Wpisy 125 631 – 125 730
7 lipca 2010 13:30 → 7 lipca 2010 14:21, 100 wpisów
ja na kuponach pozaznaczałam troche waszych cyfr troche dat
i tak trafiałam
chce wygrac
i tak trafiałamchce wygrac
ale wysłałam jeden kupon z cyframi od 1 do 10
chciałam od 20 do 30 ale zrobiłam inaczej
chciałam od 20 do 30 ale zrobiłam inaczej
chciałabym obejzeć multi na kompie,ale u mnie nie mogę ( chociaż sama nie wiem czemu nie mogę zobaczyć)
może masz za słabe lącze wymagane jest 512kb lub 1mb
wystarczy wybierać cały czas czyjeś pewniaki jakiś nowych albo średnio typujących na 250 osób typujących jakieś 50-60 trafia tego jedynego pewniaka czasami jest nieco mniej ale jeśli akurat te osoby śię wybierze to hohoho oczywiście niektóre osoby mają te same numerki to fakt więc to trochę nam utrudnia sprawę ale jest powyżej dziesięciu numerków różnych więc z 250 osób trzeba wybrać tylko 10 różnych zawsze jest jakieś 15-18 numerków niepowtarzających się można zrobić ze 100 zakładów i już prawdopodobieństwo trafienia ciut wyższe ale może się też trafić za jednym co jest bardzo bardzo trudne ale warto tak próbować niż brać numery z du..
czasami też osób typujących jest i 500 to trochę trudniej ale jest więcej nie tych samych numerków
po powrocie z kolektury kac bo zagrałem za ostro.Staram się ograniczyć do jednego ,ale cóż zrobić jak i dycha pewna i piątka.Najpewniejsze ,że moją (5 )lotto już ma ,a co odda to czas pokaże.

5-7-15-19-24
3-12-14-17-22
3-12-14-17-22
Wymyśliłem 3 dni temu trafiłem tylko 3/5 dopiero zaczynam testować
tola przyszalałaś za 100 zł grać jak bedziesz tak grała to przegrasz te 600 uwazaj bo MM jest grą zdradliwą
60-32-49

narka życzę trafnych typowań i wysokich wygranych
tam gdzie się tyra
Tola>>> wygrałaś tak coś szczerze??
***wygrałEś*** sorki
no to jesteś kur.. dziewczyna czy chłopak bo cały czas piszesz jakąś niewiem jak?
tola >gra się cyferkami ,a nie kasą .Pozornie wydaje się,że grając za więcej grosza zwiększamy wygraną -nic bardziej mylnego.Im więcej kasy tym mniej myślenia (u wszystkich,u mnie też ).A potem

gra ktoś systemem progresywnym na 2 liczby
Boguś2>>> tu się mylisz boguś2 tu się mylisz zwiękrza się szanse trafienia grając za dużo zakładów np jak zagrasz trójkę np 71,73,75 to szanse marne ale jak zagrasz pare trójek i rozpiszesz to na same siedemdziesiątki to masz szanse spore bo siedemdziesiątki wpadają najczęściej ze wszystkich liczb np wczoraj o 22 15 trzy siedemdziesiątki jak byś grał wczoraj na siedemdziesiątki i byś rozpisał kombinacje na pare zakładów to miał byś spore szanse na trafienie ich
Sorki Tola

fish poker w praktyce wyjdziesz na tym na 0 bo zagrasz za np 100 wygrasz 100
tyrka to jes jak musisz komuś wyjaśnić kto ty jesteś ,a pokazać nic nie możesz,a do tego ktoś se jaja robi,a ty jesteś na kacu ,a do tego czekasz na cyferki..........
zaraz losowanie

mi też sie wydaje,że wieksza szansa na wygraną jak sie wyśle więcej losów,ale kasy szkoda .Ja jakoś nie mogę w MM trafić ,a bardzo bym chciała 1000000
olać to losowanie
katastrofa
ty fish nie narzekaj on gadał ze byla 6 w warszawie.cicha woda brzegi rwie.

mariucha zatypował numery rafsaw uruchomił lotek puścił kule i całą rzecz rozgromił
ale liczby

no cóż ja też się pochwale wygrałem 0 złotych
Hose 186 nie wieszaj się przez to

hose
miałam taką akcję kilka lat temu,nie wysłałam kuponu i pełna 8-mka pooooszła

miałam taką akcję kilka lat temu,nie wysłałam kuponu i pełna 8-mka pooooszła
systemem z lewgo słupka?
ale przynajmnie raz trafiłem 8/8 i tym sie pocieszam szkoda ze na kartce tylko
czy na kolory poszedłeś?
Patrzę,w wątku Lilly brak obiadku,wchodzę na typowanie Ricardosa,a tam atakuje maly głód,więc zabezpieczę się na wieczór kupując danio.
ja 12 zł z systemu i 18 ze zdrapki;]
ja miałem najlepszą akcję tylko nie wyśmiejcie mówię prawdę mojej matce się kiedyś przyśniły numery w dużego lotka ona ich nie puściła ale przed losowaniem powiedziała mi jakie jej się śniły numerki i miała by 6/6 nie katastrofa przemilczę co było po losowaniu ok
o kurcze, bedziesz rozzpisywał kolorki na wieczór?
ile tola przegrałaś?
hose186>znam ten ból ,ale jakiej wiary teraz nabrałeś.Najczęściej po takim numerze wtapia się chcąc się "odegrać".Tylko spokój Cię uratuje.
Mialem sen,po raz kolejny te same znane osoby,a potem próbowałem złapać chomika we śnie.Co to znaczy,czy mam grać

bo to system w fazie dopracowywania
Hipopotam jasne że zagrać
koniec z graniem wole kase zostawiac w wawce na zakupach ,a nie lotto dorabiac
koniec
koniec
Nie chcę się przechwalać ale zajęłam I miejsce w rankingu typujących parki- pewniaki
szkoda , że kasy z tego nie ma 
szkoda , że kasy z tego nie ma 
Rafał witaj,gdybyś spotkał na czacie Lilę,powiedz jej że juz dawno powinien być ugotowany obiadek,bo 1400.
do końca tygodnia muszę trafić chociaż trójczynęSTOP
sponsoringowi Ts
i w Wawie