Wpisy 1 251 287 – 1 251 386
29 listopada 2012 21:51 → 29 listopada 2012 22:10, 100 wpisów
bloki 4 pietrowe 45 lat
centralne 2 pokoje łazienka
slepa kuchnia bez okna
40 m 2
centralne 2 pokoje łazienka
slepa kuchnia bez okna
40 m 2

Dobry wieczór.
Jakieś jaja w tymi losowaniami w lotto, jedne zapieprza** tak szybko że powinny na wyścigach F1 startować a czasami toczą się jak by ktoś im na h**a nadepnął ;/ puszczają może z taśm HVS :d
babcia ma stopień 1 grupa.Nawet dałem zaświadczenie ale sądu to nie obeszło.
Lila bo mnie zaczepily dwie cyganki na ulicy i jak rozmawialem porwaly pieniązki z kieszonki bluzki:
Hipcio.
Na pewno chciałeś,żeby ci cyganki powróżyły.
Na pewno chciałeś,żeby ci cyganki powróżyły.
czeladź-piaski lili 

Lila
Michellex
Michellex
Hipcio
lili budynek ocieplony
Mariucha
Sąd jeśli nie płacisz a druga strona nie zgadza się na ugodę musi orzec eksmisję, ale jak sama sędzina ci powiedziała przyzna prawo do lokalu socjalnego a w związku z tym wstrzyma eksmisję do czasu jego dostarczenia przez gminę. U mnie oznacza to zamieszkiwanie w lokalu przez następne kilka lat
Sąd jeśli nie płacisz a druga strona nie zgadza się na ugodę musi orzec eksmisję, ale jak sama sędzina ci powiedziała przyzna prawo do lokalu socjalnego a w związku z tym wstrzyma eksmisję do czasu jego dostarczenia przez gminę. U mnie oznacza to zamieszkiwanie w lokalu przez następne kilka lat
koło będzina ala sosnowiec
8 minut od katowic
i nie byle jaka wioska
8 minut od katowic
i nie byle jaka wioska
Max 69
Rekordzistką jest jedna z sąsiednich gmin wiejskich, która od prawie 5 lat kilkunastu właścicielom lokali płaci odszkodowanie za to, że nie potrafi dostarczyć lokali socjalnych dla ich eksmitowanych przez sąd lokatorów
no lili niedaleko nasa
Lila przechodzilem ulicą i patrze w szybki,a puste zniknąl sklep z damską bielizną,a przedtem na wystawie mieli damskie majtki i biustonosze,widać kryzys szaleje w polsce:
ja na wszelki wypadek sie odwołam.Ponoć sądy wojewódzkie są bardziej wyrozumiałe.dzięki raz jeszcze.
wy tu o mieszkaniu a ja mom nóż na jajach
Mąż: Mąż kładzie się do łóżka i szepce żonie do ucha: - Nie mam slipek...
Żona: Jutro ci wypiore
Żona: Jutro ci wypiore
lili moje chwile z jajem to ostatnie chwile ide
zwa....lic kapucyna ostatni raz
zwa....lic kapucyna ostatni raz
nooooo
no dobra poprosze zone
Mariucha
Też Dolny Śląsk, ale trochę w innym kierunku
Pamiętaj o tym, żeby się nie dać zmanipulować by dobrowolnie opuścić lokal i uważać przy opuszczaniu miejsca zamieszkania na dłuższy czas, bo mogą próbować sobie ułatwić sprawę wymeldowując Cię z urzędu
Też Dolny Śląsk, ale trochę w innym kierunku
Pamiętaj o tym, żeby się nie dać zmanipulować by dobrowolnie opuścić lokal i uważać przy opuszczaniu miejsca zamieszkania na dłuższy czas, bo mogą próbować sobie ułatwić sprawę wymeldowując Cię z urzędu
dziś losuje stara Chuck Norris, albo kulki losują Chuckiem Norrisem.
Do losowania potrzeba 80 jajek i jedną kobiete:taki test sprawdzi,czy losowania nie sa zmanipulowane:
jaki kierunek?? zapraszam gorąco na poczęstunek TYLKO..będzie mi bardzo miło.
Mariucha
Jeśli tylko będę się wybierać w okolice Brzegu to na pewno skorzystam z zaproszenia
Jeśli tylko będę się wybierać w okolice Brzegu to na pewno skorzystam z zaproszenia