Wpisy 1 266 737 – 1 266 836
8 grudnia 2012 09:05 → 8 grudnia 2012 12:16, 100 wpisów
Calcium,Polopiryna,Gripex,sok z cebuli,sok z cytryny i korzuch na plecy,gorączka 39
http://www.youtube.com/watch?v=l7vmRPf4-aQ
A ja miałem,wysłać numery z profila WN i jakoś mi się zapomniało w Żabce nadać
sam gralem malymi ze 20 losowan i byla lipa a wczoraj o14 mial bym pelna10 sam nie wiem sadze.jak wczesniej napisalem 3 sklady
Greg
5/8 z liczb fortuny55
goonie po 10/10....
Greg.
Są w profilu.Może dodatkowo jakieś z ch/tr.
Są w profilu.Może dodatkowo jakieś z ch/tr.
sam bedzie tak http://m.youtube.com/#/watch?v=gVDzApBB-aM&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DgVDzApBB-aM&gl=PL
greg,nie wchodzę na strony,których nie znam-mam nauczkę, jak
złapałem wirusa
złapałem wirusa
cos na wesolo
Staruszek, były jeniec w obozie koncentracyjnym wygrał w totolotku wielką kasę. Oczywiście zjechało się mnóstwo ludzi, prasa, radio, telewizja...
- Co Pan zrobi z taką masą pieniędzy?
- No... Kupię dom synowi, samochód, wyśle wnuczków na wczasy, dam im na szkołę, pojadę na wakacje, no i postawie pomnik Adolfowi Hitlerowi.
- Ale jak to? Hitlerowi? Mordercy? Pan? Więzień obozu koncentracyjnego?
- No, może i to morderca był, ale numery dał dobre...
Staruszek, były jeniec w obozie koncentracyjnym wygrał w totolotku wielką kasę. Oczywiście zjechało się mnóstwo ludzi, prasa, radio, telewizja...
- Co Pan zrobi z taką masą pieniędzy?
- No... Kupię dom synowi, samochód, wyśle wnuczków na wczasy, dam im na szkołę, pojadę na wakacje, no i postawie pomnik Adolfowi Hitlerowi.
- Ale jak to? Hitlerowi? Mordercy? Pan? Więzień obozu koncentracyjnego?
- No, może i to morderca był, ale numery dał dobre...
- Mamo śnił mi się wujek. Dał mi numery lotto - mówi syn do matki.
- Tak? A jakie to były numery?
- Nie wiem. Dał mi je w zamkniętej kopercie.
- Tak? A jakie to były numery?
- Nie wiem. Dał mi je w zamkniętej kopercie.
kaskada to największa ściema...gram od początku codziennie...wygrałem raz 8 zeta i pare razy 2 zeta...no ale nie jest to powód, żeby przestać grać...
sam nie gan go
pogrmay.kiedys w euro milions i inne europejskie loterie Nasze panstwo jakies zacofane pod tym wzgledem
pogrmay.kiedys w euro milions i inne europejskie loterie Nasze panstwo jakies zacofane pod tym wzgledem
Ts boi się mniejszych wpływów jak zagramy przez neta .wrecz odwrotnie beda miec wiecej
Witam wszystkich macie już w sprzedaży Ekstra Pensję niebieską [url]http://www.lotto.pl/zdrapki/lista/ekstra-pensja-228[/url]
szukam fajnego programu na Duzy Lotek, poleca ktos jakis sprawdzony?
Test MM nr. 45.
04, 06, 08, 10, 14, 16, 19, 23, 26, 28, 31, 33, 36, 38, 39, 43, 46, 48, 49, 51.
----------------------------------------------------
04, 06, 08, 10, 14, 16, 19, 23, 26, 28, 31, 33, 36, 38, 39, 43, 46, 48, 49, 51.
----------------------------------------------------
Wędrowca netowy
kriss22221
agatkaa
kriss22221
agatkaa
albin
szukam programika na Duzy Lotek, poleca ktos jakis sprawdzony?
Albin.. .
-----------------------
-----------------------
Znikam.. .
-----------------
-----------------
kaskada to największa ściema...gram od początku codziennie...wygrałem raz 8 zeta i pare razy 2 zeta...no ale nie jest to powód, żeby przestać grać...
--------------------------------------------------
No proszę...... ktoś wysuwa słuszne argumenty, ale wnioski wysuwa już mało właściwe, żeby nie powiedzieć durnowate
--------------------------------------------------
No proszę...... ktoś wysuwa słuszne argumenty, ale wnioski wysuwa już mało właściwe, żeby nie powiedzieć durnowate
dragon>>
a mnie wczoraj panienka wcisnęła jedna kaskadę i też i było 9/12 wiec
w kaskadę grałem drugi raz w od kiedy istnieje( i pewnie znowu długo nie zagram -bo nie lubię) wiec powinienem zachwalać bo średnia jest OK ?
a wygrywanie?
Dragon>>wiele zależy.. od szczęścia.
Pozdrawiam.
a mnie wczoraj panienka wcisnęła jedna kaskadę i też i było 9/12 wiec
w kaskadę grałem drugi raz w od kiedy istnieje( i pewnie znowu długo nie zagram -bo nie lubię) wiec powinienem zachwalać bo średnia jest OK ?
a wygrywanie?
Dragon>>wiele zależy.. od szczęścia.
Pozdrawiam.
drapek w ex pensji na nr 003 i 019 tej niebieskiej wydrapałem po 5zeta jest w tej paczce coś więcej?
rustu w exp max. wygrana zagwarantowana w paczce to 20zł (tyczy to każdej edycji) i mogą się zdarzyć dwie lub jedna na paczkę; wygrane 50zł i wyższe losowo rozrzucone na wszystkie paczki
literki w exp.nowej WWW-5, III-10, NNN-20, EEE-50, a jaką ma 100zł to nie wiem
rustu
jak masz okazję, to stara exp bardziej atrakcyjna od nowej; jeszcze 2gł. wygrane i ok. 17% nakładu zostało
jak masz okazję, to stara exp bardziej atrakcyjna od nowej; jeszcze 2gł. wygrane i ok. 17% nakładu zostało
drapek..no nie wiem czy tak stara ex jest bardziej atrakcyjna od nowej
nie no upał
na 14tą
1,8,80
i ciąg siedemdziesiątek
co do exp pensji to stara a jeśli chodzi o kobity hmm,..
na 14tą
1,8,80
i ciąg siedemdziesiątek
co do exp pensji to stara a jeśli chodzi o kobity hmm,..