Wpisy 124 768 – 124 867
5 lipca 2010 22:26 → 5 lipca 2010 23:59, 100 wpisów
Pasko>> czemu jest tak że niemożna było typować w godzinach 13 45-14 15/22 00-22 30 a teraz nie można 13 30- 14 30/21 45-22 30??? o co z tym biega?
fish: zawsze jest przerwa 15 minut przed losowaniem, do 15 minut po losowaniu
Kaśka
nie płacz dziewczyno
pięknaja
marzenia są warte wszystko
rav444
no, mistrzu, a typowania to gdzie były
nie płacz dziewczyno
pięknaja
marzenia są warte wszystko
rav444
no, mistrzu, a typowania to gdzie były
Z gratulacjami ustawiajcie się do mnie jutro.
Kobitlki

Chłopaki

Oj sie będzie działo.
Kobitlki

Chłopaki

Oj sie będzie działo.nie było zawsze takiej przerwy z tego co pamiętam chyba że coś mi się porypało
No, ale i tak zachowaj ostrożność
nigdy nie wiadomo KTO i jak będzie gratulował
nigdy nie wiadomo KTO i jak będzie gratulował
Czy ktoś umie pisać proste programy do analiz Multi Multi ? Szukałem we wszystkich programach i nie ma tej funkcji wyznaczania liczb ,którą ja stosuję ( wyliczyłem liczby z 3 wcześniej wylosowanych i tylko w zakresie 1-40 ) Zajęło mi to ponad 3 godziny ,ale 4/10 i 5/10 wpadło
Wyliczenie większej ilości liczb jest czasochłonne i samemu nie zdążę wysłać kuponu
Dlatego szukam kogoś kto napisze taki programik
Więcej info na gadu gadu 585 32 56 
Wyliczenie większej ilości liczb jest czasochłonne i samemu nie zdążę wysłać kuponu
Dlatego szukam kogoś kto napisze taki programik
Więcej info na gadu gadu 585 32 56 
na teraz miałem 3,4,7,13 ,są trafne tylko 7,13 ale jest zwrot bo wysłalem zplusem wiec
Smutna godzina nadania:19.27.20.Miejsce:żabkojad.Warunki:upał.Osoba przyjmująca kupon:kobieta.Warunki:poniżej średniej.Warunki obsługi:znośne.Warunki kobiety przedemną w kolejce:waga średnia,warunki fizyczne:powyżej średniej.
nie podałem tych liczb bo sam miałem duze watpliwosci haha no do usłyszenia
Kathy czy coś trafilaś,bo mi sie nie udało,a byłem bliski zwrotu kuponu.
A kupon niedawny ranny zaczynałem od liczb7,8,17,był na dziesięć skreśleń,gdybym te liczby początkowe wysłał dzisiaj miałbym trójkę.
Moje malenstwo już pożarło czekoladę wedla,o smaku gruszkowo-poziomkowym.Te niedobory cukru trzeba uzupełniać po losowaniu.
No, taaaa
a ten to by się nie cieszył
acha
PS
no, że chyba Jego śliczna by widziała
to wtedy rozumiem
a ten to by się nie cieszył
acha
PS
no, że chyba Jego śliczna by widziała
to wtedy rozumiem

kathy

Miejski autobus.
Nastolatek do kaszlącej staruszki:
- Na zdrowie, babciu!
- Przecież zakaszlałam a nie kichnęłam, chłopcze... - odpowiada
zdziwiona staruszka.
- Dla mnie to babcia mogła się i ch*jem zadławić! Dla harcerza najważniejsze to być grzecznym!

