na dwa losowania 2,17,18,48,42,43,36 i wola niebios i skrzypce
Tańcz głupia tańcz swoim życiem się ciesz jak widać słowa piosenki dla niektórych są wskazówką życiową
lila i mirnam
Ja bym je też podejrzewała szczególnie, że kondi1 6,60 wychodzi na jutro a ostatnio TS jest złośliwy i liczby z jego parek lubią wpadać wcześniej i to pojedynczo
mariucha
Ja bym je też podejrzewała szczególnie, że kondi1 6,60 wychodzi na jutro a ostatnio TS jest złośliwy i liczby z jego parek lubią wpadać wcześniej i to pojedynczo
mariucha
czuję się rozczarowana specjalnie dla Ciebie Max się zarejestrowałam by ulżyć twoim cierpieniom czekam
medea..bo kondziuch specjalnie nam takie parki zapodaje co wpadają osobno
uwaga - nie karmić
- ona, on, oni, one - wszystko jedno przecież - tak naprawdę - robią to wszystko specjalnie, może to nieukrywane uczucie jakieś, może konkurencja - w.s.z.y.s.t.k.o j.e.d.n.o - potem kopiują tylko część, co .i.m. bardziej pasi i wstawiają gdzieś tam po innych stronach -
n.i.e k.a.r.m.i.ć
- ona, on, oni, one - wszystko jedno przecież - tak naprawdę - robią to wszystko specjalnie, może to nieukrywane uczucie jakieś, może konkurencja - w.s.z.y.s.t.k.o j.e.d.n.o - potem kopiują tylko część, co .i.m. bardziej pasi i wstawiają gdzieś tam po innych stronach -
n.i.e k.a.r.m.i.ć
Mój ty Pikachu żółciutki jak taki słodki przytulaśny kurczaczek z Tobą zawsze
Monet
Trucie szkodników obdarzonych inteligencją takich jak szczury jest trudne. Wysyłają szpiona i dopiero jak nie skona biorą się za żarcie
Trucie szkodników obdarzonych inteligencją takich jak szczury jest trudne. Wysyłają szpiona i dopiero jak nie skona biorą się za żarcie
oj dajcie spokój szkoda i szczura i kreta mimo ze to szkodniki- ona czuja... maja uczucia a to to nie
Max no co jest? I tak już duzo czasu poświęciłam jak na kogos takiego jak ty
sorelka...żartuję,nigdy nie otrułam kreta ani innego stworzenia.Miałam kreta w ogrodzie,pies rozkopał kopiec,wsadził pysk i kret się przeprowadził do sąsiada
Ja mam w domu pogrzebacz....jest ktoś chętny???
wystarczy do gmerania?
wystarczy do gmerania?
Monet...to zależy gdzie kołek wbijesz bo jak w .....to będzie przyjemność
Monet
lub srebrna kula jak chce Hollywood, choć nasi słowiańscy przodkowie preferowali profilaktykę czyli odcięcie podejrzanym zwłokom głowy i położenie jej w nogach ciała położonego na brzuchu by zmylic przeciwnika gdzie jest wyjście
lub srebrna kula jak chce Hollywood, choć nasi słowiańscy przodkowie preferowali profilaktykę czyli odcięcie podejrzanym zwłokom głowy i położenie jej w nogach ciała położonego na brzuchu by zmylic przeciwnika gdzie jest wyjście
Uluś ..ja poprosze porcję na plecki bo cosik mnie łamie w krzyżu
kondi1
Wiem, ale potrzebowaliśmy tematu że tak powiem zastępczego
Wiem, ale potrzebowaliśmy tematu że tak powiem zastępczego
no dawaj - ostatnio obraziłeś nie tylko nie ale i moją córkę - dawaj co odwaga odeszła - takiś k u r w a cwany w tym bu ... a teraz to co? Myślisz że ja nie mogę rejestrować kilku nicków i Cie trolować na wypadek bana? Takie k u r w a zabawne?
lilka, to na poczet mojego browarka ale na JUTRO, czyt 14 i/lub 22:15