Wpisy 1 246 931 – 1 247 030
27 listopada 2012 00:00 → 27 listopada 2012 09:42, 100 wpisów
hipopotan kwasna mine to by dopiero ten kolektor dostal jak bys przyszedl z kupnem a na nim ze 2 k
Albinlotto niedawno widziałem w kolekturze trzy zdrapki przyczepione do sciany:wygrane po 50 zeta w kalendarz,a widziałem,ze kobitka kupowała wlasnie tę zdrapkę,a szanse ze dalewj są wygrane jakies były juz prawie zadne:
na chybil trafil zagrana 5 zakladow weszly piersze 5 liczb
Albinlotto kolektor jakby zobaczył taką wygraną to pewnie by zzielenial ze zlosci i nie wyplacil pieniązkow:
Hipo-to wszystko to nic.U mnie to masakra:Zagrałem z(+)-em.Trafiłem 4/10 z +.Jestem w plecy 9zł.
Ostatni raz zagrałem z(+)
Ostatni raz zagrałem z(+)
hipopotan tam gdzie ja wsylam sa mile ladnie dziewczyny
hipopotan w mm grasz cos ostatnio?
Ale podobno ts nie oplaca się zatrudniać ladnych,mlodych kobiet z duzym biustem,maja wygorowane żadania placowe:
hipopotan to jest market taki wiekszy nie sama kolektora i przez to sporo dziewczyn ja obsuguje
Albinlotto prawie codziennie i jak pisalem wczesniej nic nie wygrywam od kilku miesiecy,zadnych pieniążkow:
hipopotan na ile skreslen?
hipopotan a moze na 7 i 10?
ja obecnie jak juz wysylam to tylko 7 i 10 skre
pare dni temu mialem kupon w rekach z trafieniem 7/7 niestety nie moj i jako mnie te siÓdemki wciagly
nie lubie chybila
hipopotan ta 7/7 to takie szczescie do trafienia codw nie ma
1:40 979 (7/7)
Witam wszystkich!
Albin & Hipo
Albin & Hipo
tańczącyzwilkami
Hipo jesteś?
Odkąd siadło mi przypadkiem 7 w MM przestałem grac na ta liczbe skreslen, moze nieslusznie?
tańczącyzwilkami jak miales trafione 7/7 to dalej graj ja obecnie przezucilem sie na siódemeczki
Peszek Hipopotama jest aż niewiarygodny, grajac na taka duza liczbe skreslen - bodajze 9 i 10 ja bym chyba przeszedl tylko na ch-t w sytuacji gdy z wlasnych typowan od kilku miesiecy nic nie wchodzi !
gonzaga
Na razie Gonzaga
do 7 moze jeszcze wroce ale chce najpierw "obskoczyć" 4/4 i 5/5(jedno z nich musi siasc do konca tego roku) - Jesli TS to czyta to niech lepiej sprawi zeby siadlo - bo inaczej planuje duze ograniczenie w zasilaniu buzdetu tej instytucji
tańczącyzwilkami
Kosmaty.. .
-----------
-----------
Temperatura w Europie.. .
Północna Rosja.... - 28 !
Polska............ + 5.
-----------------
Północna Rosja.... - 28 !
Polska............ + 5.
-----------------
Kosmaty.. .
---------------
---------------
Kosmaty.. .
Nie.
..........................
Włochy .... + 19.
Polska .... + 6.
Rosja...... - 28 stopni .Zima.. .
Nie.
..........................
Włochy .... + 19.
Polska .... + 6.
Rosja...... - 28 stopni .Zima.. .
Kosmaty.. .
Przed godz. 9 podam test MM, to zobaczymy, czy będzie tam...piątka.. .
-------------------
Przed godz. 9 podam test MM, to zobaczymy, czy będzie tam...piątka.. .
-------------------
Senna.. .
--------------
--------------
Podoba mi się...kumulacja w Ameryce. " Tylko " 425 0o0 0o0 dolarów.
425 000 000 x 3 pln = 1 275 000 000 pln
1 275 000 000 : 42 000 000 pln = 30.
>> Za tą wygraną można obstawić WSZYSTKIE kombinacje w polskim Lotto w ..30 losowaniach.. .
-------------------------
425 000 000 x 3 pln = 1 275 000 000 pln
1 275 000 000 : 42 000 000 pln = 30.
