Wpisy 1 264 512 – 1 264 611
6 grudnia 2012 23:10 → 6 grudnia 2012 23:59, 100 wpisów
jano....jeszcze jedna cechę zauważyłam u Ciebie
>>>>>>>troche zazdrośnik
>>>>>>>troche zazdrośnik
jocia myślałem że od mikołaja januszka to po lampce szampana mozemy
pasko, rok sie konczy, to szostek trzeba nabic... ten byl rekordowy pod wzgledem ich ilosci (rekordowy in minus)...
Uluś ..jestem ...krzysio mi lekture orrzucił i czytałem ..bardzo ciekawa jest
andi ..na siłke od stycznia dopiero ..jeszcze nie jestem w pełni gotowy rozgrzewanm się tylko
Robal dzisiaj jedno wielkie zero
Max przeczytaj sobie ksiazke Biuro tajnych spraw, kulisy CBŚ
Max przeczytaj sobie ksiazke Biuro tajnych spraw, kulisy CBŚ
czyżby odpowiedź była absurdalnie prosta - kreślić 'z czapki' ?
Rob ..sam poległem dzisaj tak bywa ..a to wina andi bo wiedziała o lizakach
Robal robia tak zeby wszystkich w cha zrobic i jeszcze zarobic
Max przeczytaj ksiazke
Max przeczytaj ksiazke
Andi miałem kiedys pamietam 14 meczy a i mówie sobie ..dodam jeszcze Ajax ąmsterdam grał tam z jakimiś słabiakami ostatnie miejsce w tabeli i kur chyba 1.12 czy cos takiego ..14 weszło a Ajax przegrał 1 do 0
Najgorsze jest to, że ostatnio, to nawet ten lotek z plusem - to cudo poo obniżce przez podwyżkę - przestaje mi się podobać
andra..widziałem tam www nie ma gała ..ty masz baw się nastepnie 13maxa...
bolek31 miałąm 9 meczy na remisy do 15 minuty i 8 weszło te remisy a Lyon tak centralnie w 15 minucie strzelił mi na złość
13max33 no ja tez właśnie ten lyon na samym końcu tak oo dodałam
panie Krzysiuniu
- może być, przyczajony , bo cztery - onlajny
- może być, przyczajony , bo cztery - onlajny
ogolnie to cos dziwnego dzieje sie z mm dawno nie bylo takiej kumulacji
robal... ja troche boli głowa niz ty ...nic nie idzie złapać 3/3
andra..ty sama przyjechać gdzie chcesz i zgubisz sama... nie mozesz odwiedzić... jesteś młoda nie znasz wszystkie województwooo
krzysio znam znam, zapytam sąsiadów po nazwisku i mi powiedzą gdzie meszkasz
dobra juz znikam....paaaa..
andromeda
już widzę w fortunie jest taka opcja, ale są małe kursy za to
już widzę w fortunie jest taka opcja, ale są małe kursy za to
andra ...tylko listonosz znał nazwiskooo
bolek tak, ale ja miałam za 10 zł, a jak by tak za 50 zeta to by było na dobre wino
andra... i no dobrze ...
ulala
aż się boję powiedzieć - a może zdt ?
zakon
fakt - coraz rzadsze trafienia i coraz mniejsza ilość wygranych, biorąc poprawkę na dwa losowania, cenę i pitupitu p Maćkalottto, czy wszystko jedno kogo mogą - budzić zdziwienie, niepokój, wątpliwości... Każdy ? - spora część ludzi przecież - może grać, jak przed zmianami na lepsze grała ?
więc - dlaczego u nich jest rzadziej ?
aż się boję powiedzieć - a może zdt ?
zakon
fakt - coraz rzadsze trafienia i coraz mniejsza ilość wygranych, biorąc poprawkę na dwa losowania, cenę i pitupitu p Maćkalottto, czy wszystko jedno kogo mogą - budzić zdziwienie, niepokój, wątpliwości... Każdy ? - spora część ludzi przecież - może grać, jak przed zmianami na lepsze grała ?
więc - dlaczego u nich jest rzadziej ?
Robal zwroc tez uwage na ilosc zawartych zakladow mowie o mm codzinnie wzrasta dzisiaj prawie pol banki 1 tylko 9/10 a czasami i tego nie ma
dobra zmykam ale dziwne to wszytko ze tak dlugo trzymaja mm bonusa
dzis 13 liczb istotnie rozniacych sie pod wzgledem czestosci wypadania w losowaniu poludniowym vs wieczornym:
http://i49.tinypic.com/fm80ud.jpg
http://i49.tinypic.com/fm80ud.jpg
andra...u ciebie ..nie dzieki za kawka..jak wygra od 3 tysiaki nie ma gdzie wziąc kasa TS ..moge tam 13maxa ..wole kolega..
dobra uciekam...
* "przed zmianami na lepsze"
... bez bonusa, jak jest, kiedy jest niższy - zapewne - sporo ludzi przerzuciło się na jeszcze mniejsze ilości skreśleń
część odeszła od gry po podwyżkach, część gra nie we wszystkie , "migrowali", obserwacje odstępów - też dziwią, aaa - sporo przestało grać kompletnie - po tej aferze, której - nie było
... bez bonusa, jak jest, kiedy jest niższy - zapewne - sporo ludzi przerzuciło się na jeszcze mniejsze ilości skreśleń
część odeszła od gry po podwyżkach, część gra nie we wszystkie , "migrowali", obserwacje odstępów - też dziwią, aaa - sporo przestało grać kompletnie - po tej aferze, której - nie było