Wpisy 1 271 233 – 1 271 332
10 grudnia 2012 21:15 → 10 grudnia 2012 21:35, 100 wpisów
Lili..od dzisaj max jest grzeczny jak beda rozkminki wejdze smoczek i 69 na awantury
nie wiem jak na 40 000 odwiedzin dziennie na tej stronie, możecie myśleć, że za głupimi wpisami stoi jedna osoba ... sam już poznałem z 5 osób, które chciały mi zaszkodzić z tytułu konkurencji, zazdrości, itp.
Lila
kiedyś zapytałem tatusia,z czego się biorą dzieci,on mi na to-z nadmanganianu potasu.
jak dorosłem,to mówię mu,ze coś mi nie pasuje.
stary mi na to-synku,źle zrozumiałeś słowo potas.
kiedyś zapytałem tatusia,z czego się biorą dzieci,on mi na to-z nadmanganianu potasu.
jak dorosłem,to mówię mu,ze coś mi nie pasuje.
stary mi na to-synku,źle zrozumiałeś słowo potas.
tym bardziej IP stasi12 wskazuje zupełnie inny kierunek. Ale to może tyle w temacie.
PASKO.77 po pisaniu można poznać i nie piszmi że,stacha to nie ona bo jakościęzko mi w to uwierzyć i annamaria to też ona
Lila: założę się, że stworzę ja nicka... i za chwilę będziesz myśleć, że ja to .... nietrudno naśladować. Utworzyłbym nick i raz bym Cię wyzwał i by wystarczyło pewnie
Tez ostatnio nie chcialo mi sie wierzyc ,ze wejdzie ciag od 1 do 10 ,a jednak
PASKO..jakbyś mnie wyzywał to nie byłabym ci dłużna nie zależnie od tego pod jakim nikiem byś pisał a poza tym pewnych tekstów się nie podrobi
Pasko..ale ta dama z koralami czepia się tylko wybranych osób ...sam zobacz ..5 osób na jej liście jest tylko 5 i wszytko jasne
Lili .. na bank 77 bo pisął juz o pewnej osbie nie bede wymieniał jej nicka i tym sie sprzedała
kocur
Zatypowałam dzisiaj nową metodą numerologiczną piątkę 75,14,50,69,60 i pozyjemy zobaczymy czy coś w tej metodzie jest
Zatypowałam dzisiaj nową metodą numerologiczną piątkę 75,14,50,69,60 i pozyjemy zobaczymy czy coś w tej metodzie jest
Lila
postawisz dziadostwo na piedestał,gdy będziesz o nim mówić.
postawisz dziadostwo na piedestał,gdy będziesz o nim mówić.
mede76 dobry wieczór bo ciebie pominęłam za szybko leca te wpisy
jest teoria że to jest były (szczęśliwie) moderator.
I pewnie coś w tym jest .
I pewnie coś w tym jest .
slawek
Dziękuję za pomoc
wiesiek77
Jakby ci wpisy slawka umknęły to jest to wpis 1 271 042
Dziękuję za pomoc
wiesiek77
Jakby ci wpisy slawka umknęły to jest to wpis 1 271 042
kocur ...aby do przodu .. wygrasz tczewianka tez tak pisała i cos tam ostatnio skubie
wiesiu..czasem już nie możesz nie nakarmić bo się wkierwisz i ci nerw puszcza
kocur..pacz kuźwa ja też ostatnio nic nie mogę wygrać,to jest nas dwoje
Dobra ide cosc zjesc potem losowanko i
Jutro jade do Jastrzebia tam posle pukony
Papatki i pusiaczki dla Pań
Dla Panow
I narka
Jutro jade do Jastrzebia tam posle pukony
Papatki i pusiaczki dla Pań
Dla Panow
I narka