Wpisy 124 394 – 124 493
5 lipca 2010 00:02 → 5 lipca 2010 10:57, 100 wpisów
Muszę już kończyć,bo bałwan sie niecierpliwi.Życzę Ci Kathy przyjemnej nocy i ladnych snów.Pozdrawiam.
123288. status kathy 2010-07-02 (13:22)
witam ponownie.
poszłam ci ja odwiedzić neptunkaemotikon
i co widzę? chyba trzech panów myje toto po różnych częściach neptuniego ciała a on ani drgnieemotikon
zamiast pogonić i domagać się żeby jakieś babki go wyczyściły to stoi jak ten słup emotikon
witam ponownie.
poszłam ci ja odwiedzić neptunkaemotikon
i co widzę? chyba trzech panów myje toto po różnych częściach neptuniego ciała a on ani drgnieemotikon
zamiast pogonić i domagać się żeby jakieś babki go wyczyściły to stoi jak ten słup emotikon
A tego nie pamiętam
A nie drgnąłem bo czekałem na te "babki" właśnie
A nie drgnąłem bo czekałem na te "babki" właśnie
przy panach było mu lepiej.

Ja jeszcze czekam do 01:00 będą kolejne wyniki - z ponad 70% obwodów.
Jeśli przewaga się utrzyma, to będzie spore zaskoczenie, aczkolwiek ja od początku nie ufałem takim sondażom.
Sondaż jest robiony w wiadomym celu....
romanx masz rację ale stawiam na "mniejsze zło"
kiedyś już mieliśmy jedyną słuszną partię....
romanx masz rację ale stawiam na "mniejsze zło"
kiedyś już mieliśmy jedyną słuszną partię....
cóż za relatywizm moralny, madzia77 :-/ mniejsze, większe? co za róznica - to nowe pytanie 

Witam ponownie.
Dobranoc.. .
hej yo witam
trochę byłem nie obecny byłem nad morzem w Grzybowie na 14 typowałem a więc ok moje numery to pewne 10/10 zresztą to wiadomo jak zawsze

dobranoc
napewno ktoś nie śpi
jeszcze nie wszystkie głosy policzone,więc wszystko może się zdarzyć
dobranoc....
dobranoc....
Czy istnieje taki program ,który za podstawie analiz bada które liczb padły najwięcej razy po danej liczbie ? Np Losowanie 22:15 padła liczb 2 ,program liczy ile razy padła liczb 3 ,4 itd aż do 80 w np 100 losowaniach ,gdy w losowaniu przed padła 2 ..dalej np padła liczb 34 i znów liczy 1,2,3,4 aż do 80 i bada która liczba padła najwięcej razy po 34 we wcześniejszym losowaniu ,istnieje taki program?

Nie tylko mohery.
A ty,nie bądź taki Stefek Niesiołowski-Emerycie
Chyba nie jesteś zbyt mało bystry,żeby się domyślać,że Kaczyńskiemu niewiele zależało na tej wygranej.Zadaj sobie pytanie "po co Kaczyńskiemu potrzebna była ta prezydentura teraz"? Jeśli sam nie potrafisz nić wydumać, to uważnie posłuchaj co mówią mądrzejsi np. komentatorzy polityczni w TV.On swój cel osiągnął.Zdecydowanie.I tylko o to mu chodziło.
Ty teraz lepiej się przyglądaj jak Donek będzie kombinował,żeby się wyłgać z tego co naobiecywał w kampanii wyborcze Bronek.
Ja podam 2 zestawy 10/10 ,zestaw 5/5 i zestaw 7/7
Ale to koło 13:30
Ale to koło 13:30jacol może jakoś ci pomóc? potrzebujesz czegoś np. jakieś wyniki MM może ile razy dana liczba wystąpiła od początku MM posiadam takie
Nie ,mam mapy wydrukowane i różne statystyki i opracowałem fajny system CHYBA (jesli patrzac na losowanie poprzednie bym leciał tym systemem to bym zgarnął 8/10 ,opracowanie go trwa wuchte czasu i trza aktualizowac co losowanie.
Póki co nie zapeszam ,podam liczby o 13:30,wracam do liczenia ,żeby się wyrobić 

