Wpisy 1 267 487 – 1 267 586
8 grudnia 2012 19:56 → 8 grudnia 2012 20:36, 100 wpisów
Robal.
A jakże by inaczej.
A jakże by inaczej.
Przecież 36 to pewniak we wszystkich grach.
medea76
Medea
Ten "ktoś"już przejrzał na oczy.
Trzeba ruszać z pieskiem.
medea76
sielaw
medea wiesz co to za praca...amway...
kriss napisałam do cie na gg...
kriss napisałam do cie na gg...
rustu
no i cisza...
sielaw dla mnie
siema dzikusie
islandorka30,5 co to masz za prace
ano przyjechała pani z amway i chce mnie do pracy, ale wiecie mniej wiecej jak to sie je prawda...wiec sie zastanawiam...
rustu2009
Mam przeczucie, że 8,12,18 to klucz do sukcesu bo to liczby co za mną chodziły ale jak zwykle mimo fartownego dnia nie puściłam
Mam przeczucie, że 8,12,18 to klucz do sukcesu bo to liczby co za mną chodziły ale jak zwykle mimo fartownego dnia nie puściłam
napisałam do krissa a on milczy jak zaklety...
to se ide na film...
jak kriss oblega tory i trójkąty i nie wie jak to ugryżć...
islandorka
Jeśli chodzi o tego typu zajęcia to trzeba do tego mieć co tu kryć po prostu wrodzoną smykałkę . Za amway`em ciągnie się poza tym opinia czegoś na wzór sekty a ich metody czasami powodują zrażenie do siebie znajomych
Jeśli chodzi o tego typu zajęcia to trzeba do tego mieć co tu kryć po prostu wrodzoną smykałkę . Za amway`em ciągnie się poza tym opinia czegoś na wzór sekty a ich metody czasami powodują zrażenie do siebie znajomych
mysleze ciag 1-10 predko sie nie powtorzy , radze zwrocic uwage teraz na 70-tki
jac11
Ja tez jestem pod wrazeniem tej Pani
Wpis 1267234 slowo"trujkąd"ja piernicze
Wpis 1267234 slowo"trujkąd"ja piernicze
medea otóz to..to nie to o czym mozna marzyc...
multuś80
Możesz miec rację dawno też nie było ciągów typu 66,67,68,69,70,71,72,73 lub 59,60,61,62,63,64,65,66
Możesz miec rację dawno też nie było ciągów typu 66,67,68,69,70,71,72,73 lub 59,60,61,62,63,64,65,66
jac11 juz te bledy wczesniej widzialem ale pyty juz tego czytac nie moge
ja tylko tak lukam na Was kochani, bo mam inne zajęcie, które muszę skończyć
medea, islandorka
jac, slawek
medea, islandorka
jac, slawek
islandorka
Spróbowac zawsze można pod warunkiem zachowania zdrowego rozsądku o ile oczywiscie dobrze się czujesz w handlu
Spróbowac zawsze można pod warunkiem zachowania zdrowego rozsądku o ile oczywiscie dobrze się czujesz w handlu
wiesz medea , ja mysle , ze wczoraj zabraklo 5 w tym ciagu i ci co graja ciagi nie mogli wylapac calej 10 ,zreszta wciaz jest bonus
Dzis bylem w kolekturze i gosc za mna prosi o wyplacenie 7tysi w MM
Ja chyba nie pasuje do tej rzeczywistości.
Sorry.
Nic nie poradzę że w***ia mnie jak facet facetowi serduszka i buziaczki wkleja.
Chyba trzeba się zawijać .
Sorry.
Nic nie poradzę że w***ia mnie jak facet facetowi serduszka i buziaczki wkleja.
Chyba trzeba się zawijać .
islandooorka....jestem na gg
ksings nie wiem ale chcial 7 tysi i mowil ,ze w mm mial ale co dalej nie wiem bo musialem isc z zakupami
a tak gwoli ciekawosci to caly czas nie ma 5 a ta cyfra powinna domykac caly ciag wczorajszy
rustu...
Monet.. mnie tak samo dlatego napisałem zeby żaden gej się tutaj do mnie nie odzywał nawet słowem
Monet.. mnie tak samo dlatego napisałem zeby żaden gej się tutaj do mnie nie odzywał nawet słowem
jac11.....jak wygram 10/10 to tez bedziesz podatny
wchodze dziś do buka facet przede mną mówi do kolektorki na zagłębie lubin 2tysiące kurs 2.45 ludzie w punkcie łacha z dziadka targają daj mi tą kasę bo i tak nie wejdzie mija 30minut zagłębie prowadzi 3-0 a towarzystwo ma kopary do ziemi mecz skończył się 4-1 i jutro dziadek drugie 2tysia przytuli
sielaw
a co tam.....
a co tam.....