Wpisy 1 258 893 – 1 258 992
4 grudnia 2012 09:23 → 4 grudnia 2012 10:08, 100 wpisów
wczorja akurat 20 dyszki wygralem, ale bede gral programem bo 2 tygodnie sam skreslalem i nic
angierski>> Ty jeszcze powinieneś dopłacać że ktoś testuje Twój program i straty ponosi.Zamiast Ciebie.
Monet no bez przesady, jakos nikt nie odkryl tych bledow co ja odkrylem, a poreszta tak sie nazywa tylko do testow
zreszta nikomu nie kaze testowac, w sumie to czesc programu bez zaplaty za klucz ktorego mozna uzywac ile sie chce
angierski >> dobrze wiesz że w sytuacji kiedy dysponujemy (programy też) takimi danymi jakie nam są podawane to KAŻDY program,aplikacja,arkusz to tylko gadżet.Mniej lub bardziej fajny a mający nam dać iluzję wyrównywania szans ze zmienną losową.
Monet wiesz w zasadzie to kazdy gracz powinien sobie pomagac, wtedy mamy szanse wieksze na wygrana, ale ja ten program rozwijam tylko po to zeby tez sam grac, z tymze szkoda mi troche zycia zeby komus pisac za darmo
ludzie wyluzujcie, niech kazdy swoj dorobek albo trzyma w tajemnicy przed innymi i nie mowi na czacie o tym albo jak juz powie neich go wysle i nie zgrywa sie
kazdy wie ze glowna role tutaj odgrywa szczescie po prostu a nie zadne inne systemy i pewniaki
wytypujesz wystarczy jedna tylko liczbe na kazde losowanie np do 10 tki, a wygrane same wpadaja czesciej
angielski
dzięki, potestuje troche, ciekawe co bedzię jak coś więcej trafie
dzięki, potestuje troche, ciekawe co bedzię jak coś więcej trafie
bez klucza ma do systemow - nie mozna gwarancynjjych generowac i strefowych
ejjjjj wezcie sie opanujcie z jakims programem, potrzebny on jest wan jak rybie recznik a napalacie sie jak wyposzczony byk na torreadora !!!!
dzięki. Jest możliwość wygenerować z kilku losowań (z bazy) 10 liczb lub więcej ?
myslalam ze to jakis fajny czat spolecznosciowy a tu wszyscy tacy sztywni i napaleni jak lysy na fryzjera!!!!!!!!!!!!!
za nic nie placcie, przeciez on was oszukuje ewidentnie, malo to naciagaczy na swiecie
ze ***zielisz o tym od 2 godzin i cie to jara jak sie ludzi eprosza jak te swinki
ja mysle, ze tylko szczescie Krystian nie oszukuje to fajny
chlopak
chlopak
Hej hej ludzie nie wierzcie w żadne programy cuda bo nie ma takiego programu i nie będzie, który za Was pędzie wybierał szczęśliwe numery
witam jestem nowy i mam pytanko 200pln lepiej puscic systemem czy chybil trafil??
senna ..chyba bedziesz musiał dodac cos nowego do tego nicka ..nie dzadzą Tobie spokoju