Wpisy 1 255 927 – 1 256 026
2 grudnia 2012 20:30 → 2 grudnia 2012 21:16, 100 wpisów
zofincia,od dziecka chciałem poznać Malbork,ale jakoś mi nie było po drodze
zofincia,nie spytałem się Ciebie gdzie ta randka ma być,na czacie czy wrealu
Pasko wszystkich czy prawie wszystkich ? *taki trend tu u Ciebie panuje
Dobry wieczór wszystkim
Hej wszystkim. Jak nastroje przed losowaniem bo ja już wygrałem..... kolektura była zamknięta
ja jestem praktycznie 2 dni do tyłu z chatem i szczerze to raczej nie będę czytał 4000 wpisów
Pasko, kiedy ukaże się wydanie książkowe czatu, bo z tego co wiem to pracę doktorską ktoś zamierzał na jego podstawie już napisać
ktoza: fanami? A teraz się spotykam z fanami? Raczej jestem za tym, żeby każdy był traktowany na równi
Jeśli chodzi o wideo chat: www.multipasko.pl/spotkania
Być może w przyszłą niedzielę zrobimy spotkanko
Być może w przyszłą niedzielę zrobimy spotkanko
jeśli ktoś pisze pracę doktorską posiłkując się chatem, to mam nadzieję, że obroni tą pracę
Pasko,przed chwilą otrzymałem,stosowne pismo,trudno,żyje się dalej.Pozdrawiam
sam9: a wyobrażasz sobie że ja robię coś podobnego o co Ty poprosiłeś ze swoim nickiem?
nie archiwizuje jak zmienią, to poprzednie jest już nie do odzyskania. A tak wogóle to kope lat
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004568139866&ref=ts&fref=ts
fotko napewno znajome
fotko napewno znajome
te ktore jest na profilu oczywiscie zostalo zmienione w profilu green hearta wiec wnosze o usuniecie konta za podszywanie sie
nie donosiciel tylko bylem tak zdziwiony ze az zadzwonilem do niej i sie spytalem czy tutaj ma konto
A czy to green pisało że na foto to ono?
Ja też nie wyglądam jak moneta.
Tym bardziej złota.
Ja też nie wyglądam jak moneta.
Tym bardziej złota.
mi to zwija kto za kogo sie podaje pod warunkiem ze nie trafiam na foty znajomych
tak pisalo nawet jej jazde zrobilem ze to nie ona to mi odpisala ze nie musze wierzyc
***a ja ***ole jaki Ty jestes sciemniacz lotomatole ...pamietam jak green miał fotke z tatuażami i potem zminiła na ta własnie niby Twoja znajoma ..to wtedy jej nie napisałęs ze to jest Twoja znajoma tylko prowadziłes rozmowy na temat kolorów włosów i że ma krótsze i tak dalej teraz po 2 miesiacach to Twoja znajoma
max japa pajacu, sie okaze ze to ktorys z was sie nudzi i bawi ... jak sie znajomych dlugo nie widzi to mozna nie poznac, przez przypadek sie wydalo bo bym nie poznal
Pasko mozesz mnie zblokowac lata mi to ale jak czytam wypowidzi takich s*** jak powyzej to mi sie rzygac chce
lotomat ..tak tak ...wiem wiem duzo ju z takich przypadków było i jest jak jestes pajacu lamus
wydawalo mi sie ze jechales mi w***olic ? przeslyszalem sie czy takie marzenia masz caly czas ?
Monet
jaka s12 u licha ? toż to "nasza" poczciwa stara dama z naszyjnikiem
jaka s12 u licha ? toż to "nasza" poczciwa stara dama z naszyjnikiem