Wpisy 1 266 287 – 1 266 386
7 grudnia 2012 22:33 → 7 grudnia 2012 22:55, 100 wpisów
i suma godzin zachodu i wsch. Słońca dla m.W-wy daje ostatni zajebiaste pewniaczki, a jutro to 32
bella, jak sam sobie nie kupie to nie dostane, a inne żona juz dawno na strychu trzyma
Max.
U mnie zawsze jest dobrze.
U mnie zawsze jest dobrze.
2x 4/10,5/10
kaskada 2x8/12
gdybym niekombinował tylko zagrał tymi z 14 było 7/10
kaskada 2x8/12
gdybym niekombinował tylko zagrał tymi z 14 było 7/10
max
Jak na razie średnio niestety, ale mam jeszcze kilka pomysłów
Jak na razie średnio niestety, ale mam jeszcze kilka pomysłów
max
Bo liczb jest dużo a ich ograniczenie do rozsądnej liczby to dalej sprawa intuicji
Bo liczb jest dużo a ich ograniczenie do rozsądnej liczby to dalej sprawa intuicji
Uleńko jeszcze nie patrzyłem , a jak u Ciebie wyniki wieczorem....
bella34 i max
według moich metod wypracowanych dzięki wymianie intelektualnej z kond1 to dla jutrzejszych losowań warto się przyjrzec wynikom z 23 marca 2012
według moich metod wypracowanych dzięki wymianie intelektualnej z kond1 to dla jutrzejszych losowań warto się przyjrzec wynikom z 23 marca 2012
Kosmaty
Uleńko jutro mam wolne , a w niedziele idę na mecz - Podbeskidzie Widzew....
max chyba przeklęta i nie będę palcem pokazywała czyja to sprawka
Medeo 76 Posłuchaj !!! Ja tworze dla wss mapy, a TY podpowiadaj swoim co się dzieje na niebie w końcu czytasz jakieś tam czasopisma. Zobaczysz że efekty odrazu się poprawią.
jutro gram tym samym co dzisiaj
poczekam tylko czy bonusa ktoś nie szarpnął
poczekam tylko czy bonusa ktoś nie szarpnął
Januszku...tak
na rybki chodzisz sam czy masz kolege do towarzystwa?
na rybki chodzisz sam czy masz kolege do towarzystwa?
Deki.Witaj
fortunata
Ja cię proszę nie przyjmuj wszystkiego tak osobiście. To chat dla ludzi grających w lotto a nie branżowy dla osób zainteresowanych astrologią i sprawami paranormalnymi. Nie ma Twoich i moich użytkowników. Po prostu są osoby, które korzystają z moich lub twoich propozycji liczb lub obu jednocześnie. A także takich, które uważają Twoje i moje sposoby typowania za niepoważne i niewarte uwagi.
Ja cię proszę nie przyjmuj wszystkiego tak osobiście. To chat dla ludzi grających w lotto a nie branżowy dla osób zainteresowanych astrologią i sprawami paranormalnymi. Nie ma Twoich i moich użytkowników. Po prostu są osoby, które korzystają z moich lub twoich propozycji liczb lub obu jednocześnie. A także takich, które uważają Twoje i moje sposoby typowania za niepoważne i niewarte uwagi.
Kosmatydzięki za
Deki.
Wypędzanie Twojej złej energii
Wypędzanie Twojej złej energii
A co się stanie jeśli ktoś ma dobrą energię, żeby grać i fortunata55 poda mu liczby... a podpatrzy je ktoś kto ma złą energię i je wyśle w kolekturze?
To mają obydwaj przerąbane.
belus ma dobra energie ja zł i efekty widoczne bo gram belusi liczbami
Max.
Bo na świecie zło góruje nad dobrem.
Bo na świecie zło góruje nad dobrem.
max Ty się śmiej
a jutro będziesz mi gratulował a ja Cibie pocieszała
a jutro będziesz mi gratulował a ja Cibie pocieszała
Uleńko na ryby to zależy na nockę z kolegami a wcześnie rano i przez dzień to raczej sam - myślę że latem będzie okazja pojechać razem - zapraszam....
Medea.
Dziewczyno !! Ja nikogo nie chce nauczać !!!Chodzi o to aby własnie połączyć przyjemne z pożytecznym !!!
Pasko nic się nie stanie ale lepiej posługiwać się we własnym polu manetycznym.Każdy bez wyjątku może prawidłowo typować.
Cały pic polega na tym ze do czsu do kiedy nie pojmiecie z kąd wychodzą cyfry to cały czs będziecie błądzić!!!
Pasko nic się nie stanie ale lepiej posługiwać się we własnym polu manetycznym.Każdy bez wyjątku może prawidłowo typować.
Cały pic polega na tym ze do czsu do kiedy nie pojmiecie z kąd wychodzą cyfry to cały czs będziecie błądzić!!!