Wpisy 124 332 – 124 431
4 lipca 2010 22:00 → 5 lipca 2010 06:47, 100 wpisów
Upał,upał spocone ręce i słabe serce,proszę pozwólcie mi wygrać,bo niedługo wszystkie włosy będą siwe.
Zobaczycie że Miro Zbychu i Grześ teraz będą marszałkami bo przecież są prawymi ludźmi
Zaczęła się V RP pt." Polska kolesi" zobaczycie jak z SLD będzie ręka ręke myła
Zaczęła się V RP pt." Polska kolesi" zobaczycie jak z SLD będzie ręka ręke myła

Przypomniałem sobie,że dawno nie widać Lily,chyba ma długie wakacje.
Viktoria - PREZYDENT KOMOROWSKI
Zaznaczam,ze chociaż kusił ten
nie kupiłem dzisiaj żadnej zdrapki.
nie kupiłem dzisiaj żadnej zdrapki.Jak wysyłałem kupony,widziałem zdrapkę kapitan kasa,licho
podpowiadało kup zdrapkę coś wygrasz.
podpowiadało kup zdrapkę coś wygrasz.Już za chwilę losowanie,ręce mam tak spocone,że leje się z nich woda.
02-07-08-11-15
26-27-28-30-32
37-39-43-45-51
55-63-71-73-74
Plus: 43
26-27-28-30-32
37-39-43-45-51
55-63-71-73-74
Plus: 43
Oto mój wynik,4z7i 4z7,dwie liczby o jeden obok.W związku z tym,że mam 3złote więcej,zainwestuję te pieniązki w moje kochane malenstwo bałwana.
hipopotan.Witaj,kup bałwankowi lodu,bo zaczyna,mu dobrze iść w typowaniu

Witaj Sam9,na razie nie mogę się przebić w typowaniach powyżej 100,bo nie mogę trafić chociaż 6z10.Pozdrawiam.A dzisiaj swój kupon zacząłem od liczb11,27,szkoda,że nie wyszly mi oboki.
Robal36,czy nie widzisz,że prezenterka jest wesoła i milutka.Taka maskotka jest przyjemna do oglądania.
Mnie zaskoczyło,że Lila,przestała gotować w Swoim wątku na forum,bo myślałem,że gotowanie to jej pasja.
Te wygrane 3złote uratowało mnie od kolejnych dwóch siwych włosów.

Mam nadzieję,ze nikt nie zapomniał,że dzisiaj trzeba było być w kościele.Bo kto tam nie chodzi dostaje się w ręce tego

Robal,dlaczego nie składasz gratulacji bałwanowi,za niewielki sukces w grze.
hipopotan>>
wybacz, wybacz
z żabą mi się kojarzy
czekam, żeby złożyć Ci większe gratulacje
wybacz, wybacz
z żabą mi się kojarzy
czekam, żeby złożyć Ci większe gratulacje
Neptun,na Ziemi ciągle trwa walka o ludzkie dusze.A ten
ma niewiele czasu,bo został już pokonany.
ma niewiele czasu,bo został już pokonany.hipopotan>>
jak ta śliczna będzie prowadziła i będziesz ją miał na wizji, to popatrz, jak rusza ustami...
mówi dżem, czy marmolada ?
jak ta śliczna będzie prowadziła i będziesz ją miał na wizji, to popatrz, jak rusza ustami...
mówi dżem, czy marmolada ?
Powie Ci,kto ma super.Ojciec Pio,bo chociaż w czasie życia wiele cierpiał,teraz na wieczność ma gwarancję szczęścia.
Mam do wyboru teraz kupić bałwanowi czekoladę,ale moze się rozpuścić w upale,więc pozostaje inwestycja w gumożelki.Na doradcy nie można oszczędzać,tym bardziej że to dobry przyjaciel.
neptun>>
Ty mnie nie przezywaj tymi czema* lyteramy
*bez urazy, SirMavins, to nic osobistego, wiesz, że do Ciebie nic nie mam
Ty mnie nie przezywaj tymi czema* lyteramy
*bez urazy, SirMavins, to nic osobistego, wiesz, że do Ciebie nic nie mam
robal_36 ja tez teraz trafilem ta trojke z trzech ale miałem stawke 4 haha i udało sie wiecej zgarnąc
Witaj Kathy,jak widzisz dzisiaj doradca mi dobrze pomagał w ustawianiu liczb.
no ja zmykam jeszcze nie myslalem co na jutro wytypowac hm pomysle 

