Wpisy 1 263 561 – 1 263 660
6 grudnia 2012 19:02 → 6 grudnia 2012 20:17, 100 wpisów
Albin.Jak jesteś.Tylko 7500,-
:mam pytanie do ts:czemu ciągle wypada 54,a 42 ani be ani me ani kukuryku:
Witam ferajnę
U mnie kurzawica śnieżna aż miło nic się człowiekowi nie chce tylko czytac i raczac się herbatką z prądem.
emerytko i bo widziałam wpis, ze coś ci się udało od TS wydrzec
U mnie kurzawica śnieżna aż miło nic się człowiekowi nie chce tylko czytac i raczac się herbatką z prądem.
emerytko i bo widziałam wpis, ze coś ci się udało od TS wydrzec
Medea.. .{{hej
-----------------
-----------------
Sielaw.. .
-------------
-------------
slawek
z tym, ze dzisiaj dzień fartowny dla Byków i Koziorożców
z tym, ze dzisiaj dzień fartowny dla Byków i Koziorożców
kosmaty to musisz teraz wejsc na www.3gry tam jest mini za 50groszy do wyslania esmesem
kosmaty
No niestety Baranki muszą poczekać na swoją kolej przynajmniej według kalendarza księżycowego
No niestety Baranki muszą poczekać na swoją kolej przynajmniej według kalendarza księżycowego
Witam !!
Hipcio, dzisiaj wziełam Ciebie na tapete i już wiem dlaczego TY nie jesteś w stanie wytypować prawidłowo cyfr. !!!!
Mam dla ciebie prezent w postaci TWOICH CYFR zgodnie z Twoją energią. Jak chcesz je otrzymać to podaj meila, bo to są Twoje cyfry i nikt nie musi tego widzieć.
Hipcio, dzisiaj wziełam Ciebie na tapete i już wiem dlaczego TY nie jesteś w stanie wytypować prawidłowo cyfr. !!!!
Mam dla ciebie prezent w postaci TWOICH CYFR zgodnie z Twoją energią. Jak chcesz je otrzymać to podaj meila, bo to są Twoje cyfry i nikt nie musi tego widzieć.
kosmaty
Z tego co pamiętam to czas dla Barana zaczyna się 30 grudnia i do pierwszego potrwa
Z tego co pamiętam to czas dla Barana zaczyna się 30 grudnia i do pierwszego potrwa
Bonus !! nie będzie już długo rósł.!!
agatkaa
Nie bo pogoda u mnie taka, że nie chciało mi się przedzierać przez śnieg do kolektury
Nie bo pogoda u mnie taka, że nie chciało mi się przedzierać przez śnieg do kolektury
medusia,fortunata,agatkaa
sławek,kosmaty,sielaw
myślę że w mini dziś wpadnie 5,35
sławek,kosmaty,sielaw
myślę że w mini dziś wpadnie 5,35
madea teraz widze u ciebie ze mój czas minoł ,a tam wszysko wyłozone na ławe
Sielaw witam !!!
Słuchaj jak się pojawi kris , to niech do mnie dzwoni, wczoraj zapisałam do niego meila ,!! a że ja jestem prawie niewidoma to coś sknociłam. Mam rozpiske dla niego i musi on to dostać jaknajszybciej!!
Słuchaj jak się pojawi kris , to niech do mnie dzwoni, wczoraj zapisałam do niego meila ,!! a że ja jestem prawie niewidoma to coś sknociłam. Mam rozpiske dla niego i musi on to dostać jaknajszybciej!!
O co chodzi rustu ??
fortunata55 pisałaś że wybierasz osoby którym dajesz klucz liczbowy nie oczekuję gotowca lecz czy mógłbym otrzymać jakieś wskazówki?
Mam gg mam skeyp jestem na feisbuku, ale przykro mi nikogo nigdy więcej nie dodam, już raz kogoś dodałam, to chamy zaczeli mnie tropić !!!!! SZkoda gadać. musimy jakoś tak się komunikować poprzez meila.
rustu2009
Dzisiejszy dzień to numerologiczna "5" więc czemu nie 5,35
Dzisiejszy dzień to numerologiczna "5" więc czemu nie 5,35
fortunata55 co Ty mowisz kto by chcial tropic nie do wiary
az mi przykro jest
az mi przykro jest
fortunata55 to zróbmy tak podam adres mailowy na swoim profilu na 5minut a potem go usunę
fortunato czy moge zapytac jaka jest Twoja największa wygrana w grach liczbowych?
Rustu 2009 Raz już podałam klucz !!!! i powiedziałam nigdy więcej tego nie zrobie, nikt ale to nikt go nie dostanie !!!!
Przykro mi , prosze czytać STARY TESTAMENT-- TAM JEST KLUCZ.
Tak nie wszystkim będe odczytywac jego cyferki, poprostu NIK nie ten , czyli nie moja energia . Nie zbieram meili , nie mam czasu na korespondencje, więc robie to wyrywkowo, ale zgodne z moją energetyką.
Przykro mi , prosze czytać STARY TESTAMENT-- TAM JEST KLUCZ.
Tak nie wszystkim będe odczytywac jego cyferki, poprostu NIK nie ten , czyli nie moja energia . Nie zbieram meili , nie mam czasu na korespondencje, więc robie to wyrywkowo, ale zgodne z moją energetyką.
Gajo Ja nie musze grać w rzadne gry liczbowe , nie mam takiej potrzeby!!!!!!!!!!!!!!!
fortunata55 ok o nic nie będę prosił więcej dziękuję pozdrawiam