Wpisy 1 260 693 – 1 260 792
5 grudnia 2012 10:39 → 5 grudnia 2012 11:35, 100 wpisów
Ja wysyłam też na wieczór, chyba że jestem ma zakupach to przy okazji wysyłam przed 14.
Mam więcej czasu aby zakreślić dobre liczby no gdzie ten dolar ? A jest
co czytam
madea 6/6 w lotto
emerytka 5/5 w mini
to ktos dzis z MP trafi 10/10 w MM
madea 6/6 w lotto
emerytka 5/5 w mini
to ktos dzis z MP trafi 10/10 w MM
bukmacher
nie twierdzę, z całą stanowczością, że obserwacje statystyczne nic nie mogą pomóc... Sam coś robię w taką stronę kreśląc taki zdt, prawda ? Cóż - wszystko zapewne zależy od zakresów, jakie każdy s.o.b.i.e poustawia w tych wszystkich s.w.o.i.c.h programach...
kosmaty
pozwól, pewna nieścisłość - e46 miała wczoraj te 5/5 w multi
nie twierdzę, z całą stanowczością, że obserwacje statystyczne nic nie mogą pomóc... Sam coś robię w taką stronę kreśląc taki zdt, prawda ? Cóż - wszystko zapewne zależy od zakresów, jakie każdy s.o.b.i.e poustawia w tych wszystkich s.w.o.i.c.h programach...
kosmaty
pozwól, pewna nieścisłość - e46 miała wczoraj te 5/5 w multi
kosmaty ja trafiam 10/10 dziś 3,5,9,12,13,16,29,60,69,70 - bonusem mogę się podzielić z kimś
mala
zestaw na bonus podałem, trzeba jeszcze 2,5 honorarium zapłacić
zestaw na bonus podałem, trzeba jeszcze 2,5 honorarium zapłacić
slawek farciarzu - widać nie można być specjalistą od zdrapek i mm
bukmacher
jeszcze cd nt czary-mary - nie, raczej nie przez takich, jak ja - ale dziękuję za docenienie zasług ... Otóż -
pan Macieklotto dość wyraźnie c.o.ś wspominał o 'obserwacjach losowań', o 'pokryciu' - związanym z ceną i ilością losowań i zawieranych zakładów, co w p.a.s.k.u.d.n.y sposób przekłada się na to, że trudniej jest trafiać i tyle...
Tylko tyle i aż tyle
pzdr
poowwwoooo
wysokich trafnych wysłanych
jeszcze cd nt czary-mary - nie, raczej nie przez takich, jak ja - ale dziękuję za docenienie zasług ... Otóż -
pan Macieklotto dość wyraźnie c.o.ś wspominał o 'obserwacjach losowań', o 'pokryciu' - związanym z ceną i ilością losowań i zawieranych zakładów, co w p.a.s.k.u.d.n.y sposób przekłada się na to, że trudniej jest trafiać i tyle...
Tylko tyle i aż tyle
pzdr
poowwwoooo
wysokich trafnych wysłanych
japtan
'moje' w profilu
weź też z wpisu /kilka wyżej/ od kolegi bukmachera - może niekoniecznie dziś - cvzasem występuje efekt przesunięcia - kilka razy /widziałem/ ładnie się wstrzelił
'moje' w profilu
weź też z wpisu /kilka wyżej/ od kolegi bukmachera - może niekoniecznie dziś - cvzasem występuje efekt przesunięcia - kilka razy /widziałem/ ładnie się wstrzelił
unhappy
ja się na razie na nią nie rzucam- poczekam aż zejdzie z 20% nakładu, u mnie niebieski i spadam i powooo
ja się na razie na nią nie rzucam- poczekam aż zejdzie z 20% nakładu, u mnie niebieski i spadam i powooo
bardziej podoba mi sie ten niebiesko-zielony... nie wiedzialem, ze bedzie tez pomarancz
uwaga uwaga po wyjaśnieniach z totalizatora -
zdrapka
Kalendarz adwentowy
- do wygrania JEST - pozostało jeszcze drugie STO tysia !!!
kol. bella pisała coś o szczęśliwej kolekturze na Puławskiej ? centralnie
zdrapka
Kalendarz adwentowy
- do wygrania JEST - pozostało jeszcze drugie STO tysia !!!
kol. bella pisała coś o szczęśliwej kolekturze na Puławskiej ? centralnie
ciekawe, czy to dwie transze, czy w jednej transzy sa dwa kolory
dziesiątki na dziś â gdybym grał, oczywiście
11,13, 15,17, 19 21,23, 25, 27,29
22,24, 26, 28, 30 62, 64, 66, 68, 70
21, 23, 25, 27, 29 41,43,45, 47,49
11,13, 15,17, 19 21,23, 25, 27,29
22,24, 26, 28, 30 62, 64, 66, 68, 70
21, 23, 25, 27, 29 41,43,45, 47,49
robal, czyli nikt nie wydrapal tej drugiej stowy w kalendarzu? to skad te informacje z dwoch krancow polski? chyba nikt sobie nie robil jaj?