hipcio...dziękuję
mój doradca ma przedłużoną umowę ale dieta pozostaje 
mój doradca ma przedłużoną umowę ale dieta pozostaje 
Neptun Na fajki szkoda
lepiej przeznacz kasę na rozrywki lub karmę.
lepiej przeznacz kasę na rozrywki lub karmę.oj neptuniu nie powiedziałeś mi jak Twoje samopoczucie po toaletach piątkowych 

Kathy a pytam się z ciekawości,czy czytasz czasem książki,bo odkąd pełno programów w telewizji i dużo
coraz mniej ludzi coś czyta.
coraz mniej ludzi coś czyta.hipcio...czasami mam przerwy w czytaniu (np. teraz) ale jak zacznę to skończyć nie mogę i brakuje mi lektur 

Muszę już kończyć,bo bałwan sie niecierpliwi.Życzę Ci Kathy przyjemnej nocy i ladnych snów.Pozdrawiam.
123288. status kathy 2010-07-02 (13:22)
witam ponownie.
poszłam ci ja odwiedzić neptunkaemotikon
i co widzę? chyba trzech panów myje toto po różnych częściach neptuniego ciała a on ani drgnieemotikon
zamiast pogonić i domagać się żeby jakieś babki go wyczyściły to stoi jak ten słup emotikon
witam ponownie.
poszłam ci ja odwiedzić neptunkaemotikon
i co widzę? chyba trzech panów myje toto po różnych częściach neptuniego ciała a on ani drgnieemotikon
zamiast pogonić i domagać się żeby jakieś babki go wyczyściły to stoi jak ten słup emotikon
A tego nie pamiętam
A nie drgnąłem bo czekałem na te "babki" właśnie
A nie drgnąłem bo czekałem na te "babki" właśnie
przy panach było mu lepiej.

Ja jeszcze czekam do 01:00 będą kolejne wyniki - z ponad 70% obwodów.
Jeśli przewaga się utrzyma, to będzie spore zaskoczenie, aczkolwiek ja od początku nie ufałem takim sondażom.
Sondaż jest robiony w wiadomym celu....
romanx masz rację ale stawiam na "mniejsze zło"
kiedyś już mieliśmy jedyną słuszną partię....
romanx masz rację ale stawiam na "mniejsze zło"
kiedyś już mieliśmy jedyną słuszną partię....
cóż za relatywizm moralny, madzia77 :-/ mniejsze, większe? co za róznica - to nowe pytanie 

Witam ponownie.
Dobranoc.. .
hej yo witam
trochę byłem nie obecny byłem nad morzem w Grzybowie na 14 typowałem a więc ok moje numery to pewne 10/10 zresztą to wiadomo jak zawsze

dobranoc
napewno ktoś nie śpi
jeszcze nie wszystkie głosy policzone,więc wszystko może się zdarzyć
dobranoc....
dobranoc....
Czy istnieje taki program ,który za podstawie analiz bada które liczb padły najwięcej razy po danej liczbie ? Np Losowanie 22:15 padła liczb 2 ,program liczy ile razy padła liczb 3 ,4 itd aż do 80 w np 100 losowaniach ,gdy w losowaniu przed padła 2 ..dalej np padła liczb 34 i znów liczy 1,2,3,4 aż do 80 i bada która liczba padła najwięcej razy po 34 we wcześniejszym losowaniu ,istnieje taki program?

A dla Neptuna
?????