Wpisy 1 256 027 – 1 256 126
2 grudnia 2012 21:16 → 2 grudnia 2012 21:45, 100 wpisów
lotomat ..tak bo nie may innych zajęc i zabawiac sie w klony lamusie
wiem do czego teraz pijesz ale nie denerwuj sie badz grzeczny a lizaka dostaniesz konfidencie
wiem do czego teraz pijesz ale nie denerwuj sie badz grzeczny a lizaka dostaniesz konfidencie
konfidencie ... no no jakos Pasko nie spelnia moich zachcianek i prosb a molestuej go chyba 24/h na dobe
kazdy by tak chcial nietrafiony biznes ale co tam tatus dosponsoruje nawet na wycieczke wysle zalosne
i nie dziób a tak ogółem brakuje mi tu emoty >foch< jak na prawdziwą damę przystało
jestes konfidentem byles i bedziesz ja nigdy jeszcze do pasko nic nie napisalem a TY???????
owszem napisalem jak mnie jawnie nazywales od tego i tego a co ***a mialem pozwalac zeby tak maly c*** jak Ty mi wjezdzal bez konsekwencji ?
jakos nic Ci sie nie stalo ? moze Ty masz lepsze uklady jak ja ?
no na pewno coś tutaj faktycznie jest na rzeczy: takie nicki jak gg36, Żelka, greenheart, drapek ... mają ze sobą dużo wspólnego
chyba będę zmuszona do Admina napisać ze zdjęciem adnotacją urzędową - może wysłucha
Pasko ..g36 i drapek to to samo wiemy ...bo gg36 zminił nick na drapka i napisał o tym ..a co dalej
Pasko
drapek i gg - owszem - przecież tego nie ukrywał
ale dalej - jeśli faktycznie ktoś zdjęcie z
realu zajumał, to olala - zależy, co i jak , ale - zalecam ostrożność, bo to już jest nieomal kradzież tożsamości
drapek i gg - owszem - przecież tego nie ukrywał
ale dalej - jeśli faktycznie ktoś zdjęcie z
realu zajumał, to olala - zależy, co i jak , ale - zalecam ostrożność, bo to już jest nieomal kradzież tożsamości
to nie wydalo sie po focie tylko po imieniu i nazwisku, dopiero jak przypadkowo u znajomych zlookalem ta fotke i mowie ze gdzies je widzialem kliknalem i sie zdziwilem
stasia zgadza się samo życie, a wiesz co w tym wszystkim jest najlepsze... To my ludzie kreujemy tak ten świat i sami odpowiadamy za to...
Witam wszystkich wieczorem
max
mala557
mala1438
pasko
zloty
monet
tadzia
max
mala557
mala1438
pasko
zloty
monet
tadzia
to tyle w temacie... i będą blokady za takie zabawy na tym portalu oczywiście
Max69, 13max33, smoczek to też jedna i ta sama osoba no nie Michaś
mala
weź daj spokój - poczytaj 'kreacje' tej osoby, od wejścia, od 'wpadnięcia' - wczoraj na e46 , a już nie mówię wcześniejsze, można niedowidzieć, ale - bez przesady
weź daj spokój - poczytaj 'kreacje' tej osoby, od wejścia, od 'wpadnięcia' - wczoraj na e46 , a już nie mówię wcześniejsze, można niedowidzieć, ale - bez przesady
mój ma 5,57 a jak urosnie to ma 14,38 to też jest ciekawy zbieg okolicznosci
zaraz zaraz, to drapek to nie chłop??
M\Kuźwa moje ajkju nie dociąga do tego co się tutaj dzieje.
M\Kuźwa moje ajkju nie dociąga do tego co się tutaj dzieje.
Ludzie silentium jak mawiali Rzymianie, bo to co się dzieje to woda na młyn tych, którzy z robienia tu zadym zrobili sobie hobby
Monet: weź sobie na wstrzymanie, posłuchaj http://www.youtube.com/watch?v=X3AsJfQWE08 i pamiętaj, że to portal o lotto
Cześć Żelka
to ja juz nie wiem z kim czasem rozmawiam, wole sie zupelnie
ulotnic
ulotnic
aha zeby nie bylo, osoba z fejsa to nie jest prawdziwa osoba ale siedzi w znajomych ma inne imie i nazwisko i znam zrodlo tego zdjecia wiec mam 100 % pewnosc ze nie jest to green heart
tyle z mojej strony
tyle z mojej strony
złoty ja pitolę ja już sama nie wiem czy ja to naprawdę ja czy nie ja
reszta mnie nie interesuje kto jest kim tylko informuje ze ktos fejkuje info o sobie
Monet: weź sobie na wstrzymanie, i pamiętaj, że to portal o lotto
Ja to nic Ty pamiętaj.
Ja to nic Ty pamiętaj.
Monet: napisz w dwóch/trzech zdaniach do czego dopuściłem, z chęcią się czegoś nowego dowiem
a dajcie spokoj jak ich to bawi miec kilka profili to niech maja
za to Robal_36 zamiast typować numerki / np. 36,69,77 / typuje kim jest stasia12 - drogi robalu to nie sympatia pl
Cześć medea
madzia
po raz kolejny i kolejny i kolejny- powtórzę, za wczorajszym czyimś wpisem - odpie.dol się i zdrówka
po raz kolejny i kolejny i kolejny- powtórzę, za wczorajszym czyimś wpisem - odpie.dol się i zdrówka
Lila