Wpisy 1 271 333 – 1 271 432
10 grudnia 2012 21:35 → 10 grudnia 2012 22:08, 100 wpisów
Dziękuję wam wszystkim za dobre słowo
wieiek wypiję za twoje zdrowie zimne piwo
wieiek wypiję za twoje zdrowie zimne piwo
Lila,tak
miałem dzisiaj wysłać-1,18,31,39,40,53,55,61,65
jak wejdzie,to idę po czerstwą bułkę i się potnę.
miałem dzisiaj wysłać-1,18,31,39,40,53,55,61,65
jak wejdzie,to idę po czerstwą bułkę i się potnę.
To zobacz co Ci może niebawem czekać...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RwwIFpw8_lQ#!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RwwIFpw8_lQ#!
kocur
nie wiem nie pije tatry
ale musze stwierdzić że duzo tego jest ale po ile to nie mam pojęcia
nie wiem nie pije tatry
ale musze stwierdzić że duzo tego jest ale po ile to nie mam pojęcia
MONET...nawiązali wspólny językto jaku mnie dwoje tak zacznie to chyba się będe musiała wyprowadzić
Taki czarny czy robił za zakładkę mnemotechniczną do nauki tablicy pierwiastków
Lila
To będzie konkurencja dla "tercetu egzotycznego"
To będzie konkurencja dla "tercetu egzotycznego"
medea76 jestem ciekawa czy rzezbi jeszcze te swoje wykresy dla uzytkownikow MP heh
Ania70
trudno powiedzieć, bo kontaktuje się osobami zainteresowanymi e-mailowo lub jak się zdaje na gg
trudno powiedzieć, bo kontaktuje się osobami zainteresowanymi e-mailowo lub jak się zdaje na gg
medea76 no mnie sie nie podoba ze tak strasznie jest opryskliwa w stosunku do innych, no ale moze ma swoj taki sposob bycia
ksings..zależy jakie bo widziałam takie co skaczą na ludzi i drapią
Ania70
No mi jej zachowanie wobec osób nie zgadzających się z nią też się nie podobało
No mi jej zachowanie wobec osób nie zgadzających się z nią też się nie podobało
wiesiek77 w Lublinie jest duzo osob narodowosci rosyjskiej i ukrainskiej, bo granica blisko
Lili ..medusia ...ale mam teraz muze http://www.youtube.com/watch?v=sLpp-XGW3Pg teraz to mój przebój
Ania
to chyba spoko,ze można tyle różnych ludzi w normalny dzień spotkać
to chyba spoko,ze można tyle różnych ludzi w normalny dzień spotkać
Lili..dobrze myślałas ..pintol nie dawał rady musiałem porządek zaprowadzić
Lila
moja kotka skoczyła gościowi na plecy.zamierzał się na mnie,gdy wyszedłem wieczorem po fajki
moja kotka skoczyła gościowi na plecy.zamierzał się na mnie,gdy wyszedłem wieczorem po fajki
Ania70
Szczególnie, że dawała do zrozumienia,iż ma przekonania bliskie New Age a osoby z tego nurtu jakie miałam okazję poznać bardzo wysoko stawiały życzliwości wobec innych ludzi i były przeciwne agresji szczególnie tej słownej.Chęci współpracy i pomocy innym.Bezinteresownego dzielenia się wiedzą. Dlatego zachowanie fortunaty wydało mi się co najmniej dziwne, ale może masz rację, że to kwestia sposobu bycia
Szczególnie, że dawała do zrozumienia,iż ma przekonania bliskie New Age a osoby z tego nurtu jakie miałam okazję poznać bardzo wysoko stawiały życzliwości wobec innych ludzi i były przeciwne agresji szczególnie tej słownej.Chęci współpracy i pomocy innym.Bezinteresownego dzielenia się wiedzą. Dlatego zachowanie fortunaty wydało mi się co najmniej dziwne, ale może masz rację, że to kwestia sposobu bycia
ksings...mądra kotka ja jak idę z psem a spotkam znajomego ,znajomą i chcę jej podać ręke to nie da rady bo ręka może być haknięta i nie mam tu na myśli mojej ręki