Wpisy 1 252 972 – 1 253 071
1 grudnia 2012 13:36 → 1 grudnia 2012 14:10, 100 wpisów
A tu jeszcze eksmisja a oni chodzą nawaleni...babcia jest moją mamą.
mariucha....to niedobrze czyli tak jak piszesz,są ajakby ich nie było
Ale się nie załamuję...chociaż nie mam ani dziewczyny ani innego wsparcia.walczę sam.jak na 29 lat to niedobrze.nie wiem co dodaje mi siły.
mala...bardzo dobrze rozumiem,ze strachu na wiadomośc taką żołądek do gardła podchodzi a potem czekanie co będzie.Mojej mamie nic nie pomogło bo też trochę za późno poszła do lekarza ale z Twoją bedzie dobrze.A jakie miała mam Twoja objawy że ją coś zaniepokoiło,że udała się do lekarza?
mariucha..babcia dodaje Ci sił ona ma dla kogo żyć,dla Ciebie a Ty starasz się dla niej
lilica gardło ją zabolało i poszła do lekarza rodzinnegoa ten zaraz skierowanie do laryngologa i wszystkie podstawowe badania jej zlecił no i wyszło
mala...to może być tak jak w tym linku co Ci wkleiłam gościówie bolało gardło i wycieli guza,czytałaś to?
Czasami jak kładę się spać to chciałabym się już nie obudzić...
ale na szczęście w nieszczęściu jestem w domu, to tylko zapalenie
ja tez mam koszmarny rok... czekam az sie skonczy i moze zacznie sie nowy lepszy
sorelka skąd brać tyle tej siły, już zaczyna mi jej brakować ale nie poddaję się
mala jeszcze jedno, nigdy nie opieraj sie na diagnozie 1 lekarza
mala ja tez nie wiem skad.... ale co mam przeniesc sie na tamtem swiat i utrudnić zycie tylu osobom?
chyba nic gorszego nie ma jak choroba czujesz jak grunt wali Ci się pod nogami i wszystko staje się bezsensowne
tak a jak choruje Twoja mama i dzieci tom juz porazka
nie wiesz co masz ze sobą zrobić, a u mnie do mamy dzieci doszła jeszcze babcia i ex maz , ktry narobił wszytskim kłopotow, plus kumpela.....- pisałam ze popelnila samobojstwo po pseudo zwiazku z kims poznanym przze neta
nie wiesz co masz ze sobą zrobić, a u mnie do mamy dzieci doszła jeszcze babcia i ex maz , ktry narobił wszytskim kłopotow, plus kumpela.....- pisałam ze popelnila samobojstwo po pseudo zwiazku z kims poznanym przze neta
Bronson - chetnie ale to nie jest taki eproste, kiedy wali ci sie cały swiat ze wszystkich stron
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
09,14,23,26,27,31,33,38,40,44,54,55,57,58,62,67,70,72,73,80
Plusem jest liczba: 14
09,14,23,26,27,31,33,38,40,44,54,55,57,58,62,67,70,72,73,80
Plusem jest liczba: 14
dotam już to widze...
Bronson kope lat...
małutka
dotam codziennie wygrywasz pokaz skany...
Bronson
malutka jak to zrobiłas???
dotam szczekac nie umiem...a skany inni wklejaja...
islandorka spojrzałam w mapki i wybrałam pierwsze lepsze liczby
pewnei inni tez chetnie zobacza jak to sie robi...dotam...