Wpisy 1 267 945 – 1 268 044
8 grudnia 2012 22:00 → 8 grudnia 2012 22:13, 100 wpisów
Pukanie do drzwi. Otwiera pani domu, za rogiem żebrak.
- A czego wam trzeba, dobry człowieku?!
- Kawałek chleba, szanowna pani, gdyby się znalazł, byłbym nad wyraz zobowiązany...
- Ach, dobry człowieku, macie szczęście! Mieliśmy dzisiaj mała uroczystość i sporo tortu zostało!
- Ależ! Szanowna pani zbyt łaskawa!
Tylko chleba kawałek!
- Ach dobry człowieku! To żaden kłopot!
Pani domu przynosi spory kawał tortu i z dumą wręcza go żebrakowi. Chcąc nie chcąc, przyjmuje i pod nosem szepcze:
- Cholera! Jak teraz denaturat przez to dziadostwo przesaczyć?
- A czego wam trzeba, dobry człowieku?!
- Kawałek chleba, szanowna pani, gdyby się znalazł, byłbym nad wyraz zobowiązany...
- Ach, dobry człowieku, macie szczęście! Mieliśmy dzisiaj mała uroczystość i sporo tortu zostało!
- Ależ! Szanowna pani zbyt łaskawa!
Tylko chleba kawałek!
- Ach dobry człowieku! To żaden kłopot!
Pani domu przynosi spory kawał tortu i z dumą wręcza go żebrakowi. Chcąc nie chcąc, przyjmuje i pod nosem szepcze:
- Cholera! Jak teraz denaturat przez to dziadostwo przesaczyć?
kondi miłego chlapania i po wychlapaniu
lila
zawsze mnie dziwią ludzie którzy myślą,że uwagi na temat wagi kogoś to obelga; płytkość i powierzchowność ich myślenia powala na kolana zmuszając do rozmyślań na małością ludzkiej natury
lila
zawsze mnie dziwią ludzie którzy myślą,że uwagi na temat wagi kogoś to obelga; płytkość i powierzchowność ich myślenia powala na kolana zmuszając do rozmyślań na małością ludzkiej natury
medea
medea...mnie też ale cóż.Ona mnie na oczy w całości nie widziała a ma dużo do napisania heh ,śmiechu warte a ja ją widziałam na jakimś głupim filmiku.Ogołnie jest jak ratler.Małe to to,nisko podwoziowe i duzo krzyku robi a jakby dostała kopa to by się w końcu zamknęla
zgadzam sie z tobom medea my kobiety na poziomnie
powinnysmy sie trzymac razem
powinnysmy sie trzymac razem
annamaria nie porównuj się do medei bo w tym momencie jej ubliżasz
Lila {} Multa 72,74,76
annamaria
Bardzo mi przykro, ale kobieta na poziomie a szczególnie dobrze wychowana nigdy nie napisałaby o innej kobiecie tego co ty piszesz.
Bardzo mi przykro, ale kobieta na poziomie a szczególnie dobrze wychowana nigdy nie napisałaby o innej kobiecie tego co ty piszesz.
medea76
max, wejdzie dzisiaj ta moje 59 czy też nie? trzyasz lilke? może chociaż jej haka podłożysz?
chyba trzeba pomyśleć jak tych z TSa przekabacic. żeby losowanie o godzinę chociaż wcześniej przesunęli.
Ja o 22 to już prawie Zoombie śnięty
Ja o 22 to już prawie Zoombie śnięty
Lila
ważę 70 kg.wzrost 176.
ostatnio jakaś cipka powiedziała mi po 40 minutowym ruchanku na ławeczce nad jeziorem,że chudy jestem.zrzuciłem ją z ku....a.
szczupły jestem-powiedziałem.a takiego bzykanka do końca życia mieć nie będziesz.
ważę 70 kg.wzrost 176.
ostatnio jakaś cipka powiedziała mi po 40 minutowym ruchanku na ławeczce nad jeziorem,że chudy jestem.zrzuciłem ją z ku....a.
szczupły jestem-powiedziałem.a takiego bzykanka do końca życia mieć nie będziesz.
annamaria weź wy***alaj analfabetko bo ci zaraz kopa faktycznie zajebie chociażby za samo pisanie
medea76 MM 19,39,54,67 5212 los. (kamień) {)
medea76
to jak w pociągu
-panie konduktorze w Zimnej Wodzie staje ?
-chyba kaczorowi !
to jak w pociągu
-panie konduktorze w Zimnej Wodzie staje ?
-chyba kaczorowi !
anna mopie nie licząc ciebie oczywiście bo kim jesteś to wszyscy wiemy i niki twoje równiez znamy
emeryt i kondi
Ale zimny prysznic pobudza krwioobieg do działania czyli po chwili jak człowieka nie zabije to powinno byc lepiej niż dobrze
Ale zimny prysznic pobudza krwioobieg do działania czyli po chwili jak człowieka nie zabije to powinno byc lepiej niż dobrze
Dla fanów tenisa !!!
Link do rozgrywek czeskiej Ekstraligi.
Kubot bedzie reprezentował barwy Nitry a A.Radwańska Prostejova!
http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/206275-v-ceske-extralize-se-predstavi-daviscupovi-a-fedcupovi-vitezove-i-radwanska/
Transmisje na zywo na CT4 i w necie!
Link do rozgrywek czeskiej Ekstraligi.
Kubot bedzie reprezentował barwy Nitry a A.Radwańska Prostejova!
http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/206275-v-ceske-extralize-se-predstavi-daviscupovi-a-fedcupovi-vitezove-i-radwanska/
Transmisje na zywo na CT4 i w necie!
ja..36,69,75..