Wpisy 1 272 133 – 1 272 232
11 grudnia 2012 11:36 → 11 grudnia 2012 13:22, 100 wpisów
A propos diamentu
suma liczb tego słowa to 30 numerologicznie 3 a do tego 49,14,55,52
suma liczb tego słowa to 30 numerologicznie 3 a do tego 49,14,55,52
medea, wpadło 29 wiec moze i 30 sie pojawi a z nim inne, oczekujace w kolejce
Jakby ktoś od nas chciał zrobić interes życia to proponuję zapoznać się z mozliwościami jakie daje twórczość wałbrzyskich radnych http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13028587,Radni_Walbrzycha_zdecydowali__sklepy_czynne_do_23_.html#MT
Mnie zastanawia tylko jedno ilu krewnych i znajomych królika autorów uchwały,osób za nią lobbujących oraz głosujących na tym zarobi i to dobrze
medea to małe piwo to co umnie w gmninie sie dzieje przechodzi ludzkie pojęcie jak rączka myje rączke
wiele perfum żonie kupowałem i pryskała sie tylko jednym, dla mnie też najlepszym ze stajni Chanel
a dlaczego nie na dzisiaj? Przecież jeszcze jest losowanie wieczorem
ale raczej na jutro lila. Pisałem przecież, że mogepodać ci liczby na cały miesiąc, ale Ty nie dopusciłaś tej opcji
lilka, (jeżeli dzisiaj nie wpadnie), to jutro graj (na koszt mojego browara) parką [6,60]
Ou nie
lila
jak Ci to mogło przyjść do ślicznej głowy ?
wydawało mi się to oczywiste - zdt - te 13,49,75, cholibka
dobrze, że robal nie gra progresją
lila
jak Ci to mogło przyjść do ślicznej głowy ?
wydawało mi się to oczywiste - zdt - te 13,49,75, cholibka
dobrze, że robal nie gra progresją
dzien dobry cycy i jaj i znikam...dzida ide po kawy
robal..
lila ...przestaj ty kotku za wcześnie typowane w gr B..
wczoraj cały dzien ..było wspaniale 2 razy 3/3 ..ty po co chciałaś tak pózno typowania ..teraz rozmiałaś nie masz co bierzeć kasa
wczoraj cały dzien ..było wspaniale 2 razy 3/3 ..ty po co chciałaś tak pózno typowania ..teraz rozmiałaś nie masz co bierzeć kasa
2,17,18,48 i nie bata jak nie wpadnie to je z bębna przemocą wyciągnę
tak, TS powinien dawać każdemu te kule, które nie wypadły na pocieszenie
lila ...ja tak znam mój znajomy były głupku i póznie złe mów tu ze ty chcesz pie.przuchu ludzisko czy nie chcesz ..ale ty mozesz mozesz zostanie twoje złe zachowanie...kiedyś bedzie i teraz zaparze kawy
lilka,wiec ty tez czasem nie kumasz krzysia, a myslalem,ze tylko ja zielony ludek jestem