Wpisy 1 257 674 – 1 257 773
3 grudnia 2012 15:32 → 3 grudnia 2012 18:09, 100 wpisów
nawet najdoskonalsze mózgi przepłacały to co nie było warte swej promocji.
w tesco na 20 pobytów 18 razy po sprawdzeniu rachunku miałem zwroty
ale jak ktoś nie czyta, czy jak BURAKI nie mają czasu, za to kupę szmalu to nie czytają i niech płacą za głupotę
ale jak ktoś nie czyta, czy jak BURAKI nie mają czasu, za to kupę szmalu to nie czytają i niech płacą za głupotę
są takie pomysły na NIBY-promocje o jakim się filozofom nie śniło.
mógłbym o tym książkę napisać ale nie liczcie tu na forum że ujawnię wiele kombinacji jak wystawić promocję tak by nie stracić a i klient by od razu kupił.
wystawione z boku półki ogórki konserwowe w promocji po 3,79
a na połce po 2.22 bez promocji
a na połce po 2.22 bez promocji
nawet nie masz pojęcia jakie chwyty się stosuje by towar niekupowany-zszedł.
niejeden market byłby w stanie mi zapłacić bylebym nie opisywał tego jak się organizuje okazje i promocje...
mariucha nie opowiadaj bzdur pracuje w markecie jestem kierownikem chyba ze u ciebie były takie chwyty głupie
w każdym markecie są cyrki od przyjęcia towaru po zwroty,okazje,przeceny itd.
już kierownicy i reszta dbają o to by to co korzystne trafiło w ręce znajomych rodzinki ludziom czyli klientom rzuca się zazwyczaj ochłapy.
dobry,dziś po dużej przerwie znowu zagrałem w mm i znowu żałuje kolejna przerwa przynajmniej 4 tygodnie,wole lotek i mini
co sądzicie o tej grze system12 ?
mysia na Multipasko jest lotto tylko na 12 liczb nie znam strony na system 6 liczb
DariuszW
zofincia
witam wszystkich ponownie jak tak przygotowania na dzisiejszy wieczor
DariuszW grasz tam ostnio w mm>:?
Witaj QweTT - przygotowania do czego?? Ma być coś ciekawego ? Bo jezeli chodzi o grę to spokojnie.
albinlotto ostatnio gram jak mi czas pozwoli a raczej mi nie pozwala na granie.
albinlotto ostatnio gram jak mi czas pozwoli a raczej mi nie pozwala na granie.
Dariusz jestem spokojny tylko tak sie pytam bo ide puscic MM i pytanie; JAKIE LICZBY???
QweTT wybierz cos z najlepszych układów 3/3 dokłóż pokombinuj też z 5/5 są na Forum i graj
agatkaa
QweTT pierwsz mysl sie liczy czym dluzej sie mysli tym gorzej b calkiem sie dezorientujesz
sorelka
na 14 to ładnie weszly liczby z koncowkami 4 i 8
QweTT
DariuszW chyba idziesz cos poslac
QweTT na ile chesz skreslen wyslac?
QweTT doloz jescze 2
dzisiaj były takie na 14 liczby ze az zal mi bylo ze nie trafiłem che cos powaznego trfic wreszcie
japtan cos powaznego to ile wg ciebie/?
Każdy chciałby taką piątkę sobie trafić, szczególnie przed Świętami
japtan to najlatwiej ci bedzie 7/7x2
Nie używam tych narzędzi z tąd jeszcze się nie zapoznałem ale exel też się nadaje bo już troche mi służy i podaje nieraz dobre liczby