to podobnie jak u mnie też muszę co losowanie wszystko uzupełnieć
Donald pokazał już o jaką "Polskę" będą walczyć wpadając na pomysł aby po blokować strony internetowe.
Aż mi się wierzyć nie chce,że rodacy sami sobie zapodali samobója.
Monet >>> jesteś optymistą jeżeli uważasz,że ktoś będzie chciał się wywiązać z obietnic przed wyborczych.
Żle się stało,że do głosu w naszym kraju doszła tylko jedna partia polityczna.
Aż mi się wierzyć nie chce,że rodacy sami sobie zapodali samobója.
Monet >>> jesteś optymistą jeżeli uważasz,że ktoś będzie chciał się wywiązać z obietnic przed wyborczych.
Żle się stało,że do głosu w naszym kraju doszła tylko jedna partia polityczna.
korn748 >>> szczerze?
uważam,że jeden i drugi wart siebie,ale źle się stało że premier PO,prezydent PO i ważniejsze posadki też PO.
Szkoda gadać,mamy głupi naród ...
uważam,że jeden i drugi wart siebie,ale źle się stało że premier PO,prezydent PO i ważniejsze posadki też PO.
Szkoda gadać,mamy głupi naród ...
dokładnie teraz jeszcze brakuje nam tylko wprowadzenia euro i żegnaj polsko 

madzia...ja mam politykę w d... ale przypomnę tylko jeden szczegół: prezydent Kaczyński, premier Kaczyński
Madzia77 śpisz gwiazdo jeszcze?
A gdzie ja napisałem "że ktoś będzie chciał się wywiązać z obietnic przed wyborczych"? No gdzie?
Napisałem,ale wręcz coś przeciwnego.
"Donek będzie kombinował,żeby się WYŁGAĆ z tego co naobiecywał w kampanii wyborcze Bronek."
Jest różnica?
A gdzie ja napisałem "że ktoś będzie chciał się wywiązać z obietnic przed wyborczych"? No gdzie?

Napisałem,ale wręcz coś przeciwnego.
"Donek będzie kombinował,żeby się WYŁGAĆ z tego co naobiecywał w kampanii wyborcze Bronek."
Jest różnica?

Wybaczam {{hura}Już nie patrzę na Ciebie tak krzywo-chodź zrobimy jakieś piwo..

Rany,ale duchota w Szczecinie.}
madziu77 -
jestem odwrotnego zdania na temat naszego przyszlego prezydenta.Pozdr.
jestem odwrotnego zdania na temat naszego przyszlego prezydenta.Pozdr.witam, wygranych
witam, przegranych w totka oczywiscie
panie prezesie zadanie nie wykonane
monet. bzdety piszesz ze kaczorowi nie zależało na wygranej
no ale chociaż 1-sza dama nie bedzie
sie załatwiać do KUWETY
pozdr i wysokich wygranych

witam, przegranych w totka oczywiscie
panie prezesie zadanie nie wykonane
monet. bzdety piszesz ze kaczorowi nie zależało na wygranej
no ale chociaż 1-sza dama nie bedzie
sie załatwiać do KUWETY
pozdr i wysokich wygranych