Miejski autobus.
Nastolatek do kaszlącej staruszki:
- Na zdrowie, babciu!
- Przecież zakaszlałam a nie kichnęłam, chłopcze... - odpowiada
zdziwiona staruszka.
- Dla mnie to babcia mogła się i ch*jem zadławić! Dla harcerza najważniejsze to być grzecznym!
Bałwan a ten hipopotan to normalnej czekolady nie może ci kupić od samych nazw mdłośi dostać można. ?
Czy w MM jest system na 20 liczb 10 skreśleń? albo chociażby 9 lub 8 skreśleń?
- Jestem ci bardzo wdzięczna, Matko Chrzestna, za tę karocę z dyni, ale czy nie dałabyś rady skołować w zamian jakiegoś wypasionego merola, albo BMWicy?
- No co ty, Kopciuszku, chyba cię jaja bolą!?!
- Ależ, Matko Chrzestna, przecież ja nie mam jaj...
- Przepraszam - mój błąd... A teraz?
- Auuuuuuaaaaaaa!!!
- No co ty, Kopciuszku, chyba cię jaja bolą!?!
- Ależ, Matko Chrzestna, przecież ja nie mam jaj...
- Przepraszam - mój błąd... A teraz?
- Auuuuuuaaaaaaa!!!
Witam.Mam na imię Bałwan,jestem doradcą hipcia od finansów.Żeby myśleć muszę pozerać słodycze,a czekolada ma dużo kalorii.Na rynku pojawiają się różne smaki,a ja muszę wszystkiego spróbować.Pozdrawiam Księżniczkę,na razie brak funduszy na złota karocę,więc muszę myśleć nad dziesiątką.Przy okazji pozdrawiam hipcia.

Kathy szkoda,ze w tym śnie dali mi tylko jedną liczbę 72,gdyby więcej może bym coś wygrał.
Młody człowiek odwiedza w poszukiwaniu zatrudnienia Urząd Pracy w Szczecinie. Przegląda oferty pracy. Jego zainteresowanie wzbudza oferta pracy dla "Pomocnika Ginekologa". Zwraca się do pracownika urzędu z prośbą o bliższe informacje.- Na czym polega ta praca i jakie umiejętności są wymagane? - pyta ostrożnie.
Pracownik przeglądając ofertę w komputerze i informuje go na bieżąco:
- Oferta obejmuje opiekę nad młodymi, niedoświadczonymi kobietami, przygotowanie ich do wizyty u ginekologa, pomoc w rozebraniu się, oraz w razie konieczności mycie i golenie podbrzusza. Umiejętność uspakającego masażu podbrzusza pacjentek mile widziana...
Młodzieniec nie ukrywa zainteresowania tą ofertą. To zainteresowanie pogłębia się jeszcze, gdy okazuje się, można zarobić 5 000 zł miesięcznie. Nie odstrasza go nawet informacja, że w celu podjęcia tej pracy konieczne jest udanie się do Przemyśla.
- Więc robota jest w Przemyślu? - pyta niezrażony
- Nie, w Szczecinie... - tłumaczy pracownik - ... ale koło Przemyśla znajduje się obecnie koniec kolejki zainteresowanych.
belcia...zgadza sie.Ja jestem na wysokości już okilic Poznania
kathy gadulec mi nie działa

kathy gadulec mi nie działa
kathy nic nie wygrywamy to pośmiejmy się chociaż
,dzisiaj skusiłam się na zdrapkę gorączka złotai wydrapałam 20 zł,takie mam osiągnięcia
...ricardos...Ty to masz problemy z tym gg...założ sobie maila na gmailu...tam jest też czat... ino prywatny 

kathy ja już mam tyle maili,że loginy zapominam a ty mi jeszcze z gmail wyskakujesz

mistrzowskie Pewien facet poszedł do przybytku rozkoszy i zagaja burdel-mamę takimi słowy:
- Jestem troszeczkę perwersyjny... chciałbym zaznać maksymalnego poniżenia... da się coś załatwić?
- Tak, za 35.99 zł
- WOW! Co za to dostanę?
- Koszulkę reprezentacji Argentyny do noszenia.
no proszę jak się chłopaki w kolejce ustawiają... belcia mówiłam, że będzie odzew na nasze ogłoszenie 

