Wpisy 1 248 273 – 1 248 372
27 listopada 2012 21:53 → 27 listopada 2012 22:14, 100 wpisów
zloty..taaaaaaa ciekawe bardzopłacili dobrze kiedyś,ze 30 lat temu jak przebitka była a nie teraz 7 Euro nagodzinę
A może potwór z Loch Ness.?
medea...cos pokombinuje z tych cyferek i dam jutro znac....dziekuje
13max...maciory tez lubisz?może waderę Ci podstawić?tylkovmusisz się szybko z nią rozprawić bo jak basior wpadnie to amen w pacierzu
emerytka
No ten to siedzi dopiero w dziurze skoro pojawia się i znika tak daleko ma na powierzchnię
No ten to siedzi dopiero w dziurze skoro pojawia się i znika tak daleko ma na powierzchnię
Max
Medea.
Lila
Lila
max
A jakby zapomnieli wyciągnąc to będziesz robił za Białą Damę z Zagórza Śląskiego
A jakby zapomnieli wyciągnąc to będziesz robił za Białą Damę z Zagórza Śląskiego
lila..aaa teraz rozumiem teraz ..wiem gdzie jest dziura sexe ..zaraz dam 13maxa www
czy ktos z was bral udzial w ankiecie konsumenckiej i wygral 1500 euro
medusiaka ..
zloty....a nawet nie wiem czy z ortografią DE u mnie wszystko ok.Trochę już zapomniałam
max
Pewien bardzo przedsiębiorczy gośc w owym Zagórzu jeszcze prawdopodobnie za Niemca wykombinował zakuty w łańcuchy szkielet, zmontował legendę, puścił w lud .... i potem zbierał "co łaska' za oglądanie nieszczęsnej dziewczyny co to chłopa z chłopów jej się zachciało
Pewien bardzo przedsiębiorczy gośc w owym Zagórzu jeszcze prawdopodobnie za Niemca wykombinował zakuty w łańcuchy szkielet, zmontował legendę, puścił w lud .... i potem zbierał "co łaska' za oglądanie nieszczęsnej dziewczyny co to chłopa z chłopów jej się zachciało
13max..taki kaloryfer będziesz miał że,na świecie nkt takiego nie ma
zloty... na jednym kuponie mam 7a moj pewniak to 77a co ty wróżka, czy jak?
13mamxa ..a co mam jeszcze ..miałeś ubrać majtek rura i pokaz tuu
krzysio ..o ile pamietam to przegrałes i miałes foto rury dac tu
lila ..ty nie widziałaś foto ..teraz nowoczesne czasy majtek
krzysio..masz tu misiu i nie płacz http://www.dowcipnie.com/219-maskotka-z-penisem-891000007-.html
lila..misiu uszatek ..nie wezme ..nie chce spać
max
Ja też je puściłam więc albo razem albo w duecie dopóki głowa wytrzyma kontakt ze ścianami
Ja też je puściłam więc albo razem albo w duecie dopóki głowa wytrzyma kontakt ze ścianami