Dla ochłody. Efektem ubocznm jest silny tzw. "obkurcz".
Ale,to efekt odwracalny.
Ale,to efekt odwracalny.
Monet
ciekawe jak silny
i ile odwracać trzeba
sorki ale chyba głupawka mnie nie opuściła
ciekawe jak silny
i ile odwracać trzeba
sorki ale chyba głupawka mnie nie opuściła

xelom-Twoja wiedza w tym względzie ogranicza się od kuwety i okolic.
Nie ogarniasz wątku.Szkoda naszego wspólnego czasu, abym polemikę podejmował z Tobą.
Czas Ci wszystko wyjaśni jak sam nic nie rozumiesz.
Nie ogarniasz wątku.Szkoda naszego wspólnego czasu, abym polemikę podejmował z Tobą.
Czas Ci wszystko wyjaśni jak sam nic nie rozumiesz.
monet, nie oglądam TVP1 TVP2
TV TRWAM. nie słucham radia MARYJA
wyrabiam sobie opinie na podstawie
własnego rozumu nikt mi nie musi wmawiać co mam
myśleć.
a propo o kotach mam dużą wiedze nie tylko
o kuwecie
TV TRWAM. nie słucham radia MARYJA
wyrabiam sobie opinie na podstawie
własnego rozumu nikt mi nie musi wmawiać co mam
myśleć.
a propo o kotach mam dużą wiedze nie tylko
o kuwecie

Ja ze stronki MultiPasko biorę mapki ,drukuję i ręcznie obliczam ,siedzę już od 22 i powoli wymiotuję liczbami
Ale podam liczby
tak jak mówiłem i zobaczymy czy się opłacało ,na 90 % myślę ,że tak !

Ale podam liczby tak jak mówiłem i zobaczymy czy się opłacało ,na 90 % myślę ,że tak !

Jeśli chodzi o politykę, to odkręcanie będzie na maksa.
Jak im ktoś coś zarzuci, to podadzą do sądu i sąd (ich) orzeknie, że to co ludzie mówią, czego się domagają, jest nieprawdą.
A do osób, które tak bardzo chcą prywatnej służby zdrowia mam prośbę, a by udały się na np. Onkologię lub OIOM i zobaczyły ile kosztuje leczenie.
Gratuluję im i ich firmom ubezpieczeniowym radości podczas pokrywania kosztów.
I jeszcze jedno: to że NFZ może podpisać z jakąś placówką umowę, oznacza, że MOŻE, a NIE, że podpisze.
Malkontentom radzę przeczytać:
http
/www.info.wiara.pl/doc/581917.Pomorskie-o-200-poradni-specjalistycznych-mniej
I co, podpisali?
Jak im ktoś coś zarzuci, to podadzą do sądu i sąd (ich) orzeknie, że to co ludzie mówią, czego się domagają, jest nieprawdą.
A do osób, które tak bardzo chcą prywatnej służby zdrowia mam prośbę, a by udały się na np. Onkologię lub OIOM i zobaczyły ile kosztuje leczenie.
Gratuluję im i ich firmom ubezpieczeniowym radości podczas pokrywania kosztów.
I jeszcze jedno: to że NFZ może podpisać z jakąś placówką umowę, oznacza, że MOŻE, a NIE, że podpisze.
Malkontentom radzę przeczytać:
http
/www.info.wiara.pl/doc/581917.Pomorskie-o-200-poradni-specjalistycznych-mniej I co, podpisali?
hej są jakieś pozytywne pomysły po wczorajszej 22:15?
ja jedynie 72 42 24 może do tego 9 13 ale już sam nie wiem
ja jedynie 72 42 24 może do tego 9 13 ale już sam nie wiem
witam
jacol ja korzystam z stronki
http
/www.neurolotto.com/index.php?c=40&padd=mapa_losowan_std
dosyć ciekawa -mapa liczbowa ale i nie tylko
jacol ja korzystam z stronki
http
/www.neurolotto.com/index.php?c=40&padd=mapa_losowan_stddosyć ciekawa -mapa liczbowa ale i nie tylko
xelom>>> to dobrze ,że rozumem się kierujesz.
To jeszcze pomyśl tylko,dlaczego Tusk zrezygnował z kandydowania na "pierwszego",chociaż jak wiadomo powszechnie pożądał tego stanowiska wręcz obsesyjnie.
I gdyby kandydował,to wygrał by "w cuglach".
Ale,że lubi władzę a nie bycie "żyrandolem" wystawił podległego sobie gościa.
Teraz ma władzę,kontrolę nad partią,oraz nad "podgryzającymi go frakcyjnymi kolegami".A już,niebawem będzie jeszcze miał spolegliwego wobec siebie Prezydenta.
I teraz pomyśl jak mógł myśleć Kaczyński,który też uwielbia władzę? Który ma w swojej partii kilka frakcji a za plecami czuje oddech ambitnego i równie kochającego władzę Jacka Z.
Myślisz,że jego marzeniem było robić za żyrandol i patrzeć jak młode wilki dzielą partię którą On zakładał?
Wystartował,bo musiał.Bo nikt inny nie miałby szans.A wycofać się nie wypadało.
On nie walczył op fotel,on walczył o elektorat,ktory wykorzysta niebawem i weźmie więcej,niż to co niby teraz stracił.
Sorrki.Już się zamykam.