Już wiem,dlaczego nie kusiły mnie dzisiaj zdrapki,bo w tym żabkojadzie nie ma ich na widoku.
Całe piękno gmaila polega na tym, że możesz tam sobie zarządzać wszystkimi dotychczasowymi mailami jednocześnie. Ja się również przeniosłem i już nie zamierzam wracać
wszystkie konta typu @poczta.onet.pl, @wp.pl, itd. możesz mieć jednocześnie w jednym miejscu na gmailu 
wszystkie konta typu @poczta.onet.pl, @wp.pl, itd. możesz mieć jednocześnie w jednym miejscu na gmailu 
Ja np. pocztę admin@multipasko.pl również przeniosłem na gmaila. Wbrew pozorom gmail to coś więcej niż się wydaje 

Bella wydrapać 20zeta to duzy sukces,bo większość jest zdrapek pusta.
Hipciu dlaczego dajesz bałwanowi doradcy swemu tyle słodyczy?
nie dość że nic trafnego nie doradza,to jeszcze zapłacisz mu za dentystę
nie dość że nic trafnego nie doradza,to jeszcze zapłacisz mu za dentystę

Mam pytanie. Zagrałem dziś za 12 złotych w Lotto i dostałem ten strasznie długi kupon z loteriadą. Czy muszę go trzymać razem z kuponem lotto czy można te kupony rozciąć?
Podobno dobrze przed snem mieć pełny żołądek,na małego głoda jest jak reklamują danio.
lepiej trzymać razem i nie kombinować,jak wygrasz CLIO nie będą mieli podstawy żeby nie dać

hipciu mnie zdarzyło się w znaku zodiaku 7x50 zł ale to już dawno było,przy mnie dziadek wydrapał w rzeł czy reszka 1tysiąc,wszystko zależy od szczęścia

Tak wszystko zależy od przypadku,a jak zdrapka będzie pusta pozostanie drapanie po plecach

Kathy ostatnio jak nie było 70tek,to puścili dwie najdalej nie idące,a jak dzisiaj tak zrobiłem,to zrobili obok.

pięknaja...a mi znów to po głowie chodzi
Chcę do jedynego miejsca na ziemi,
gdzie, problemy przestają mieć znaczenie,
do objęć, które akceptują me słabości,
do nich pragnę, tylko do mej miłości.
Jest na ziemi jedno moje małe miejsce,
gdzie poza biciem serca nie liczy się nic więcej,
uciekam tam z moją całą miłością,
wierzę w Ciebie, wierzę w moje sacrum...
Chcę do jedynego miejsca na ziemi,
gdzie, problemy przestają mieć znaczenie,
do objęć, które akceptują me słabości,
do nich pragnę, tylko do mej miłości.
Jest na ziemi jedno moje małe miejsce,
gdzie poza biciem serca nie liczy się nic więcej,
uciekam tam z moją całą miłością,
wierzę w Ciebie, wierzę w moje sacrum...
kathy...
"Niesie tam, gdzie ptak... Nienajwyższe widzę gwiazdy, a szczęście dają, bo jesteś tam... Niesie tam, gdzie ja... Do ostatniej przystani dobiłam, wysiadam, zostaję... Niesie mnie, gdzie Ciebie, odnalazłam Cię, odnalazłeś mnie... "
"Niesie tam, gdzie ptak... Nienajwyższe widzę gwiazdy, a szczęście dają, bo jesteś tam... Niesie tam, gdzie ja... Do ostatniej przystani dobiłam, wysiadam, zostaję... Niesie mnie, gdzie Ciebie, odnalazłam Cię, odnalazłeś mnie... "
www.dziennik.pl/zycienaluzie/article639398/Pan_Lotto_teskni_za_telewizja.html
Wielkomiejski szum, natłok wrażeń, szukam znaku, który się okaże drogowskazem,
pięknaja....jeszcze to i dość tych żali
Noc, godzina szarej samotności
Wokół łza, tak błyszczy blaskiem bez radości
Ktoś jest sam pogrąża życie w bezsenności
Toczysz wojny z wiatrakami
Siła wiatr jest ciosem ogień
Nie ma miejsca tu dla ciebie
Jesteś tylko na uwięzi, na uwięzi
Noc, godzina szarej samotności
Wokół łza, tak błyszczy blaskiem bez radości