Wpisy 1 253 917 – 1 254 016
1 grudnia 2012 21:40 → 1 grudnia 2012 21:58, 100 wpisów
a gdzie moja anie 70 chyba usnela biedulka
ania ,ania chcialbym spotkac się z tobą w Krakowie
ania ,ania chcialbym spotkac się z tobą w Krakowie
uuu medea na kacuuuuuuuu
Lila.. .
------------------
------------------
medusia ..ale opowiadaj ile wypiłas jak było czy udana noc i tak dalej
Max.. .
...........
Senna.. .
--------------------
...........
Senna.. .
--------------------
lili kułak do piachu poszedł
Max
Ano jak zawsze czyli szampan, drinki kolorowe i słodkie, wódka tańce, hulanki i swawole a dzisiaj w okolicach 14-stej pobudka w związku z nieziemskim tupotem łapek muchy łażącej po szybie i odwieczne pytanie po cholerę mi to było
Ano jak zawsze czyli szampan, drinki kolorowe i słodkie, wódka tańce, hulanki i swawole a dzisiaj w okolicach 14-stej pobudka w związku z nieziemskim tupotem łapek muchy łażącej po szybie i odwieczne pytanie po cholerę mi to było
Ciekawe, czy dzisiaj wylosują w Lotto liczbę.....34.
--------------------------
--------------------------
MAX..jak ja się zaraz zboczkowa zrobię to dostane bana jak z wawy do stuttgartu
medea a chociaz pamietasz w jakim łózku sie obudziłas
i z kim jak taki kac
i z kim jak taki kac
medusia ..ja na drugi dzień mam to samo ...i zawsze jest tak wiecej nie pije do nastepnego razu ..a ta mucha to robal Cie prześladował
A najgorsze, że ja na tej imprezie w naszym pipidówku byłam no i widok miny niektórych moich klientów z pracy jak zobaczyli taniec brzucha (kilka kieliszków) później bezcenny.
Mariucha
No cóż człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce
Mariucha
No cóż człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce
W Niemczech rozpoczyna się...losowanie Lotto.. . A my musimy czekać ......czekać......czekać... .
" Precz z TS ".
.....................
" Precz z TS ".
.....................
wasyl
To był babski wieczór
A obecni w lokalu faceci hmmmmmm .... no aż tak pijana to nie byłam
To był babski wieczór
A obecni w lokalu faceci hmmmmmm .... no aż tak pijana to nie byłam
Lili ..to tak jak ja król sie bawi król złotem płaci wszytko lub nic
owettt 75

Lila
I to do jakiegoś łomotu a`la rap czy cóś takiego
Max
Całe szczęście nikt na to zdaje się nie wpadł
I to do jakiegoś łomotu a`la rap czy cóś takiego
Max
Całe szczęście nikt na to zdaje się nie wpadł
niby babka ma dostać socjal a ja nic...A jeśli przedstawię sądowi czyli babie w łańcuchu zaświadczenie że pracuję wraz ze składkami itd.itd to na co mogę liczyc by uchronić się przed uilcą???
1 2 3 4 5 6 i pewniak 75 do oweTT
medusia mnie tez jako instruktora sex-u

tylko nie pijaki tylko nie pijaki...jak już coś to cześć alkoholiki.
medusia i tak nimom jaj 

oweTT to pewniaki na dzis
mariucha
Problem w tym, że jeśli dobrze zrozumiałam Twoją sytuację prawną to nie jesteś głównym lokatorem ani współlokatorem lokalu. Sędzia wydaje nakaz opuszczenia lokalu głównemu lokatorowi i sublokatorowi z przyznaniem im lub nie lokalu socjalnego. Jeśli mieszkasz z babcią tylko z tego tytułu, że to twoja krewna to sędzia nie może ci przyznać lokalu socjalnego nawet gdyby chciał.
Problem w tym, że jeśli dobrze zrozumiałam Twoją sytuację prawną to nie jesteś głównym lokatorem ani współlokatorem lokalu. Sędzia wydaje nakaz opuszczenia lokalu głównemu lokatorowi i sublokatorowi z przyznaniem im lub nie lokalu socjalnego. Jeśli mieszkasz z babcią tylko z tego tytułu, że to twoja krewna to sędzia nie może ci przyznać lokalu socjalnego nawet gdyby chciał.
QweTT...jak wyjmiesz smoczka z buzi wtedycie zrozumiemy sensownie
dzikus ja tez piłem nałogowo ale dych
michelex
mariucha
Do zakończenia procesu jeszcze sporo czasu, szczególnie jeśli babcia się odwoła. A potem zanim znajdą lokal socjalny dla was. Komornik wyeksmituje cię wraz z babcią do niego.
Lila
W chwili obecnej meldunek potwierdza jedynie, że dany adres jest twoim miejscem zamieszkania, ale nie daje żadnych praw do lokalu
Do zakończenia procesu jeszcze sporo czasu, szczególnie jeśli babcia się odwoła. A potem zanim znajdą lokal socjalny dla was. Komornik wyeksmituje cię wraz z babcią do niego.
Lila
W chwili obecnej meldunek potwierdza jedynie, że dany adres jest twoim miejscem zamieszkania, ale nie daje żadnych praw do lokalu
max i wasyl
Akurat was zabiorę By potem zwlekać się z łoża boleści by was odebrać z dołka
Akurat was zabiorę By potem zwlekać się z łoża boleści by was odebrać z dołka