Wpisy 1 254 017 – 1 254 116
1 grudnia 2012 21:58 → 1 grudnia 2012 22:13, 100 wpisów
stasia
Nie wiesz o czym piszesz. W większości przypadków jeśli jesteś właścicielem mieszkania i twój lokator dostanie eksmisję wstrzymaną do czasu wskazania przez gminę lokalu socjalnego (dostarczanie lokali socjalnych do zadanie własne gminy) to masz jak w banku, ze będzie sobie w nim mieszkał latami.
Nie wiesz o czym piszesz. W większości przypadków jeśli jesteś właścicielem mieszkania i twój lokator dostanie eksmisję wstrzymaną do czasu wskazania przez gminę lokalu socjalnego (dostarczanie lokali socjalnych do zadanie własne gminy) to masz jak w banku, ze będzie sobie w nim mieszkał latami.
a jeszcze wielu życzliwych sędziów nie widzi powodu aby przynajmniej zadecydować o prawie do jakiegokolwiek lokalu , a jak na wyroku nie ma prawa do lokalu to i gmina umywa ręce tak jak napisałam nasze ulice
max
ty to umiesz dziewczynę zachęcić do grzechu
Z tego w mojej komendzie będziesz chciał i to szybko
ty to umiesz dziewczynę zachęcić do grzechu
Z tego w mojej komendzie będziesz chciał i to szybko
oweTT dzis bedzie duzo powtórekkkk

Mariucha
Osobnego lokalu socjalnego tylko dla siebie nie dostaniesz. Komornik eksmituje cię do lokalu socjalnego jaki gmina będzie musiała dostarczyć dla Twojej babci i ciebie
Osobnego lokalu socjalnego tylko dla siebie nie dostaniesz. Komornik eksmituje cię do lokalu socjalnego jaki gmina będzie musiała dostarczyć dla Twojej babci i ciebie
max
Ty filucie jeden Wizyt w dołku się zachciało a może od razu wspólne zagubienie się w świecie deszczu i chmur jak mawiają Chińczycy
Ty filucie jeden Wizyt w dołku się zachciało a może od razu wspólne zagubienie się w świecie deszczu i chmur jak mawiają Chińczycy
mariucha nie martw sie na socjalu moze byc lepiej
kiedyś będzie wojna w Polsce bo to niemożliwe żeby się tak działo to jak to pijakom i cyganom się daje a reszta jest nikim i na ulice.
Mariucha
Ja na Twoim miejscu to bym tak dla zasady złożyła wniosek o lokal socjalny dla siebie powołując się na to, ze mieszkasz z babcią, która będzie eksmitowana z lokalu
Ja na Twoim miejscu to bym tak dla zasady złożyła wniosek o lokal socjalny dla siebie powołując się na to, ze mieszkasz z babcią, która będzie eksmitowana z lokalu
medusia ..no jakoś trzeba sobie radzic to powiadasz że zabierasz mnie w chmury i deszcz ..dobrze zgadzam się
http://www.youtube.com/watch?v=4Ecn_bWBsmQ&feature=BFa&list=PLixHKjQGqOj0JQVNJ_UgdYLucZ0OUZeKo
Znowu moja stara Łukasz co ZUPA!!! ci wykipiał
P.S (Sie tu k....a! zapominam)
P.S (Sie tu k....a! zapominam)
.