Wpisy 1 251 087 – 1 251 186
29 listopada 2012 20:53 → 29 listopada 2012 21:28, 100 wpisów
dzikus mi nie staje
sorry
jaj mi braklooo
sorry
jaj mi braklooo
medea ale chyba spawacz
od jaj
skoro zmykacie to kiedy wrócicie
medea a moze dobry klejj
pomorze
bonus na mikołaja padnie
mariucha jestes
halooo 07 zgłos sie
lilimocnoi gorąco
lili
martwie sie o moje
jajo
martwie sie o moje
jajo
ostatnie mi pozostalo
zaklad to zakład
zaklad to zakład
jac11 modlem sie
lili juz pisalem
wszyskim ze mi jaja
urwałas
wszyskim ze mi jaja
urwałas
agatko...nie Wielkanoc ale wasyl powiedział wczoraj że wpada i zostalo mu już tylko jedno jajko,jak dzisiaj nie siądzie 80 to nabiał będzie ukręcony
Budzisz się rano,a uszy jak u nietoperza a trąba jak u slonia,pytasz się dlaczego:to skutek gmo,zywnosci genetycznie zmodyfikowanej:
pewniak dzis 1,80 ,
agatkaa
jestem, ale z doskoku ledwo żyję i tylko czekam do losowania a potem lulu
jestem, ale z doskoku ledwo żyję i tylko czekam do losowania a potem lulu
Witam wszystkich uzależnionych od gier liczbowych i innych zdrapek
medea chłopa ciii brak
Naukowcy manipulują przy zywnosci,gmo:chwasty rosną na kilka metrów,rolnicy siwieją ze zmartwien,pszczoły padaja,a pomidory są gorzkie,truskawki kwaśne,strach się bać:
Lila
Zdrowie mi dopisuje tylko niestety ten typ tak ma, że kiepsko reaguje na zmiany pogody no i to pogodowe badziewie za oknem
Zdrowie mi dopisuje tylko niestety ten typ tak ma, że kiepsko reaguje na zmiany pogody no i to pogodowe badziewie za oknem
robbie
mariucha..teraz jest medea to sie pytaj chyba że,wcześniej już pisaliście
SKUPUJE
JAJA
PILNE
JAJA
PILNE
agatkaa
Niestety agatkaa kawa nie pomoże bo padnięta będę dalej tylko, że zasnąc nie będę mogła
Niestety agatkaa kawa nie pomoże bo padnięta będę dalej tylko, że zasnąc nie będę mogła
ja na 80 plis
Wasyl:nie martw się o jajka,najwazniejszym organem jest musk:
robbie nie zakladaj sie o jaja bo stacisz tak jak jaaa
medea....on się boi bo ma eksmisję i babcię dają do socjalnego mieszkania a jego podobno na bruk.Sam najlepiej niech opisze problem
robbie,,,,ja też skreślam tą sucz od dłuższego czasu i nic można się normalnie pochlastać szarym mydłem
23 losowania nie było 80
A to ciężki kaliber
Pytanie tylko czy to zwykła eksmisja za niepłacenie opłat czy taka że tak powiem kwalifikowana czyli z powodu awantur,przemocy itp.
Pytanie tylko czy to zwykła eksmisja za niepłacenie opłat czy taka że tak powiem kwalifikowana czyli z powodu awantur,przemocy itp.
oj lili pomyliłem sie o jedno jajo