Wpisy 1 262 765 – 1 262 864
6 grudnia 2012 11:12 → 6 grudnia 2012 12:07, 100 wpisów
angierski moze zacznij rozmawiac z kobietami, ja np nie lubie kobiet sama sie zastanawiam dlaczego
Ania70 z kobietami rozmawia sie o innych rzeczach niz z facetami
Monet no tak sie odezwalam nikogo nie zaczepiam po prostu nienawidze okreslenia fajny
gregorus no trudno tak przewidziec co wypadnie ja mam duzo liczb, ktore wybrac? zakres moich liczb; 1,2,3,11,12,14,20,23,34,44,45,46,62,66,76,77
kocur mam cos zle z percepcja 15 sekund sie patrzylem na twoje zdjecie i nei wiedzialem co to jest dopiero po tym czasie uswiadomilem sobie ze to kot
Wszystkie znaki na niebie to mówią że dzisiaj wpadną pięćdziesiątki no i trochę powtórzeń będzie
aniu wybiore jakies 5 lub 3. 50% wygranej przelewem puszcze dzieki
Dzisiaj rano kocurek był grzeczny, śniadanko zrobił dla swoje luby więc wyjątkowo w dniu Świętego Mikołaja pójdę puścić 2 zakłady na godzinę 14
ja tak nie sprawdzam patrze na uklady w jakie grupy sie formuja obok siebie
Do Św. Mikołaja: Czy mógłbyś mi w tym roku dać wygrać w mini????
--------------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam Was i życzę wygranych , duzychżyczy Wam multipaskowy kolega GAŁA
--------------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam Was i życzę wygranych , duzychżyczy Wam multipaskowy kolega GAŁA
ja jednak nie wysłałam bo nie przyjmowali zakładów a nie chciało mi się czekać
U mnie też nie działają.Muszę iść jeszcze raz.
Lila
andruśka....ja też dzisiaj jakaś wesoła oby tylko nie za wesoła,bo jak Mikołaj ne wpadnie to się karwa żarty skończą
podobno ts dzisiaj o 100% zwieksza szanse na wygraną
będą losować 20 z 40
będą losować 20 z 40
Mirnam.Witaj
tylko nie wiadomo czy to będzie z40 parzystych cz nieparzystych,czy z pierwszej 40-tki czy zdrugiej
Dzisiaj od kocurka na Mikołaja dziesięć liczb: 16,18,21,25,30,44,48,52,56,59
andrulka..ja to bym chciała żeby wpadł Mikołaj taki pół nagi a najlepiej w stringach