Wpisy 1 247 031 – 1 247 130
27 listopada 2012 09:44 → 27 listopada 2012 12:08, 100 wpisów
kondi1
A wczoraj fajnie też wypadły losowania, w których z liczb szczęśliwych dla Koziorożca i Panny z mojego profilu wypadły 3/3. We wszystkich trzech dla koziorożca pierwszą liczbą jest 1 U mnie też cienizna straszna, że z troski o budżet przed świętami zrobiłam sobie kilkudniowy odwyk wspomagany typowaniem na sucho
A teraz już naprawdę znikam, bo koleżanki z którymi idę na kontrolę mnie uduszą
A wczoraj fajnie też wypadły losowania, w których z liczb szczęśliwych dla Koziorożca i Panny z mojego profilu wypadły 3/3. We wszystkich trzech dla koziorożca pierwszą liczbą jest 1 U mnie też cienizna straszna, że z troski o budżet przed świętami zrobiłam sobie kilkudniowy odwyk wspomagany typowaniem na sucho
A teraz już naprawdę znikam, bo koleżanki z którymi idę na kontrolę mnie uduszą
Dzień dobry.Milego dnia.
Monet.Chyba Agatka prowadzi losowanie.
Monet.Chyba Agatka prowadzi losowanie.
kondi1
czyli dzisiaj powinno wpaść 48,50,66,68,72
emerytka
no i tym razem definitywnie
czyli dzisiaj powinno wpaść 48,50,66,68,72
emerytka
no i tym razem definitywnie
Medea.
Jak Cię uduszą,to kto będzie liczby podawał.
Jak Cię uduszą,to kto będzie liczby podawał.
Sielaw.Witaj
Heute nicht guten Morgen ?
Tylko ładnie dzień dobry.
Tylko ładnie dzień dobry.
Sielaw
MalaI co? Dał TS coś w prezencie?
Szósteczka na dzisiaj 09,14,27,34,39,41
Sielaw.Wieczorem
Mala.Skromny prezencik,ale dobre i to.
TS cos ostatnio nie jest zbyt dobry....
czas na mnie....do wieczra..
czas na mnie....do wieczra..
mam pytanie...możże się orientujecie...jak niektórzy wiedzą moja myszka złamała nogę w przedszkolu i ja ją wzięłam do ubezpieczenia w pracy...czy mogę się ubiegać o odszkodowanie z pracy?
mala, tam gdzie ja ubezpieczyłaś, tam przysługuje ci odszkodowanie
mala, pod warunkiem, że dobrze jest sformuowane ubezpieczenie...
u nas w robocie za dziecko chyba nie ma nic - za to za tescia/tesciowa czy meza czy zone jest ok
ale sprawdz gdzie ci sie bardziej wystepowac o odszkodowanie bo trzeba oryginały zdjec i opisow lekarskich wysyłac. przerabiałam to 3 lata temu z Weronika- złamali jej reke na wf-ie
i czytaj dokladnie bo zawsze jest cos malym druczkiem baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo malym i moga nie przyznac.
jeszcze raz dzięki wielkie za rady...tak to jest jak się jest zielonym w tym wszystkim
no tak trzeba sie wszyskiego nauczyc... poki cos nas nie dotyczy nie mamy o tym pojęcia.
nie wiem czyje to było zaniedbanie moje czy ktoś w firmie zawinnił ale przepadła mi kasa za śmierć teścia...
Witajcie.Ja w podstawówce jak wyrżnąłem łbem na WF to skonczylo sie szpitalem i dlugim chorobowym.ale za to wyplata byla 40 tys z pzu.na tamte czasy sporo siana a to byl rok 1988.
przez dwa lata myślałam że jestem ubezpieczona indywidualnie,że skladki ściągają mi z konta itp....co się okazało wniosek wogóle nie doszedł
mala tak,to byla taka kumulacja i to chyba jak pamietam pzu w szkole sie placilo tzw skladke.teraz w pracy tez place 43zeta biora na pzu
senna mala1438
1 stycznia 1995
cd...
... W latach 1989â1990 w Polsce wystąpiła hiperinflacja, która osiągnęła poziom 1 395% . Do obiegu wprowadzono nowe nominały banknotów: 20 000 zł, 50 000 zł, 200 000 zł (1989), 100 000 zł, 500 000 zł (1990), 1 000 000 zł (1991) i 2 000 000 zł (1992). M o n e t y, mimo iż nie przestały być prawnym środkiem płatniczym, zniknęły z obiegu /.../
taaa, takie 500 tysia w okolicach tych lat, to k u p a kasy była ... To z wtedy chyba te hasło -
miliard w sobotę miliard w środę ?
... W latach 1989â1990 w Polsce wystąpiła hiperinflacja, która osiągnęła poziom 1 395% . Do obiegu wprowadzono nowe nominały banknotów: 20 000 zł, 50 000 zł, 200 000 zł (1989), 100 000 zł, 500 000 zł (1990), 1 000 000 zł (1991) i 2 000 000 zł (1992). M o n e t y, mimo iż nie przestały być prawnym środkiem płatniczym, zniknęły z obiegu /.../
taaa, takie 500 tysia w okolicach tych lat, to k u p a kasy była ... To z wtedy chyba te hasło -
miliard w sobotę miliard w środę ?
toja
1-e miejsce na liście typujących w lotto j a k o ś się z sensem przełożyło na ?
1-e miejsce na liście typujących w lotto j a k o ś się z sensem przełożyło na ?
toja
za drogi ? za małe szanse ? czy jeszcze jakieś inne powody ?
za drogi ? za małe szanse ? czy jeszcze jakieś inne powody ?
13max...coś dzisiaj wszyscy długo spaliśmy,dlaczego mnie nie obudziłeś wcześniej tylko dopiero o 11
co do sondy -
Nigdy nic nie wygrałem - 14 ...
n i c ? a c.o.ś grałem, wysyłałem ?
powyżej 2000 - obejmuje wszystko, owszem, ale brakuje mi tam takiego 50, czy nawet powiedzmy 100 tysia...
Nigdy nic nie wygrałem - 14 ...
n i c ? a c.o.ś grałem, wysyłałem ?
powyżej 2000 - obejmuje wszystko, owszem, ale brakuje mi tam takiego 50, czy nawet powiedzmy 100 tysia...
13max....no widziałam śniadanko,pychota.Już zjadłam Jesteś kochany i dzięki za lizaki