Pozostało trzecie sto tysięcy a kalendarzu. A tak poza ty to ładnie zrobili z ta zdrapką na stronie. Drapiesz i same choinki. Podniecenie idziesz kupić a tu dupa... tak miałem ch***je z tsu
albo ktos faktycznie wydrapal, ale jeszcze sie nie zglosil po odbior, stad oficjalnie ts nic nie wie...
kocur, ja kalendarz kupilem tylko jeden, oczywiscie pusty... nie kupie wiecej
unhappy Ja tak samo kupiłem raz. Według mnie to oni wiedzą jaka partia idzie do jakiej kolektóry
cóż - do wygrania były dwie setki
na dzień dzisiejszy - zdrapana została jedna ... Puścili wiadomość sieciową o wygranej i w.s.z.y.s.c.y. prawdopodobnie czytali za szybko
na dzień dzisiejszy - zdrapana została jedna ... Puścili wiadomość sieciową o wygranej i w.s.z.y.s.c.y. prawdopodobnie czytali za szybko
we wrzesniu czy październiku w każdej niemal kupionej zdrapce miałem wygrane, a do teraz nic - duzo nic, sądząc po ilości zdrapek w kolekturowyh koszach...
fotka z kolektury - oryginał, ale tą kartkę dziś - ściągną
powodzenia, dobrego dnia
powodzenia, dobrego dnia
Dostają dane z kolektur że zeszła partia x zdrapek i wiedza czy ktoś trafił i tylko czekają na delikwenta
kondi
ok. 75-77% zdrapek w każdej paczce jest...właśnie pustych
i mykam
ok. 75-77% zdrapek w każdej paczce jest...właśnie pustych
i mykam
kupie jeszcze pare kszyzowek, a pozniej poczekam tak jak drapek az troche puli zejdzie... no i pozniej kupie jeszcze te zielone, gdy do mnie dotra
jeżeli nie ma wygranej, a w kolekturach nie można dostać danej zdrapki i kolektorka nie wie, czy juz ją wycofali czy nie, to co to możeoznaczać?
że wygrana jest tam, gdzie jeszcze są zdrapki ,a to wie tylko TS
kondi, w poprzedniej krzyzowce co jakas wzialem, mialem 3 albo 6 zl... w tej, jak bedzie, zobaczymy... ale jesli nie bedzie mi szlo, nie bede na sile kasy wydawal... jezdze troche po kraju, to moze bede bral po 1-2 sztuki w roznych miastach
z listu BLONDI
"piszę do ciebie powoli
bo nie wiem czy biegle czytasz "
"nie przysyłam ci pieniędzy
bo już zakleiłam kopertę"
"piszę do ciebie powoli
bo nie wiem czy biegle czytasz "
"nie przysyłam ci pieniędzy
bo już zakleiłam kopertę"
unhappy, z moich obserwacji wynika, że z TS idzie co jakiś czas "wygrana pula" do kolektur, a potem kilka "pustych"
są ludzie, którzy okupują kolekturę i patrzą, ile zdrapek poszło z danej kupki z jakim efektem, po czym kupują po kilka sztuk
kocur, na 100% maja baze danych z informacjami o wygranych, bo przeciez musza ja miec, by moc potwierdzac w zb wygrane... pytanie tylko, kto ma do takich danych dostep... jaki poziom uprawnien jest potrzebny... zreszta jakos te informacje od producenta zdrapek trzeba do bazy wgrac... nie sadze, by odbywalo sie to zdalnie... jakis pracownik ts-a te dane pewnie wgrywa...
na 90% jestem tez pewien, ze wiedza tez, do jakiej kolektury idzie jaka paczka (o jakim numerze)...
czy tych informacji nie da sie polaczyc? moim zdaniem da sie, o czym swiadczy afera, o ktorej kiedys pisal newsweek: http://polska.newsweek.pl/los-malo-prawdopodobny,27904,1,1.html
co najmniej wiec wtedy cos bylo na rzeczy... a przy zdrapkach pracuja wciaz te same osoby, jak pan kordian wymieniony w artykule...
na 90% jestem tez pewien, ze wiedza tez, do jakiej kolektury idzie jaka paczka (o jakim numerze)...
czy tych informacji nie da sie polaczyc? moim zdaniem da sie, o czym swiadczy afera, o ktorej kiedys pisal newsweek: http://polska.newsweek.pl/los-malo-prawdopodobny,27904,1,1.html
co najmniej wiec wtedy cos bylo na rzeczy... a przy zdrapkach pracuja wciaz te same osoby, jak pan kordian wymieniony w artykule...
na 90% jestem tez pewien, ze wiedza tez, do jakiej kolektury idzie jaka paczka (o jakim numerze)... OCZYWIŚCIE
> Wydał 5 zł, a wygrał 100 tys. zł.
taaa... najlepsze sa te teksty...
taaa... najlepsze sa te teksty...