Wpisy 1 262 965 – 1 263 064
6 grudnia 2012 13:09 → 6 grudnia 2012 13:37, 100 wpisów
Wczoraj 'odkurzałem' jakieś tam szuflady i znalazłem taki stary papier z samych początków multi i jest system rozpisania podany...
Na osiem skreśleń, pięćdziesiąt zakładów z
c.z.t.e.r.d.z.i.e.s.t.u liczb, ale to, to jeszcze p Pikuś
Bo najlepsze - opłacalny - przy trafnym wytypowaniu -
s.i.e.d.e.m.n.a.s.t.u
Na osiem skreśleń, pięćdziesiąt zakładów z
c.z.t.e.r.d.z.i.e.s.t.u liczb, ale to, to jeszcze p Pikuś
Bo najlepsze - opłacalny - przy trafnym wytypowaniu -
s.i.e.d.e.m.n.a.s.t.u
Robal_36: I co w końcu z tą zdrapką? Kalendarz Adwentowy i że padło w Szczecinie?
Pawcio
takie wysmarował
>>
Witam,
Do dziś druga główna wygrana nie została w*y*p*ł*a*c*o*n*a. Z informacji uzyskanych od kolektora wynika, że omyłkowo odczytał numer kolektury z informacją gdzie padło 100 tys. zł. W Krośnie numeracja kolektury zaczyna się od 12 a w Szczecinie 15.
Na naszą prośbę komunikat o wygranej w szczecińskiej kolekturze ma być usunięty.
Szansa, że wygrana będzie w Szczecinie w tej konkretnej kolekturze jest czysto losowa, więc niewykluczona. Życzymy szczęścia w grze. <<
..............................................................
te *gwiazdeczki* - wyróżniaja dość ciekawe sformułowanie
I ten gostek od rozdysponowywania tak fartownych, w części , która zostawała w piwnicach jest pod @ podpisany
takie wysmarował
>>
Witam,
Do dziś druga główna wygrana nie została w*y*p*ł*a*c*o*n*a. Z informacji uzyskanych od kolektora wynika, że omyłkowo odczytał numer kolektury z informacją gdzie padło 100 tys. zł. W Krośnie numeracja kolektury zaczyna się od 12 a w Szczecinie 15.
Na naszą prośbę komunikat o wygranej w szczecińskiej kolekturze ma być usunięty.
Szansa, że wygrana będzie w Szczecinie w tej konkretnej kolekturze jest czysto losowa, więc niewykluczona. Życzymy szczęścia w grze. <<
..............................................................
te *gwiazdeczki* - wyróżniaja dość ciekawe sformułowanie
I ten gostek od rozdysponowywania tak fartownych, w części , która zostawała w piwnicach jest pod @ podpisany
Lili ...jak powiem to juz nie bedzie prezent zobaczysz wieczorem
1 262 991. angierski 2012-12-06 (13:18)
Robal_36 widzisz im wiecej liczb tym gorzej
cóż - moim zdaniem - chodzi o znalezienie, dobrego dla siebie, kompromisu między - ilościami, kosztami możliwymi do udźwignięcia, szansami /aby filtrowanie ewentualnego sukcesu - typnięcia - nie rozpintoliło/, oczekiwaniami, fartem itd itd
Robal_36 widzisz im wiecej liczb tym gorzej
cóż - moim zdaniem - chodzi o znalezienie, dobrego dla siebie, kompromisu między - ilościami, kosztami możliwymi do udźwignięcia, szansami /aby filtrowanie ewentualnego sukcesu - typnięcia - nie rozpintoliło/, oczekiwaniami, fartem itd itd
No to ich wina bo przez pomyłkę wysłali chyba do wszystkich kolektur, że w padła wygrana.
torsan ..tak więc zabki myj ..poleruj ...jakiegos wabika i gotowe i nie łapczywie małą łyzeczką a poetm na maxa
torsan,,,pewnie,co będziesz sobie żałował.A mówiłam że b edzie szybciej jak myślisz? Mówiłam
Pawcio
po tym linku /od unhappy'ego /
http://polska.newsweek.pl/los-malo-prawdopodobny,27904,1,1.html
z ciekawością będę obserwował - gdzie /jeśli padnie/- padnie
po tym linku /od unhappy'ego /
http://polska.newsweek.pl/los-malo-prawdopodobny,27904,1,1.html
z ciekawością będę obserwował - gdzie /jeśli padnie/- padnie
torsan...ale mi się to pdobaale będzie walka szkoda że,tego nie zobaczę
kondi ..ma walke ustawiona na Poniatowskim moscie z belusia ..mamy się złapac