Wpisy 1 265 312 – 1 265 411
7 grudnia 2012 15:11 → 7 grudnia 2012 15:47, 100 wpisów
fortunata55 dziękuję za liczby raz miałam 4/9 dziś tylko 3/9
i co dalej posyłać
i co dalej posyłać
drapek ..a na marginesie to miałes sie nimi opiekowac i co wczoraj wlazły a Ty nic
torsan ..Ty to lepiej nie graj bo Ty jeszcze w skowronkach po nocy jestes
Hura.. .
1/1.
2/2.
3/3.
4/5 i...8/10 drugi raz.. .
-------------------
1/1.
2/2.
3/3.
4/5 i...8/10 drugi raz.. .
-------------------
mi sie podoba z mp ten wpis uzytkownika "toja" czy możesz podać liczby dla marsa? jestem baranem
Albinlotto.. .
Nie gram w MM.. .
-----------------
Nie gram w MM.. .
-----------------
fortunata55
mam grać tymi coo mi wyslalas na maila?
mam grać tymi coo mi wyslalas na maila?
Max.. .
-------------
-------------
Robal.. .
-------------------
-------------------
odpowiedź, to wyższa forma energii wróżkarskiej
taka pełna qrtÓRa, tiptop
taka pełna qrtÓRa, tiptop
Aldona daj swojego meila, Ja Ciebie tak ustawie ze TY będziesz co dzień miała trafne, ustawie cie na tory i powiem co robić.Wcześniej prosiłam aby nauczyć się poruszać po torach, dzisiaj pokierowałabym was dalej. Uczyć się nikt nie chciał tylko daj mi gotowe na TACY. W***IA MNIE COŚ TAKIEGO.
a GDZIE dreszvczyk emocji i satysfakcja że coś samemu zrobiłam !!!! Same obiboky i pasożyty, przecież to ma być fajna zabawa, przyjemne z porzytecznym połączone z wiedzą którą przy okazji byście nabyli. Bo niestety jak brak wam podstawowej wiedzy to jak macie typowac prawidłowo.
Ja nie będe wkoło powtarzać tego co już raz mówiłam. Rocznika następnego nie przewiduje, kto wsiadł do piciągu to już nim jedzie.Ja naprawde nie mam czsu na indywidualne rozmowy i wysyłanie map. Zrobie to tylko dla nielicznych. Ot taki hipcio płacze że nie może trafić, więc wczoraj opracowałam jego , poprosiłam o meila ,gdyby podał to na 22/15 miałby 8/10, ale nie , nie zgłosił się . Więc niech płacze dalej.
a GDZIE dreszvczyk emocji i satysfakcja że coś samemu zrobiłam !!!! Same obiboky i pasożyty, przecież to ma być fajna zabawa, przyjemne z porzytecznym połączone z wiedzą którą przy okazji byście nabyli. Bo niestety jak brak wam podstawowej wiedzy to jak macie typowac prawidłowo.
Ja nie będe wkoło powtarzać tego co już raz mówiłam. Rocznika następnego nie przewiduje, kto wsiadł do piciągu to już nim jedzie.Ja naprawde nie mam czsu na indywidualne rozmowy i wysyłanie map. Zrobie to tylko dla nielicznych. Ot taki hipcio płacze że nie może trafić, więc wczoraj opracowałam jego , poprosiłam o meila ,gdyby podał to na 22/15 miałby 8/10, ale nie , nie zgłosił się . Więc niech płacze dalej.
ale najlepsze jest to, że jaja sobie robi, a niektórzy się dają podpuścić
Robal_36 a ja ciągle odnosze wrazenie ze to facet jest, nie wiem czemu
1 262 481. fortunata55 2012-12-05 (23:33)
TOJA Z tobą to mam problem !!! CIEBIE nie daje się w rzaden sposób opracować . NIK do DUPY a z dupy to tylko gówno wystaje i nic więcej !!!! Narazie musisz poczekać . !!!
TOJA Z tobą to mam problem !!! CIEBIE nie daje się w rzaden sposób opracować . NIK do DUPY a z dupy to tylko gówno wystaje i nic więcej !!!! Narazie musisz poczekać . !!!
niby na hangaucie, to był głos kobiety i nawet w sumie dość młodej, ale - może też i w to grają znowu w kilka osób, ale -
nie wiem - nie znam się
pooowooooooo
nie wiem - nie znam się
pooowooooooo
fortunata55 pomyliłam się biedronka674@wp.pl
wyślij na ten adres
dziękuję
wyślij na ten adres
dziękuję
Ania 70 czemu jesteś złośliwa rzadko używam meila i poprostu nie pamiętałam
gaja cześć
gaja cześć
Witam wszystkich
Fortunato jakbyś mogła coś mi poradzić w wiadomym temacie liczb to będe wdzięczny - mój @ karpiu9@wp.pl
Z góry serdeczne dzięki i pozdrowienia
Fortunato jakbyś mogła coś mi poradzić w wiadomym temacie liczb to będe wdzięczny - mój @ karpiu9@wp.pl
Z góry serdeczne dzięki i pozdrowienia
Max_69 czasami jak poczytam wpisy niektórych uzytkowników, to az ręce opadajO
fortunata ma wysokie mniemanie o sobie,jakas wyrocznia chyba...
wernyhora
wernyhora
gala mniemanie czego? nawet ortografii dobrze nie umie, a co dopiero wrózyc
fortunata55 2012-12-07 (15:24)
"... Same obiboky i pasożyty..."
O żesz Ty jędzo!
Prowokujesz do takich zachowań nawiedzona babo(?)
"... Same obiboky i pasożyty..."
O żesz Ty jędzo!
Prowokujesz do takich zachowań nawiedzona babo(?)
ciekawe bo rzadko tu bywam tylko typuję a jeszcze głupie gadanie
nikt mi nie zabroni rozmawiać i pisać z kim chcę
nikt mi nie zabroni rozmawiać i pisać z kim chcę
Ania zgadza sie ale z jej wpisów wynika ze my wszyscy
"obiboky" i pasozyty tylko nie ona
"obiboky" i pasozyty tylko nie ona
Witam fortunata55 jestem tu nowy i fajnie by było gdybym się nauczył tej magii bo jak narazie to lipa i nic ciekawego nie wychodzi
faktycznie jakaś mafia tu działa nie potrzebnie tu jestem żegnam
Szokowe liczby w MM.Wystarczyło wysłać od 1 do 10 i ósemka jest.
pawlis gdybys sie nauczył tej "magii" to pewnie mgr bys miał przed nazwiskiem
Fortunato..dzisiaj z Twoich liczb miałam 5/7 x 4
Dziekuję
Zaproponwałas wczoraj,ze mi wyslesz mapy więc podałam wczoraj swoja @ i czekam cierpiwie
Dziekuję
Zaproponwałas wczoraj,ze mi wyslesz mapy więc podałam wczoraj swoja @ i czekam cierpiwie
joocia....ja z liczb fortunaty mialem 5/6