>> Za tą wygraną można obstawić WSZYSTKIE kombinacje w polskim Lotto w ..30 losowaniach.. .
-------------------------
Japtan... .
Liczby do Lotto rzadko się śnią. Trzeba sen ..zamienić na liczby.. .
---------------------
Liczby do Lotto rzadko się śnią. Trzeba sen ..zamienić na liczby.. .
---------------------
Ciekawa wiadomość dla tych, co mieszkają na wsi.
Wiadomość pochodzi z Jedynki.. .
" Od 3 grudnia rozpoczynają się dopłaty do rolnictwa ".
-------------------
Wiadomość pochodzi z Jedynki.. .
" Od 3 grudnia rozpoczynają się dopłaty do rolnictwa ".
-------------------
Znikam.. .
Idę myśleć nad...MM.
---------
Idę myśleć nad...MM.
---------
Test MM nr.34.
02, 04, 06, 08, 12, 15, 19, 23, 27, 29, 30, 33, 35, 39, 43, 45, 48, 53, 56, 58.
....................
02, 04, 06, 08, 12, 15, 19, 23, 27, 29, 30, 33, 35, 39, 43, 45, 48, 53, 56, 58.
....................
mi się w niedziele przyśniła liczba 39, nie pamiętam treści snu ale była w nim liczba 39
Agatka.. .
---------------
---------------
Agatka.. .
Zakładam, że to są liczby na ...nie.
.................
Zakładam, że to są liczby na ...nie.
.................
Znikam do losowania.. .
Miłego dnia.. .
..............
Miłego dnia.. .
..............
Kosmaty
pafty>> przytuliłeś wczoraj parę złotych???
Bo jakoś bardziej pozytywnie niż zazwyczaj?
pafty>> przytuliłeś wczoraj parę złotych???
Bo jakoś bardziej pozytywnie niż zazwyczaj?
senna, cienko to najdelikatniej powiedziane - muł i wodorosty jak to medea mawia
kondi
niedawno zacząłem grać w mm, przynajmniej małe wygrane się trafiają i straty są mniejsze
niedawno zacząłem grać w mm, przynajmniej małe wygrane się trafiają i straty są mniejsze
Witam wszystkich
Ja tylko na chwilę, bo niestety służbowo muzę wybyć z biura i nie jest pewne czy przed losowaniem zdążę.
kondi1
senna
kondi
Widziałam Twoje wpisy na temat losowań z dni o podobnym położeniu księżyca. Wczoraj wzięłam sobie (niestety na sucho) trzy ostatnie wieczorne i całkiem fajnie wyszło bo na 9 liczb powtarzających się w co najmniej dwóch z nich weszło 3 w tym powtarzające się we wszystkich 39. Nie miałam czasu by poszukać losowań z dni o wibracji 6, ale jak tylko znajdę chwilę czasu to sobie poanalizuję
Dzisiaj takimi powtarzającymi się liczbami są : 5,27,35,42,50,62,68,72
Na razie znikam do zobaczenia w okolicach losowania
Ja tylko na chwilę, bo niestety służbowo muzę wybyć z biura i nie jest pewne czy przed losowaniem zdążę.
kondi1
senna
kondi
Widziałam Twoje wpisy na temat losowań z dni o podobnym położeniu księżyca. Wczoraj wzięłam sobie (niestety na sucho) trzy ostatnie wieczorne i całkiem fajnie wyszło bo na 9 liczb powtarzających się w co najmniej dwóch z nich weszło 3 w tym powtarzające się we wszystkich 39. Nie miałam czasu by poszukać losowań z dni o wibracji 6, ale jak tylko znajdę chwilę czasu to sobie poanalizuję
Dzisiaj takimi powtarzającymi się liczbami są : 5,27,35,42,50,62,68,72
Na razie znikam do zobaczenia w okolicach losowania
tzn. z powtarzających się weszło 3 a do tego jeszcze dwie "pojedyncze", z najbliższego chronologicznie losowania
medea, ja właśnie szukam losowań w dniach o numerku 7 w Koziorożcu, bo dzisiaj Księżyc w Byku i 6. Zobaczymy...
kondi1
Ja czekam na jutro bo Księżyc wejdzie do Bliźniąt a wtedy mój geniusz rośnie
Ja czekam na jutro bo Księżyc wejdzie do Bliźniąt a wtedy mój geniusz rośnie