Wpisy 1 269 948 – 1 270 047
9 grudnia 2012 22:40 → 9 grudnia 2012 23:35, 100 wpisów
pytanie do Darka jakie są twoje sposoby na gry w TS i w jaką grę grasz najczęściej i co myślisz o szczęśliwych kolekturach
multi parze na daty oraz koncowki a najczesciej gram w multi oczywiscie
wez tylko wygraj wieksza kwote zaraz sie toba zainteresuje urzad skarbowy
Darek dzięki
lotto-grupa... proponuje, bys opisal swoja sytuacje we wniosku o interpretacje podatkowa ord-in i dopiero gdy uzyskasz wiazaca interpretacje, prowadz dzialalnosc... inaczej zbyt wiele ryzykujesz... koszt takiej interpretacji do 40 zl
można wygrać za 3 złote tylko trzeba mieć nieraz szczęście
Pasko
nie do końca "dwie bańki nie interesują" - obecnie gra jest za droga - kiedyś kolejki ustawiały się do zdecydowanie niższych niż obecnie kwot
nie do końca "dwie bańki nie interesują" - obecnie gra jest za droga - kiedyś kolejki ustawiały się do zdecydowanie niższych niż obecnie kwot
marek33
robal, no wlasnie... subiektywnie gracze uwazaja, ze graja za zbyt duza stawke o zbyt niskie wygrane... to nie dotyczy tylko lotto... przy podwyzszeniu ceny zakladu w mm, liczba grajacych tez spadla mniej wiecej o polowe...
multi... ja gram wylacznie za 3/4 zl w lotto za wiecej bardzo rzadko...
unhappy ja wolę grać w multi multi plus choć w lotto gram od "święta" i to teraz lotto z plusem
robal, tego nie analizowalem, ale jesli przyrost jest, to nic dziwnego... to obecnie najsensowniejsza gra ts-a a bylaby idealna, gdyby placili za 2/5... oni jednak woleli nie tyle uatrakcyjnic mini lotto, ile wprowadzic kaskade
ksings, chodzi o to, by nie popadac w skrajnosci... miec tyle, ile trzeba, ani wiecej, ani mniej... taka brzytwa ockhama
Unhappy trzeba troszkę poczekac bo Oni zamiast liczyć sciskaja się teraz z kobitkami:
zbyszek lew przeczucie u prawdziwego gracza sprawa oczywista tylko trzeba "słuchać"
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 490 000 zł
panie robala..teraz ty załóz skype na zywoo paskowiczowi ...
ja chce patrzeć
ja chce patrzeć
Panowie podajcie po jednej liczbie a złotarybka wyśle
w bilansie typowan (po losowaniu) przydalaby sie mozliwosc sortowania wynikow, tak samo jak w typowaniach... wtedy by bylo dobrze widac, jak typujemy w stosunku do tego, co zaproponowal ts
robal..
nie o to chodzi aby trafic pewniaka za 4 zeta ale cos konkretnego
robal, jesli mozesz (i chcesz), napisz na moj e-mail, ktory jest w profilu... chodzi o to, bym poznal twojego maila...
pasko choć ja myślę że lepiej grać w lotto z plusem bo dopłata wynosi złotówka a są tak jakby dwa zakłady
dziekuje
a do mm na jutro
a do mm na jutro
moze nie tyle chodzi o to, by nie podawac liczb innym mpaskowiczom, ile by nie zdradzac sie przed obserwatorami
Panie Darku jaki pewniak na jutro
kenaj
gonzaga dzięki mój jest 79
kosmaty
ja tez jestem i postaram sie na nastepne spotkanie sie wyposazyc w mikrofon i sluchaweczki
kosmaty widać u ciebie tylko włosy a twarzy nie widać
kosmaty teraz ok
Witam kosmatego
witam video czatowcow
multi multi plus 1984 unhappy
pasko możesz dać propozycję aby użytkownicy strony wysyłali pytania na twojego maila na kolejny wideo czat
unhappy...too nic nie wyraznie obraz skybe
unhappy
albinlotto
złotarybka
albinlotto
nadal nie ma zadnych dziewczyn na video cz
7
mam problem z netem chwilowy...
labin ..i no zadne dziewuiucha na wideo ..a teraz ty