Wpisy 1 258 993 – 1 259 092
4 grudnia 2012 10:08 → 4 grudnia 2012 11:14, 100 wpisów
pawlis no i super, podziel kwotę na pół, za 100PLN weż z maszyny a za drugie 100 PLN sam skreśl i problem bedzie rozwiązany
a wogule to czy te program o których była mowa tozwiekszaja szanse czy toprzynosi jakies rezultaty??
Są inne darmowe programy do multi multi. A tak poza tym to sam musisz sprawdzić na sobie czy takie programy dają jakąś wygraną.
Witam nałagowców!Ja mam dobry program!Kupiłem TELETYDZIEŃ!Wczoraj ch/t chłopaki lipa!Przykro mi
Cześć kto z was obstawia wyniki tu w Multi Multi na Multipasko piątki ?
krzysztof no duzo osob gra na piątki ja osobiscie równiez gram na piątki
Aha kupił ktoś z was Fifę 13 na PC i jak na systemie XP chodzi ? Bo u mnie jakiś błąd wyskakuje E0001 co ?
Aha kupił ktoś z was Fifę 13 na PC i jak na systemie XP chodzi ? Bo u mnie jakiś błąd wyskakuje E0001 ?
A spróbuj 1 zakład na chybił a drugi zakreśl liczby obok tych z na chybił.
Do kogo to ma ktoś z was Fifę 13 ?
pylcek ja bym tak spróbował jak wcześniej pisałem
1 zakład na chybił a drugi zakreśl liczby obok tych z na chybił.
I zobaczysz co z tego będzie.
1 zakład na chybił a drugi zakreśl liczby obok tych z na chybił.
I zobaczysz co z tego będzie.
Kocur to jak np dostanę liczby: 4,21,24,38,55 to drugi zakład brać 5,21,35,39,56 ? I co ile wzrasta szansa ? Bo ja 700 zł chce wygrać żeby mieć hajs na gry nowe na PC.
To już od ciebie zależy które zmienisz, a które zostawisz takie jakie sa lub dasz inne.
To jest wszystko teoria. A praktyka zna inne przypadki. Trzeba próbować za mniejsze kwoty żeby nie było rozczarowania.
Jeżeli uważasz że z tych chybił trafił jest jakiś pewniak to go zostaw a zmień inna liczbę.
senna no ja rano puszczam w drodze do pracy, bo pozniej tez nie mam jak wyslac
japtan ja wczoraj zagrałem w Jokera i trafiłem jokera a te co maszyna wybrała cztery to poszły bokiem.
Nie mam mini na ch /t ale zaraz podam te co wybierze mój telefon
może zagrać w mini na pewniaki
10 zakładów zaczynających sie od 9,11,39
10 zakładów zaczynających sie od 9,11,39
No i mam coś takiego mini >10.28.30.31.38 lotto > 8.14.15.17.34.38
wiesiek to jest ryzyko bo jak z pewniałów nic nie wejdzie to klapa
mirek
a ja poproszę o pewniaki do obojętnie jakiej gry od Twojego psa
a ja poproszę o pewniaki do obojętnie jakiej gry od Twojego psa