Wpisy 1 250 605 – 1 250 704
29 listopada 2012 12:56 → 29 listopada 2012 13:55, 100 wpisów
Robalku....a nie przypadkiem z opcją PLUS zgarnia 2 500 000 + bonusik?Teraz już chyba się nie sumują 250000+2.500.000ktoś mi tak tu kiedyś pisał i to chyba nawet był pawcio
kondi
to proste/łatwe pytanie - jak bonus wskazuje - 130 losowań temu
to proste/łatwe pytanie - jak bonus wskazuje - 130 losowań temu
Elo witam
niewiem co wybrać
2,3,33,35,37,40,53,54,55,56,64,68,76,77,79
niewiem co wybrać
2,3,33,35,37,40,53,54,55,56,64,68,76,77,79
100.000 zl na podkarpaciu...
Glowna wygrana w zdrapce Kalendarz Adwentowy wydrapana w Krosnie.
Glowna wygrana w zdrapce Kalendarz Adwentowy wydrapana w Krosnie.
znalezione w necie
118440. obserwująśc tą stronę widzę że przez osobnika(lub osobniczkę) pseudo XXX ludzie na tej stronie chcą się pozabijać tylko dać wam noże.Opowiem wam pewną historię parę lat temu na pewnym forum internetowym mój znajomy z pracy pozał dziewczynę o nicku XXX (nomen omen)która miała na imię XXX pisali parę miesięcy i on się w niej zakochał.wysłała mu kilkadziesiąt zdjęć rzczywiscie piękna kobieta.Błagał ją o telefon ona nie chciała mu dać tego numeru wrezcie dał jej swój numer zadzwoniła po pewnym czasie.Ze szczęscia opił się i mnie zaprosił.W końcu nie mogąc ustalić jej adresu zatrudnił dedektywów i po tygodniu zadzwonili że już wszystko wiedzą i czy on chce pojechać z nimi.Pojechał na miejsce myślę że mogę zdradzić gdzie- do YYY .Co się okazało na miejscu,50-letni facet tłusty i garbaty zabawiał sie całą dobę siedząc w internecie i udając kobietę.XXX MÓJ KUMPEL RAZ NA ZAWSZE WYLECZYŁ SIĘ Z INTERNETOWYCH MIŁOSCI.Dlatego zalecam szczególną ostrożność
xxx
118440. obserwująśc tą stronę widzę że przez osobnika(lub osobniczkę) pseudo XXX ludzie na tej stronie chcą się pozabijać tylko dać wam noże.Opowiem wam pewną historię parę lat temu na pewnym forum internetowym mój znajomy z pracy pozał dziewczynę o nicku XXX (nomen omen)która miała na imię XXX pisali parę miesięcy i on się w niej zakochał.wysłała mu kilkadziesiąt zdjęć rzczywiscie piękna kobieta.Błagał ją o telefon ona nie chciała mu dać tego numeru wrezcie dał jej swój numer zadzwoniła po pewnym czasie.Ze szczęscia opił się i mnie zaprosił.W końcu nie mogąc ustalić jej adresu zatrudnił dedektywów i po tygodniu zadzwonili że już wszystko wiedzą i czy on chce pojechać z nimi.Pojechał na miejsce myślę że mogę zdradzić gdzie- do YYY .Co się okazało na miejscu,50-letni facet tłusty i garbaty zabawiał sie całą dobę siedząc w internecie i udając kobietę.XXX MÓJ KUMPEL RAZ NA ZAWSZE WYLECZYŁ SIĘ Z INTERNETOWYCH MIŁOSCI.Dlatego zalecam szczególną ostrożność
xxx
lili,wiesiek,qbik,,robal,senna,kondi,ulala,
lila
jak z auta wysiadałem od sklepem to prawie stanąłem na 50tce
jak z auta wysiadałem od sklepem to prawie stanąłem na 50tce
smaki mam
na
wygraną
na
wygraną
lili na 80 stawiam 2gie jajo
ulala najwuzej strace duze jajo
ulala - sorki - mam coś z
netem dopiero zobaczyłem ...
lila
aaaaa - nic, takie tam
muszę znikać
zostawiam
netem dopiero zobaczyłem ...
lila
aaaaa - nic, takie tam
muszę znikać
zostawiam
Dzisiaj miałem sprawę o eksmisję..przegrałem wraz z babcią.Babcia 90-letnia do socjalu w ja na ulicę.
Robal cos ci powiemm.... moja serdeczna przyjaciólka tez poznała faceta przze neta... byl ze stolicy, udawal ze ja kocha, że kocha jej dziecko, chwalił sie jaki to on bogaty jest czego to on nie ma.... spotykali sie dwa razy na miesiac, on jej obiecywał złote góry- był bardzo bardzo wiarygodny, potem... sie okazało ze to zwykły oszust matrymonialny - jak okazło sie ze dziewczyna jest biedna jak mysz koscielena do tego ma długi to zaczął coraz rzadziej sie odzywac, udawał,ze jest w szpitalu...... itd itd...... dziewczyna trafiła przze niego do psychiatryka a potem popełnila samobójstwo.
mariucha nie daj się
dotam
dotam fajowy napisek przy domku posiadasz
mariucha....to pójdziesz z babcią na socjalne mieszkanie.Nie mogą Cię wyrzucić na ulicę
mariucha
odwolaj
się
odwolaj
się
nie znam się.Sąd jesli tak nazwać można starą babę.zablokował mi adwokata z urzędu na żądanie i wydał wyrok.
mariucha..tyle osób ile zameldowanych tylu osobom muszą dać mieszkanie socjalne w tym przypadku pójdziesz z babcią tym bardziej że,się nią opiekujesz Nie wyrzucą Cie,spokojnie
lili oni wszystką mogą
wasyl.....on normalnie ma się pakować i normalnie z babcią mieszka na socjalu i po krzyku
mariucha a na jakiej zasadzie byla babiczka zameldowana
mariucha a czynsz opłacaliscie regularnie, jesli tak to nie maja prawa was wywalic,poprostu ktoś czycha na ten lokal jak to mówią sitwa regionalna
mariucha..poczekaj na medea.Ona jest prawnikiem to napisze Tobie co musisz zrobić
sory że tak piszę i zawracam głowę jestem facetem ale powiem wam że psprawiedliwości nie ma po sądach w polsce.
wasyl....he a może potrzebowali mieszkania dla kogoś swojego,wiesz jak jest
wiecie co,w sądach nie ma sprawiedliwości,ja już drugi rok się sądzę z byłym mężem i tak wygląda że on może wszystko a ja nic a adwokaci tylko kasę liczą i nic nie robią
ale babcia najakiej ,umowe najmu
a jaj wszystkie sprawy w sazie rodzinnym załatwiłam sama bez pomocy adwokata i coż wygrałam wszystkie łacznie z odebraniem praw ojcu moich dziewczyn
nie zawsze sie tak da... ja trafiłam na cudowna sedzine,,,, ubaw miałą jak słuchala ojca dzieci....
Babiczka była prawnym lokatorem w mieszkaniu wraz ze mną ,powstało zadłużenie gdy ja nie miałem pracy.teraz jest eksmisja.30.000 wraz z odsetkami połowa to odsetki których umorzyc się nie da.bo jest umowa najmu cofnięta.