Wpisy 1 250 805 – 1 250 904
29 listopada 2012 14:18 → 29 listopada 2012 19:10, 100 wpisów
Albin.To kiedy w końcu zagrasz?
aga7190 ja tutaj jestem ostnio bardzo czesto
lili
zyje nadzieją
zyje nadzieją
Krzysio.
Ja jeszcze teraz siadam na kolanach mężusiowi.
Ja jeszcze teraz siadam na kolanach mężusiowi.
albinlotto od ostatniego czasu co rozmawialam z toba ,wiele sie u mnie zmienilo i nie maialm za bardzo czasu tu byc,mysle ze teraz bede tu czesciej
emerytka 46 nie sztuka kase przzegrac i dac zarobic TS nie ma co na sile wysylac
aga7190 zmiany zawsze sa jakies mniejsze lub wieksze ale sa
aga7190 obecie grasz w gry TS?
aga7190 to juz nie dlugo
tak albinlotto,gram caly czas,przewaznie w mini bo jak wiesz ze tam mam duzo szczescia
uuuuuuu
sennaaaa
lipaaaa
sennaaaa
lipaaaa
oki do wieczora
aga7190 wiem wiem
jak na razie to mam trojki i czworki ale fajnie by bylo trafic znowu piateczke bo zdalam prawko i chciala bym lepsze autko
no lipa senna ide zezrec babe z kolektury
wasyl-piaski
aga7190 ostnio sporo tych 5/5 wpada w mini a napewno szybciej trafisz niz ta 6/6 w loto
siedze wlasnie i skreslam kupony mini,albinlotto ale teraz gram inaczej tylko liczbami do 30 i mam wiecej trafionych,a wysylam po kilka zakladow
no to ja uciekam,jak bede mogla to bede tu zagladac,zycze wszystkim wysokich wygranych,no i palcie zielone swieczki w domu w kazdy czwartek.(przyciagaja pieniadze)ale tylko tym ktorzy w to uwierza.pozdrawiam
aga7190 cena to zaleta tego mini ostnio 11 ,13 ,15 , 20 , 29 ostnio widze wszystkie wpadly do 30
Albin.
Aha,to znaczy grasz wtedy,jak jesteś pewien swoich liczb.
Aha,to znaczy grasz wtedy,jak jesteś pewien swoich liczb.
aga7190
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 310 000 zł
emerytka 46 nigdy nie jest sie pewien tego co padnie
dotam slusznie
Albin.
Może nie na 100%,ale dajmy na to na 70 %.
Może nie na 100%,ale dajmy na to na 70 %.
emerytka 46 a ty cos tam dzisiaj gralas?
Zielona stronka,zielone świeczki.Aga podsunęła dobry pomysł.
I przy okazji romantycznie.
I przy okazji romantycznie.
Albin.
Mam puszczone dwie dziesiątki.
Na razie tylko 4/10
Mam puszczone dwie dziesiątki.
Na razie tylko 4/10
jakby niepatrzeć to i tak tendencja w MM jest spadkowa i mam na to dowody
Jeszcze mam mini i dużego.
tabelka widze bardzo skromna TS wyplaci marne 286 244zl w mm14
Dotam.
Jak takie masz,to jak najbardziej
Jak takie masz,to jak najbardziej
286 244 zl to jest dobre ale dla jednego gracza i to bez szlenstw
Albin.
TS zbiera pieniążki na świąteczne premie.
TS zbiera pieniążki na świąteczne premie.
emerytka 46
Dotam.
Tak.Pnę się do góry,jak ta wiewiórka.I mam nadzieję ,że mnie wiatr nie zdmuchnie.
Tak.Pnę się do góry,jak ta wiewiórka.I mam nadzieję ,że mnie wiatr nie zdmuchnie.
Ja teżPies.
Dotam
mariucha, pewnie cie to nie pocieszy, ale przeczytaj to:
http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,12944722,Rachunki_na_zmarla_babcie__a_placi_wnuczka__Eksmituja.html#BoxSlotII3img
przypadek podobny, nie jestes wiec sam sprobuj moze napisac do autora z prosba o kontakt do tamtych ludzi... moze uzyskasz jakas pomoc prawna... jeszcze nie wszystko stracone... pamietaj, ze swoich racji ZAWSZE TRZEBA dowodzic w oparciu o przepisy prawa... trzeba sie trzymac terminow, zbierac dowody itd... niestety... ale z drugiej strony inaczej sie nie da (bo zapanowalby chaos i anarchia)... szkoda, ze pracujesz na czarno, bo dla sadu oznacza to, ze pracy nie masz... to niestety uboczny skutek nierejestrowanego zatrudnienia
trzymam za ciebie kciuki... i wierze, ze bedzie dobrze
http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,12944722,Rachunki_na_zmarla_babcie__a_placi_wnuczka__Eksmituja.html#BoxSlotII3img
przypadek podobny, nie jestes wiec sam sprobuj moze napisac do autora z prosba o kontakt do tamtych ludzi... moze uzyskasz jakas pomoc prawna... jeszcze nie wszystko stracone... pamietaj, ze swoich racji ZAWSZE TRZEBA dowodzic w oparciu o przepisy prawa... trzeba sie trzymac terminow, zbierac dowody itd... niestety... ale z drugiej strony inaczej sie nie da (bo zapanowalby chaos i anarchia)... szkoda, ze pracujesz na czarno, bo dla sadu oznacza to, ze pracy nie masz... to niestety uboczny skutek nierejestrowanego zatrudnienia
trzymam za ciebie kciuki... i wierze, ze bedzie dobrze
witam
jeszcze mi sie niezdarzyło 0/20 zaczynam miec watpliwosci w swoje umiejetnosci
jeszcze mi sie niezdarzyło 0/20 zaczynam miec watpliwosci w swoje umiejetnosci
kosmaty
siema dzikusie
szkoda ze nie puscilem - co jakis czas zdarza sie fajna wygrana - tylko trzeba grac
piszcie cos bo widze ze czekacie specjalnie az cos sie zdarzy
pula lotto przekroczyła 7,03mln o 18.20
krośnianki przyznać się która to kalendarz adwentowy drapła