Wpisy 1 248 240 – 1 248 339
27 listopada 2012 21:46 → 27 listopada 2012 22:06, 100 wpisów
ja 2/2 ....^!...%% i powwo i tam
medea...masz moze jakies cyferki dla mnie na lott.de bo chce byc prezesem...
unhappy
A to byłby jak Mazepa bo rekluzami to były głownie kobiety np. błogosławiona Dorota z Mątowów
A to byłby jak Mazepa bo rekluzami to były głownie kobiety np. błogosławiona Dorota z Mątowów
medea...jutro jutro ...takze mam jeszcze czas zeby nadac jakies magiczne od wrozki..
unhappy...1/2 ..miałem..na 14..masz powiedz 13maxa
sielaw no na jutro szczęśliwe są 10,20,46,8,43,48 a poza tym są jeszcze do zastanowienia liczby 11,25,4,1,45,9,40,7,8,27,16
zloty..taaaaaaa ciekawe bardzopłacili dobrze kiedyś,ze 30 lat temu jak przebitka była a nie teraz 7 Euro nagodzinę
A może potwór z Loch Ness.?
medea...cos pokombinuje z tych cyferek i dam jutro znac....dziekuje
13max...maciory tez lubisz?może waderę Ci podstawić?tylkovmusisz się szybko z nią rozprawić bo jak basior wpadnie to amen w pacierzu
emerytka
No ten to siedzi dopiero w dziurze skoro pojawia się i znika tak daleko ma na powierzchnię
No ten to siedzi dopiero w dziurze skoro pojawia się i znika tak daleko ma na powierzchnię
Max
Medea.
Lila
Lila
max
A jakby zapomnieli wyciągnąc to będziesz robił za Białą Damę z Zagórza Śląskiego
A jakby zapomnieli wyciągnąc to będziesz robił za Białą Damę z Zagórza Śląskiego
lila..aaa teraz rozumiem teraz ..wiem gdzie jest dziura sexe ..zaraz dam 13maxa www
czy ktos z was bral udzial w ankiecie konsumenckiej i wygral 1500 euro
medusiaka ..
zloty....a nawet nie wiem czy z ortografią DE u mnie wszystko ok.Trochę już zapomniałam
max
Pewien bardzo przedsiębiorczy gośc w owym Zagórzu jeszcze prawdopodobnie za Niemca wykombinował zakuty w łańcuchy szkielet, zmontował legendę, puścił w lud .... i potem zbierał "co łaska' za oglądanie nieszczęsnej dziewczyny co to chłopa z chłopów jej się zachciało
Pewien bardzo przedsiębiorczy gośc w owym Zagórzu jeszcze prawdopodobnie za Niemca wykombinował zakuty w łańcuchy szkielet, zmontował legendę, puścił w lud .... i potem zbierał "co łaska' za oglądanie nieszczęsnej dziewczyny co to chłopa z chłopów jej się zachciało
13max..taki kaloryfer będziesz miał że,na świecie nkt takiego nie ma
zloty... na jednym kuponie mam 7a moj pewniak to 77a co ty wróżka, czy jak?