Wpisy 1 261 293 – 1 261 392
5 grudnia 2012 14:17 → 5 grudnia 2012 14:48, 100 wpisów
drapek-myślisz ze lepiej brać ją na początku czy troche poczekac?
torsan z ciekawości musiałem kupić, zaś po następną szybko nie sięgnę, niech się trochę puli sprzeda, a teraz walczę z dzodiakiem- jolka otwarła nową paczkę
kocur...ja ma daleko do kolektury
mój kupon był już nadany o 9 rano
49 by sie przydało...fakt
mój kupon był już nadany o 9 rano
49 by sie przydało...fakt
max
dzięki liczbom z czata, czy typowań już miałem parę razy 6/9 i pomniejsze, wczoraj 5/8 - część liczb od slim61, a dziś ten farciarz znów coś trafił
dzięki liczbom z czata, czy typowań już miałem parę razy 6/9 i pomniejsze, wczoraj 5/8 - część liczb od slim61, a dziś ten farciarz znów coś trafił
Ja mam 100 metrów od punktu lotto i muszę dobrze drzwi zamykać aby nie przegrać całej kasy
tzn to co przeznaczacie na gre wam sie zwraca czy maly plusik?
dolar89 tys to mial wyslane ?
mirnam61
angierski
ulala
drapek
torsanjak tam ósemki?
mirnam61
angierski
ulala
drapek
torsanjak tam ósemki?
drapek wlasnie nie wiem, musialbym na zasadzie prob i bledow pisac
drapek jeszcze nie dowieźli do mnie nowych krzyż. W xl wydr. 5zł kop szaf. 4zł ,2zł słonik 1zł i zdrapman 1zł i ex p Pustak
kondi1
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 410 000 zł
torsan pewnie jescze z trudem
kondi1 lepsza siódemeczka od piateczki
zofincia
angierski
metoda na drapka jest dobra, byle uczciwą kolektorkę trafić
metoda na drapka jest dobra, byle uczciwą kolektorkę trafić
kondi1>> zeby wygrac jaka kolwiek kase to musisz trafic przynajmniej 3 i to w 7 czy 5 skresleniach wiadomo ze latwiej bedzie w 7 i jak trafisz 3/7 to tez sie ucieszysz
drapek to pochwal sie a ja sie zastanowie czy ja nie udoskonalic
zofincia ktos wygral ale kto to ja nie wiem
angierski ja w paźdz. kilkaset zł na+; listopad ok.100zł na -; a po dzisiejszej 50zł w drapce w gr. może z kilkanaście zł na+
kondi1
[7,57,53,71,44]?+ 73 - 11
[7,57,53,71,44]?+ 73 - 11
kondi1 co z tego ze latwiej dla gracz wazne zeby nie byc na minusie czasmi jest tak ze nie trafisz 8/10 a trafisz np 9/10
angierski
metodę na drapka podał unhappy; jak otworzą nową paczkę np. szy50 to czekam aż się trochę sprzeda i sam kupuję z 1-2szt/dz i czekam czy poleciało już 50zł czy nie; jak poleciało(wiem to od kolektora) to nie kupuję, w przeciwnym razie kupuję dalej aż... trafię tak jak dziś
metodę na drapka podał unhappy; jak otworzą nową paczkę np. szy50 to czekam aż się trochę sprzeda i sam kupuję z 1-2szt/dz i czekam czy poleciało już 50zł czy nie; jak poleciało(wiem to od kolektora) to nie kupuję, w przeciwnym razie kupuję dalej aż... trafię tak jak dziś
kondi
na nasz oddział proponuję k/k, xingo, zodiak, może stara exp, zdrapman jak jest u Ciebie
na nasz oddział proponuję k/k, xingo, zodiak, może stara exp, zdrapman jak jest u Ciebie
kondi1 siódemke juz masz
kondi1 jedno i drugie
angierski myślę że z 50% moich wygranych w drapkach (po 50zł) padło w ten sposób, bo było i tak że zaraz po otwarciu paczki udało mi sie od razu trafić 50zł - ale to już fart; teraz zaczynam polowanie na 50złw zodiaku - od dziś mają nową paczkę
drapek masz racje tylko musisz miec cynk od kolektora, ja nie wiem czy babka mi powie ze jest nowa paczka, czy juz wygral ktos