To jeszcze pomyśl tylko,dlaczego Tusk zrezygnował z kandydowania na "pierwszego",chociaż jak wiadomo powszechnie pożądał tego stanowiska wręcz obsesyjnie.
I gdyby kandydował,to wygrał by "w cuglach".
Ale,że lubi władzę a nie bycie "żyrandolem" wystawił podległego sobie gościa.
Teraz ma władzę,kontrolę nad partią,oraz nad "podgryzającymi go frakcyjnymi kolegami".A już,niebawem będzie jeszcze miał spolegliwego wobec siebie Prezydenta.
I teraz pomyśl jak mógł myśleć Kaczyński,który też uwielbia władzę? Który ma w swojej partii kilka frakcji a za plecami czuje oddech ambitnego i równie kochającego władzę Jacka Z.
Myślisz,że jego marzeniem było robić za żyrandol i patrzeć jak młode wilki dzielą partię którą On zakładał?
Wystartował,bo musiał.Bo nikt inny nie miałby szans.A wycofać się nie wypadało.
On nie walczył op fotel,on walczył o elektorat,ktory wykorzysta niebawem i weźmie więcej,niż to co niby teraz stracił.
Sorrki.Już się zamykam.

Monet >>> daj spokój po co tłumaczyć.
Wiadomo dlaczego Tusk nie wystartował,dlaczego Pan Komorowski,wiadomo kto będzie tak naprawdę rządził.
Dlaczego wszystkie "wolne" miejsca zostały obsadzone przez PO jeszcze przed wyborami
Szkoda gadać....!
Hasła przed wyborcze - puste slogany na które mamy się nabrać my wyborcy.
Ilu ludzi potrzebuje w naszym kraju in-vitro,a ilu Polaków potrzebuje sprawnej opieki medycznej?
Odnośnie polityki zagranicznej też szkoda gadać - sami sobie zaprzeczają.
W jednym zdaniu chcą budować "przyjaźnie" w drugim zdaniu pada stwierdzenie,że tam gdzie nie ma interesu narodowego tam nie powinniśmy się pchać.Można by tak długo i namiętnie...
ale stało się i już.
Wiadomo dlaczego Tusk nie wystartował,dlaczego Pan Komorowski,wiadomo kto będzie tak naprawdę rządził.
Dlaczego wszystkie "wolne" miejsca zostały obsadzone przez PO jeszcze przed wyborami
Szkoda gadać....!
Hasła przed wyborcze - puste slogany na które mamy się nabrać my wyborcy.
Ilu ludzi potrzebuje w naszym kraju in-vitro,a ilu Polaków potrzebuje sprawnej opieki medycznej?
Odnośnie polityki zagranicznej też szkoda gadać - sami sobie zaprzeczają.
W jednym zdaniu chcą budować "przyjaźnie" w drugim zdaniu pada stwierdzenie,że tam gdzie nie ma interesu narodowego tam nie powinniśmy się pchać.Można by tak długo i namiętnie...
ale stało się i już.
Wchodzisz na tej stronie w wyniki i obok napisanego sortowane/niesortowane masz ikonkę EXCEL wciskasz i ściągasz 

?????