Wpisy 1 263 761 – 1 263 860
6 grudnia 2012 20:50 → 6 grudnia 2012 21:02, 100 wpisów
Witam Fortunata55 ten klucz jest jeszcze ważny... czy ja mogę prosić o cyferki
Lila
jociaprzedtem mnie nie zalwazylas
Max 69
Lila>>>> co tam na wieczor wyslalas/?
tojaaaaaaaaaaaaaamusi być nieźle wygimnastykowana ,no chyba że cudze tojakos poleci
jocia co tam na wieczorne losownie masz?
Lila
toja
Ja się nie przejmuję tylko jest mi przykro gdy osoba zarzuca innym chamstwo wobec siebie a jednocześnie każdego kto się nie zgadza z jej wizją świata lub pewnych spraw uważa za prymitywnego profana a może wręcz wroga
Ja się nie przejmuję tylko jest mi przykro gdy osoba zarzuca innym chamstwo wobec siebie a jednocześnie każdego kto się nie zgadza z jej wizją świata lub pewnych spraw uważa za prymitywnego profana a może wręcz wroga
madea właśnie mnie wczoraj napisała że u mnie widzi gówno w dupie, bo jej nie odpowiadam energetycznie
Lili...a widzsz ciekawska tak a mówiłem 22.15 miało byc a n ie teraz i dlatego masz małpe
witam wszystkich
gorąco
czule
i namiętnie
pieszczotliwie
gorąco
czule
i namiętnie
pieszczotliwie
rustu dzisiaj nie miałam za bardzo czasu by typowac, ale podeszły mi takie liczby : 26,41,14,20,9,8,12
Noi widzisz toja, jak lubisz się tarzać we własnym GÓWNIE.
A ja właśnie przygotowałam dla ciebie coś specjalnego i zaraz miałam ci to wysłać !!!!!!!! A teraz to już dupa zimna . !!
I widzisz jak pokazałaś swoje JA
A ja właśnie przygotowałam dla ciebie coś specjalnego i zaraz miałam ci to wysłać !!!!!!!! A teraz to już dupa zimna . !!
I widzisz jak pokazałaś swoje JA
Lili ..no tak teraz jeszcze moja wina po co teraz otwierałas
proszę jeszcze jeden ale nie otwieraj
proszę jeszcze jeden ale nie otwieraj
lila tak sie śmiałam że z krzesła spadłam
aparatka jest niemożliwa ta fortunata
aparatka jest niemożliwa ta fortunata
fortunata bzdur nie opowiadaj
energetycznie podobno ci nie odpowiadam bo w mojej energii to z ciebie tylko wiór by został
energetycznie podobno ci nie odpowiadam bo w mojej energii to z ciebie tylko wiór by został
Dziecko do świętego Mikołaja:
- Przyślij mi na święta braciszka.
Święty Mikołaj do dziecka:
- To przyślij mi przed świętami swoją mamusię.
- Przyślij mi na święta braciszka.
Święty Mikołaj do dziecka:
- To przyślij mi przed świętami swoją mamusię.
dajcie spoko tej fortunacie nie piszcze to sie powoli nabawi dobrych manier po prostu ma zly dzien
max
medea ups wyrwało mi się
lili ups tez mi sie wyrwało
gaja greg
medea ups wyrwało mi się
lili ups tez mi sie wyrwało
gaja greg