Wpisy 1 255 978 – 1 256 077
2 grudnia 2012 20:56 → 2 grudnia 2012 21:32, 100 wpisów
ktoza: fanami? A teraz się spotykam z fanami? Raczej jestem za tym, żeby każdy był traktowany na równi
Jeśli chodzi o wideo chat: www.multipasko.pl/spotkania
Być może w przyszłą niedzielę zrobimy spotkanko
Być może w przyszłą niedzielę zrobimy spotkanko
jeśli ktoś pisze pracę doktorską posiłkując się chatem, to mam nadzieję, że obroni tą pracę
Pasko,przed chwilą otrzymałem,stosowne pismo,trudno,żyje się dalej.Pozdrawiam
sam9: a wyobrażasz sobie że ja robię coś podobnego o co Ty poprosiłeś ze swoim nickiem?
nie archiwizuje jak zmienią, to poprzednie jest już nie do odzyskania. A tak wogóle to kope lat
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004568139866&ref=ts&fref=ts
fotko napewno znajome
fotko napewno znajome
te ktore jest na profilu oczywiscie zostalo zmienione w profilu green hearta wiec wnosze o usuniecie konta za podszywanie sie
nie donosiciel tylko bylem tak zdziwiony ze az zadzwonilem do niej i sie spytalem czy tutaj ma konto
A czy to green pisało że na foto to ono?
Ja też nie wyglądam jak moneta.
Tym bardziej złota.
Ja też nie wyglądam jak moneta.
Tym bardziej złota.
mi to zwija kto za kogo sie podaje pod warunkiem ze nie trafiam na foty znajomych
tak pisalo nawet jej jazde zrobilem ze to nie ona to mi odpisala ze nie musze wierzyc
***a ja ***ole jaki Ty jestes sciemniacz lotomatole ...pamietam jak green miał fotke z tatuażami i potem zminiła na ta własnie niby Twoja znajoma ..to wtedy jej nie napisałęs ze to jest Twoja znajoma tylko prowadziłes rozmowy na temat kolorów włosów i że ma krótsze i tak dalej teraz po 2 miesiacach to Twoja znajoma
max japa pajacu, sie okaze ze to ktorys z was sie nudzi i bawi ... jak sie znajomych dlugo nie widzi to mozna nie poznac, przez przypadek sie wydalo bo bym nie poznal
Pasko mozesz mnie zblokowac lata mi to ale jak czytam wypowidzi takich s*** jak powyzej to mi sie rzygac chce
lotomat ..tak tak ...wiem wiem duzo ju z takich przypadków było i jest jak jestes pajacu lamus
wydawalo mi sie ze jechales mi w***olic ? przeslyszalem sie czy takie marzenia masz caly czas ?
Monet
jaka s12 u licha ? toż to "nasza" poczciwa stara dama z naszyjnikiem
jaka s12 u licha ? toż to "nasza" poczciwa stara dama z naszyjnikiem
lotomat ..tak bo nie may innych zajęc i zabawiac sie w klony lamusie
wiem do czego teraz pijesz ale nie denerwuj sie badz grzeczny a lizaka dostaniesz konfidencie
wiem do czego teraz pijesz ale nie denerwuj sie badz grzeczny a lizaka dostaniesz konfidencie
konfidencie ... no no jakos Pasko nie spelnia moich zachcianek i prosb a molestuej go chyba 24/h na dobe
kazdy by tak chcial nietrafiony biznes ale co tam tatus dosponsoruje nawet na wycieczke wysle zalosne
i nie dziób a tak ogółem brakuje mi tu emoty >foch< jak na prawdziwą damę przystało
jestes konfidentem byles i bedziesz ja nigdy jeszcze do pasko nic nie napisalem a TY???????
owszem napisalem jak mnie jawnie nazywales od tego i tego a co ***a mialem pozwalac zeby tak maly c*** jak Ty mi wjezdzal bez konsekwencji ?
jakos nic Ci sie nie stalo ? moze Ty masz lepsze uklady jak ja ?
no na pewno coś tutaj faktycznie jest na rzeczy: takie nicki jak gg36, Żelka, greenheart, drapek ... mają ze sobą dużo wspólnego
chyba będę zmuszona do Admina napisać ze zdjęciem adnotacją urzędową - może wysłucha
Pasko ..g36 i drapek to to samo wiemy ...bo gg36 zminił nick na drapka i napisał o tym ..a co dalej
Pasko
drapek i gg - owszem - przecież tego nie ukrywał
ale dalej - jeśli faktycznie ktoś zdjęcie z
realu zajumał, to olala - zależy, co i jak , ale - zalecam ostrożność, bo to już jest nieomal kradzież tożsamości
drapek i gg - owszem - przecież tego nie ukrywał
ale dalej - jeśli faktycznie ktoś zdjęcie z
realu zajumał, to olala - zależy, co i jak , ale - zalecam ostrożność, bo to już jest nieomal kradzież tożsamości
to nie wydalo sie po focie tylko po imieniu i nazwisku, dopiero jak przypadkowo u znajomych zlookalem ta fotke i mowie ze gdzies je widzialem kliknalem i sie zdziwilem
stasia zgadza się samo życie, a wiesz co w tym wszystkim jest najlepsze... To my ludzie kreujemy tak ten świat i sami odpowiadamy za to...
Witam wszystkich wieczorem
max
mala557
mala1438
pasko
zloty
monet
tadzia
max
mala557
mala1438
pasko