Wpisy 1 261 393 – 1 261 492
5 grudnia 2012 14:48 → 5 grudnia 2012 16:19, 100 wpisów
angierski ja nieraz jestem w różnych miastach i pytam co już było papierowego i nieraz powiedzą że było w tym, ale nie było w tamtym - ryzyko zawsze jest szczególnie jak chcesz kupić taką po 5zł
angierski u jolki mam dostep do całej paczki, i są u mnie żb gdzie też jest dostęp do całej paczki
iloś losów w koszu też jest wskazówką, wówczas koniecznie trzeba pytać kolektora czy było coś większego w drapce
w którym polu n atej zdrapce jest wygrana?
http://www.lotto.pl/sites/default/files/zdrapki_tresc/xingo-09-03-2011.jpg
http://www.lotto.pl/sites/default/files/zdrapki_tresc/xingo-09-03-2011.jpg
kondi w zeszły roku w st.woli powieszona była wygrana na drugim polu X i 1tyś zł; nr. 007
zofincia, bardzo daleko od Malborka, choć poznałem z tego miasta fajnego gościa
bo to jest fotka ze strony lotto i nie jarzę, gdzie tam jest wygrana
kondi w czwartym polu jest X razem z wolnym polem, a to oznacza 50tyś
kondi jak kupisz drapkę tam wszystko pisze, ale tą warto dla upewnienia się zewsze sprawdźić w żb
Bądź drapek wieczorem. Postaram się zapodać fotki wydrapanych zdrapek
QweTT am wybierz kiedy Tobie wygodnie i masz możliwość wysyłać kupony.
ja cos ostatnio nic nie moge trafić i nie ma różnicy 14 czy 22. jeszcze troche to przestane grać w ogóle albo tylko mini będę atakował. ciągle oboki.
Ja osobiście mam więcej czasu na losowanie na 22. Ale jest to bez znaczenia dla mojego portfela. Ani więcej ani mniej Na zero
ależ ile można dokładać od soboty tylko 2 zł wygrane a wydane 50
zofincia
Cześć są tacy co mają i graja w domu w Fifę 13 bo mam problemu siebie wyskakuje mi błąd e0001 ? Co mam zrobić żeby dobrze chodziła ? Bo gra ruszy tylko że ekran jest na boku można to przestawić jakoś ? Piszcie.
Leszno wielkopolska
Piszcie co zrobić ?
Co mam zrobić ?
nie mam .bo nie potrzebuje.a czemu pytasz zofincia?
Ale ona pójdzie tylko że ekran na boku jest jak to zmienić ? A na xp pójdzie bo sprawdzałem.
Jak od nowa ? Jeszcze raz instalować ?
zofincia a o czym byśmy popisali?
Instalować dlaczego ? A w ustawieniach nic nie da zmiana ? Ale pisze że na XP ruszyła mi ona.
Ale ja oryginalną mam ze sklepu dałem 119 zł.
a co byłaś w lesznie zofincia?