Wpisy 1 256 078 – 1 256 177
2 grudnia 2012 21:32 → 2 grudnia 2012 21:55, 100 wpisów
mala
weź daj spokój - poczytaj 'kreacje' tej osoby, od wejścia, od 'wpadnięcia' - wczoraj na e46 , a już nie mówię wcześniejsze, można niedowidzieć, ale - bez przesady
weź daj spokój - poczytaj 'kreacje' tej osoby, od wejścia, od 'wpadnięcia' - wczoraj na e46 , a już nie mówię wcześniejsze, można niedowidzieć, ale - bez przesady
mój ma 5,57 a jak urosnie to ma 14,38 to też jest ciekawy zbieg okolicznosci
zaraz zaraz, to drapek to nie chłop??
M\Kuźwa moje ajkju nie dociąga do tego co się tutaj dzieje.
M\Kuźwa moje ajkju nie dociąga do tego co się tutaj dzieje.
Ludzie silentium jak mawiali Rzymianie, bo to co się dzieje to woda na młyn tych, którzy z robienia tu zadym zrobili sobie hobby
Monet: weź sobie na wstrzymanie, posłuchaj http://www.youtube.com/watch?v=X3AsJfQWE08 i pamiętaj, że to portal o lotto
Cześć Żelka
to ja juz nie wiem z kim czasem rozmawiam, wole sie zupelnie
ulotnic
ulotnic
aha zeby nie bylo, osoba z fejsa to nie jest prawdziwa osoba ale siedzi w znajomych ma inne imie i nazwisko i znam zrodlo tego zdjecia wiec mam 100 % pewnosc ze nie jest to green heart
tyle z mojej strony
tyle z mojej strony
złoty ja pitolę ja już sama nie wiem czy ja to naprawdę ja czy nie ja
reszta mnie nie interesuje kto jest kim tylko informuje ze ktos fejkuje info o sobie
Monet: weź sobie na wstrzymanie, i pamiętaj, że to portal o lotto
Ja to nic Ty pamiętaj.
Ja to nic Ty pamiętaj.
Monet: napisz w dwóch/trzech zdaniach do czego dopuściłem, z chęcią się czegoś nowego dowiem
a dajcie spokoj jak ich to bawi miec kilka profili to niech maja
za to Robal_36 zamiast typować numerki / np. 36,69,77 / typuje kim jest stasia12 - drogi robalu to nie sympatia pl
Cześć medea
madzia
po raz kolejny i kolejny i kolejny- powtórzę, za wczorajszym czyimś wpisem - odpie.dol się i zdrówka
po raz kolejny i kolejny i kolejny- powtórzę, za wczorajszym czyimś wpisem - odpie.dol się i zdrówka
Lila
najlepsza to była ta wróżka BRONHILDA czy jakoś tak to dopiero byl klon
Domyślam się kim jest stasia i nawet jeśli to madzia77 to ja nic do tej kobiety nie mam. Pomogła mi kiedy zachorowałam na nerki. Opisała jak choroba przebiega i podtrzymała na duchu. Wszystko w tym temacie.
robal36 nie wiem kim jest w/w ale to ty bez przerwy pijesz i próbujesz mi coś przybijać i wiem dlaczego pisałam pilnuj tych co "gupio" myślą mnie nie musisz
Pasko
to jakaś transakcja wiązana ? jako bella cellulize zdjęła wpis na yutubie 'o zbieraniu danych na multipasko' i dajesz jej pohasać ? no
to jakaś transakcja wiązana ? jako bella cellulize zdjęła wpis na yutubie 'o zbieraniu danych na multipasko' i dajesz jej pohasać ? no
madzia spie.dalaj
a ty nibystasiu - nie używam twojego nicku - nie używaj mojego
pa
a ty nibystasiu - nie używam twojego nicku - nie używaj mojego
pa
dobrze, ze dopłacacie do kultury, bo niektórym słoma z butów wychodzi
net tani w komórce ?
ale uważaj, bo mogą sprawdzać na co kasa idzie z zasiłków
ale uważaj, bo mogą sprawdzać na co kasa idzie z zasiłków
Robal_36 to odbij i nie pisz durnot niczym niepodpartych , zajmij sie kolega lepiej by znów zawodów nie doznał
06,11,19,20,24,35,41,42,56,65 moja dziesiątka na wieczór.
Nie wysłałem bo kiosk zamknęli wcześniej niż powinien być. Zdarza się.
Nie wysłałem bo kiosk zamknęli wcześniej niż powinien być. Zdarza się.
<zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew>
wałbrzyski oszołomie, żeby nie powiedzieć inaczej
zdrówka
wałbrzyski oszołomie, żeby nie powiedzieć inaczej
zdrówka
Ale jaja się porobiły na czacie,zadyma,zawierucha z tymi nicami:kto z kim,kto za kogo,zamieszanie totalne
sam
to jak ? rozpinoliłeś te keno ? z mała pomocą przyjaciół ?
to jak ? rozpinoliłeś te keno ? z mała pomocą przyjaciół ?
Pasko?
green
drapek
żelka
gg36
?
lottomat kim jest dla ciebie bo ja wiem