Wpisy 1 265 212 – 1 265 311
7 grudnia 2012 14:28 → 7 grudnia 2012 15:10, 100 wpisów
Lila
angierski
a oprócz tego, że i na Targowej by i trochę grających - coś stoi na przeszkodzie i
nie może paść w lotto 1,2,3,4,5,6 ?
a oprócz tego, że i na Targowej by i trochę grających - coś stoi na przeszkodzie i
nie może paść w lotto 1,2,3,4,5,6 ?
lilianko paaaaa{{diabelek
ja też uciekam kierunek kuchnia i dokończyć obiad
do wieczora
ja też uciekam kierunek kuchnia i dokończyć obiad
do wieczora
jezeli padnie ,1,2,3,4,5,6, radosc wygranych bedzie tylko chwilowa w lotto
albinlotto
Ile sądzisz, by było z 500 ? 1000 ?
czy nawet więcej trafionych 6/6?
Ile sądzisz, by było z 500 ? 1000 ?
czy nawet więcej trafionych 6/6?
Dopisano wygrane multi multi
Robal_36 tak jakos trza liczyc
Bonus Multi Multi: 1 440 000 zł
8/9 x 44!!!
9/10x7
8/8x3
7/7x9
6/6x41
8/8x3
7/7x9
6/6x41
ale ci gracze mieli dzisiaj nosa do liczb
uma wyplat 1 ,072, 688 dla przy rownaia z wczorajszej godz 14 -- 510 ,496
albinlotto
nosa, jak nosa - to ilości z dziś zapewne oparte są na tym: 1,2,3,4,6,7,8,9 i być może 42...
nosa, jak nosa - to ilości z dziś zapewne oparte są na tym: 1,2,3,4,6,7,8,9 i być może 42...
wyplacili tyle co za 2 losowania nawet z kawalkiem 3
Ale jak dobrze pamietam wczoraj wasyl coś napisał gdzie jest moje 1/2/3/4/5/6/7 może zzagrał na dzisaj
Pasko nawet ja nie wyczulem tego
jakby jeszcze plus padł z przedziału 1-9, to by Totalizator musiał trochę jeszcze wyciągnąć z kieszeni
zastanawiam się czy grać na wieczór bo tabelka wieczorem będzie zapewne skromna
ilość wypłaconych wygranych przekracza dwukrotnie szacowaną ilość zawartych zakładów, co oznacza, że raczej nic nie zarobił.
szlak ich na targowej i tak trafia, ponad 1mln muszą dać na wygrane szkoda, że drapkowi tylko 2 i 4zł
po tym losowniu napewno na minusie sa
kulki wylosowane maja znaczenie a i w takie ilości warto zerknąć - dziś 4/10 - 29167x, 3/3 - 219x
a np w 2006r - odpowiednio 77940 i 331
a np w 2006r - odpowiednio 77940 i 331
tak co dziennie i TS mowi przyszedl czas zakoczyc gre MM
Witam Wszystkich!
Taka tabelka powinna być niemal standardem!
Swoją drogą jak to ludzie marnotrawią pieniądze grając na 1,2,3,4.... przecież to z mapy nie wynikało nawet, a więc to znaczy ze dużo ludzi gra na takie zestawy stale - chore.
Taka tabelka powinna być niemal standardem!
Swoją drogą jak to ludzie marnotrawią pieniądze grając na 1,2,3,4.... przecież to z mapy nie wynikało nawet, a więc to znaczy ze dużo ludzi gra na takie zestawy stale - chore.
co bonusa nie zabilo to go wzmocni w tym przypaku o kolene 10k
tańczącyzwilkami jak by bylo tak codzinnie to by TS albo zlikwidowal by MM albo dokonal pewnych ulepszen ktore dotyczyly bo oczywiscie korzysc dla TS a nie graczy
dlatego napisałem NIEMAL standardem... bez przesady niech wychodzą na +, ale nie tyle co teraz
Pasko , pisałam że od Mikołaja sytuacja zaczyna sie poprawiać i teraz będzie już tyko lepiej !!!!!!!!!
W moich pracach mam już 15/20 trafnych i to lecą po kolei !!!!!!!!
W moich pracach mam już 15/20 trafnych i to lecą po kolei !!!!!!!!
co tu grać na wieczór po takim losowaniu
w realu mam wysłane te same liczby co o 14
pożyjemy zobaczymy
w profilu coś zmienie
w realu mam wysłane te same liczby co o 14
pożyjemy zobaczymy
w profilu coś zmienie
fortunata
jak dojdziesz do 20-u, pewnych, to Nam jeszcze nie podawaj,
dopiero, jak będziesz miała wszystkie
w kolejności wypadania
jak dojdziesz do 20-u, pewnych, to Nam jeszcze nie podawaj,
dopiero, jak będziesz miała wszystkie
w kolejności wypadania
Czytałem już /gdzieś tu/ o tym programie do typowań trafnych 20/20 - chyba któryś z kol. tańczących pisał - ale - nie wiedziałem, że prace są już tak zaawansowane
torsan
- coś za coś - 5/5 brak i mało w sumie niższych trafień było
- coś za coś - 5/5 brak i mało w sumie niższych trafień było
Stawiajcie jeszcze na pirwszą dziesiątke , tu jeszcze się dużo ma powturzyć.Narazie bawcie się zestawami, tak jak podpowiadałam. To że wczoraj padły takie cyfry to nie oznacza że dzisiaj i jutro ich nie będzie. Trzeba wiedziec co to jest energia , jak długo ona działa, dlaczego, i z kąd to wypływa.
Ja cały czs peacuje nad doskonałym sposobem , napweno wszyscy na tym skorzystają, chociaż czsami mam wątpliwości, bo tyle tu chamstwa się przewraca ze niekiedy żałuje że ciś tam komuś dałam.
Ja cały czs peacuje nad doskonałym sposobem , napweno wszyscy na tym skorzystają, chociaż czsami mam wątpliwości, bo tyle tu chamstwa się przewraca ze niekiedy żałuje że ciś tam komuś dałam.
fortunata55
Kriss!!!! Narazie na swoje i obserwój co się dzieje ,jak podąża Twoja energia. Zobaczysz że 10 jest już do wzięcia. Cierpliwość
------
Test MM na NIE nr.44 .... 4/20.
---------------------------
Test MM na NIE nr.44 .... 4/20.
---------------------------
Wędrowca netowy co tam tes dzisiaj 8/10 trafiles