Wpisy 1 267 937 – 1 268 036
8 grudnia 2012 21:57 → 8 grudnia 2012 22:11, 100 wpisów
na młodą wysoką dziewczynę jesteś w sam raz po urodzenid dziecka
Lili...jaką długa ona może tylko na małych latać a leki kiedy bedzie brała
Pan Władek wraca po alkoholowym przyjęciu do domu. Puka do drzwi.
- To ty Władek? - pyta przez drzwi żona.
Nikt nie odpowiada, więc wraca do łóżka.
Po chwili znowu słyszy pukanie.
- Władek, czy to ty pukasz?
Cisza, więc żona na dobre udaje się na spoczynek.
Rano otwiera drzwi i widzi męża siedzącego na wycieraczce i trzęsącego się z zimna.
- Władziu, to ty pukałeś w nocy?
- Ja...
- To dlaczego nie odpowiadałeś na moje pytania?
- Jak to nie odpowiadałem, przecież kiwałem głową...
- To ty Władek? - pyta przez drzwi żona.
Nikt nie odpowiada, więc wraca do łóżka.
Po chwili znowu słyszy pukanie.
- Władek, czy to ty pukasz?
Cisza, więc żona na dobre udaje się na spoczynek.
Rano otwiera drzwi i widzi męża siedzącego na wycieraczce i trzęsącego się z zimna.
- Władziu, to ty pukałeś w nocy?
- Ja...
- To dlaczego nie odpowiadałeś na moje pytania?
- Jak to nie odpowiadałem, przecież kiwałem głową...
Pukanie do drzwi. Otwiera pani domu, za rogiem żebrak.
- A czego wam trzeba, dobry człowieku?!
- Kawałek chleba, szanowna pani, gdyby się znalazł, byłbym nad wyraz zobowiązany...
- Ach, dobry człowieku, macie szczęście! Mieliśmy dzisiaj mała uroczystość i sporo tortu zostało!
- Ależ! Szanowna pani zbyt łaskawa!
Tylko chleba kawałek!
- Ach dobry człowieku! To żaden kłopot!
Pani domu przynosi spory kawał tortu i z dumą wręcza go żebrakowi. Chcąc nie chcąc, przyjmuje i pod nosem szepcze:
- Cholera! Jak teraz denaturat przez to dziadostwo przesaczyć?
- A czego wam trzeba, dobry człowieku?!
- Kawałek chleba, szanowna pani, gdyby się znalazł, byłbym nad wyraz zobowiązany...
- Ach, dobry człowieku, macie szczęście! Mieliśmy dzisiaj mała uroczystość i sporo tortu zostało!
- Ależ! Szanowna pani zbyt łaskawa!
Tylko chleba kawałek!
- Ach dobry człowieku! To żaden kłopot!
Pani domu przynosi spory kawał tortu i z dumą wręcza go żebrakowi. Chcąc nie chcąc, przyjmuje i pod nosem szepcze:
- Cholera! Jak teraz denaturat przez to dziadostwo przesaczyć?
kondi miłego chlapania i po wychlapaniu
lila
zawsze mnie dziwią ludzie którzy myślą,że uwagi na temat wagi kogoś to obelga; płytkość i powierzchowność ich myślenia powala na kolana zmuszając do rozmyślań na małością ludzkiej natury
lila
zawsze mnie dziwią ludzie którzy myślą,że uwagi na temat wagi kogoś to obelga; płytkość i powierzchowność ich myślenia powala na kolana zmuszając do rozmyślań na małością ludzkiej natury
medea
medea...mnie też ale cóż.Ona mnie na oczy w całości nie widziała a ma dużo do napisania heh ,śmiechu warte a ja ją widziałam na jakimś głupim filmiku.Ogołnie jest jak ratler.Małe to to,nisko podwoziowe i duzo krzyku robi a jakby dostała kopa to by się w końcu zamknęla
zgadzam sie z tobom medea my kobiety na poziomnie
powinnysmy sie trzymac razem
powinnysmy sie trzymac razem
annamaria nie porównuj się do medei bo w tym momencie jej ubliżasz
Lila {} Multa 72,74,76
annamaria
Bardzo mi przykro, ale kobieta na poziomie a szczególnie dobrze wychowana nigdy nie napisałaby o innej kobiecie tego co ty piszesz.
Bardzo mi przykro, ale kobieta na poziomie a szczególnie dobrze wychowana nigdy nie napisałaby o innej kobiecie tego co ty piszesz.
medea76
max, wejdzie dzisiaj ta moje 59 czy też nie? trzyasz lilke? może chociaż jej haka podłożysz?
chyba trzeba pomyśleć jak tych z TSa przekabacic. żeby losowanie o godzinę chociaż wcześniej przesunęli.
Ja o 22 to już prawie Zoombie śnięty
Ja o 22 to już prawie Zoombie śnięty
Lila
ważę 70 kg.wzrost 176.
ostatnio jakaś cipka powiedziała mi po 40 minutowym ruchanku na ławeczce nad jeziorem,że chudy jestem.zrzuciłem ją z ku....a.
szczupły jestem-powiedziałem.a takiego bzykanka do końca życia mieć nie będziesz.
ważę 70 kg.wzrost 176.
ostatnio jakaś cipka powiedziała mi po 40 minutowym ruchanku na ławeczce nad jeziorem,że chudy jestem.zrzuciłem ją z ku....a.
szczupły jestem-powiedziałem.a takiego bzykanka do końca życia mieć nie będziesz.
annamaria weź wy***alaj analfabetko bo ci zaraz kopa faktycznie zajebie chociażby za samo pisanie
medea76 MM 19,39,54,67 5212 los. (kamień) {)
medea76
to jak w pociągu
-panie konduktorze w Zimnej Wodzie staje ?
-chyba kaczorowi !
to jak w pociągu
-panie konduktorze w Zimnej Wodzie staje ?
-chyba kaczorowi !
anna mopie nie licząc ciebie oczywiście bo kim jesteś to wszyscy wiemy i niki twoje równiez znamy