Wpisy 1 252 872 – 1 252 971
1 grudnia 2012 12:48 → 1 grudnia 2012 13:36, 100 wpisów
zofincia
Hartge no paCzcie paCZcie kumBulację zauważyłeś i szanse centralnie ?
Hartge no paCzcie paCZcie kumBulację zauważyłeś i szanse centralnie ?
Robal centralnie to ogarnęło fatum klątwa nikt nie wygrywa może do dziś ?
mala....kurdeja do Ciebie napisałam na FB jak będziesz mogła to napisz
lilcia właśnie widzę, że jest wiadomość od Ciebie, ale nie mogę jej odczytać
zofincia
zofincia
lilcia czekamy na wyniki, które wskażą jednoznacznie jak jest to moja Mama
mala......będzie dobrze zobaczyszja trzymamkciuki z całego serca Tym bardziej że,moja mama zmarła na raka
lilcia ale ile można, ja już rady nie daję wiesz jaka u mnie atmosfera do bani wszystko
lilica krtań, jakiś cholerny guz
Tym bardziej, że jej brat zmarł na raka krtani
lilica krtań, jakiś cholerny guz
Tym bardziej, że jej brat zmarł na raka krtani
mala..rak krtani o ile to rak nie jest uwarunkowany genetycznie,może to torbiel jakaś.Niech się nie załamuje
mala..poczytaj to http://pl.wikipedia.org/wiki/Rak_krtani i to http://commed.pl/guz-torbiel-na-krtani-vt58082.html
mala...nie poddawaj się Ty ani mama,wszystko będzie dobrze,zobaczysz
lilcia dziękuję zaraz zerknę i poczytam
zofincia już spoglądam na gg
zofincia już spoglądam na gg
Każdy coś jeden chorobę z którą się zmaga drugi niedługo zamieszka na ulicy.życie samo życie.
mala1438....no to niewesoło masza w tygodni jakiś dzień wolny czy nie?
chciałby zapytać medei co teraz mam zrobić jak dostanę zaświadczenie że jestem zatrudniony,pracuje i mam odprowadzane składki.co teraz ma zrobić na najbliższej sprawie.i co może to oznaczać?
chcę się zrewanżować..Mogę np. pojechać do Wrocławia i postawić Mcdonald,s
mala....moja mama we wrześniu zachorowała a w kwietniu zmarła miała 44 lata (w kwietniu monie 11 lat)
najgorsze jest to, że człowiek musi udawać, że wszystko jest ok a tak naprawdę to rozrywa go w środku, smutek, żal, ból nie ma nic gorszego
takie gnidy zboki chodzą po świecie i nic im nie jest a dobrzy ludzie umierająten Brevik czy uj wie jak się nazywa ta menda co zabił te 67 osób powinien wziąć te wszystkie choroby na siebie i c*** mu w dupę
Lila ...Ja mimo swojej sytuacji mam rodziców którzy na dodatek piją...Praktycznie ich nie mam.