Wpisy 1 242 843 – 1 242 942
23 listopada 2012 17:44 → 23 listopada 2012 18:36, 100 wpisów
to jakiś żart w MM dwa zakłady na 5 liczb
1,2,3,4,79,80
10,20,30,40,56
na chybił trafił ;/
1,2,3,4,79,80
10,20,30,40,56
na chybił trafił ;/
inka 777777...jak już to .....c.h.u.j.e bezmózgowcu wałbrzyskitępa maso,do szkoły wonChcesz zabłysnąć jak zwykle a nawet Polszczyzny nie znasz
emerytko Ty sie nie denerwuj takimi 'bzdetami" bo osoby ktore to
pisza to bardzo nisko upadly
pisza to bardzo nisko upadly
a od emerytki won bo nie jesteś godna nawet żeby jej fleki wylizać
Lila
inkaaaaaaaaa777777777777777.....aaaaaaaaaaa jeszcze coś.Ty 77 rocznik jesteś a wyglądasz jak stare zedezelowane karwa pudło.Weź coś zrób ze sobą,przestań pić i zadbaj w końcu o to bagno,debilko bez szkoły
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20121123/INNEMIASTA04/121129675
dan..ten pojeb ciemny wiecznie tu zadymy szuka.Kiedyś tak trafi że będzie płacz i zgrzytanie sztuczniakami ona i tak juz kanałami za***yla bo więcej wrogów ma jak przyjaciół,w miesie jej własnym chcą ją za***ć,za w***alanie się w nie swoje sprawy
ja też jestem kobietą - jakby co lila ale Ty klniesz nie przystoi tak kobiecie nie zniżaj się do TAKIEGO poziomu lila Matko Boska
stasia...nie jestes w temacie więc nie zabieraj głosu bez urazy oczywiście
juz drugi raz mi sie przytrafilo nie wyslac zakladu i nie wygrac 5/5
lila ale mnie wstyd jako kobiecie za Ciebie
Tak tylko ulicznice mowia.
Tak tylko ulicznice mowia.
Witalski Wszstkim licznie zgromadzonym....
za pozwoleniem...szanownych Panstwa...
czy tutaj rezyserem jest Pasikowski czy tez Pasko...?
za pozwoleniem...szanownych Panstwa...
czy tutaj rezyserem jest Pasikowski czy tez Pasko...?
ulexxa no zobaczymy co z tej zmiany wyjdzie - obecnie 2x2/5
Gaja Dobry Wieczor
Gaja Dobry Wieczor
Ja nie nawiązuję kontaktów prywatnych / po wpisach lili / ponadto ostatnio mam dość nieprzyjemne doświadczenia ze znajomościami z priv.
Ulexxa.
Monet.Dzięki za
Monet dlaczego szczujesz tą Panią na mnie? Czy aby nie dlatego , że poruszyłam temat pieniędzy POLSKICH graczy na Kulturę Ż y d o w s k ą?
Poda mi ktoś wyniki bo jestem w Anglii i nie mam jak sprawdzić.Chodzi mi o mini lotto z góry dzięki
Emeriti..glowcia do gory..Jestes supcio kobitka..{{uscisk}
Monet..
w zyciu zawsze..moze sie wszystko zdarzyc..zycie to wieczna..niespodzianka..raz sa dobre wydarzenia a raz..zle
oby tylko te dobre w Nas..trafialy..
http://www.youtube.com/watch?v=ruQJ1difOS4&feature=related
Monet..
w zyciu zawsze..moze sie wszystko zdarzyc..zycie to wieczna..niespodzianka..raz sa dobre wydarzenia a raz..zle
oby tylko te dobre w Nas..trafialy..
http://www.youtube.com/watch?v=ruQJ1difOS4&feature=related
dan222 wybacz mam inne poglądy na to pierwszym miejscu moja POLSKA kultura i potrzeby potem dopiero jak starczy mogę przeznaczyć dla innych
OSP..dlaczego nie?..hee zabraniasz mi?..dlaczego?..prosze o odpowiedz..
Ulexxa.Mam głowę uniesioną do góry.
A teraz idę tam....
A teraz idę tam....
Czy się to komu podoba czy nie obywatele pochodzenia żydowskiego są częścią historii tego kraju .I to w bardzo poważnym i znaczącym wymiarze.
I czy się ich lubi czy nie koniecznie - faktu tego się nie zmieni.
Tyle w temacie.
I czy się ich lubi czy nie koniecznie - faktu tego się nie zmieni.
Tyle w temacie.
Stasia..przeciez nawet nie potrafisz ukryc..swojej "nickowosci"..
Monet
monet masz racje a tak wogole to oczym tak ********* ???? Bo nie jestem w temacie
OSP..wlazles tu z..brudnymi buciorami..i sie czepiasz..
czego chcesz?..odwal sie od NAS..
czego chcesz?..odwal sie od NAS..
Tak Monet ale mamy kryzys w kraju i dlatego nielogiczne jest dla mnie wydawać na rzeczy które nie tyczą się bezpośrednio POLAKÓW . Chyba zgodzisz się z tym prawda ?
ulexxa ty mi tu nie pier*** tylko zajmi sie swoimi sprawami oki
Co się to porobiło, na tej stronce,coraz więcej pojebusów się rejestruje i głupoty ,wypisuje
Nie Monet ja tylko informuję , że POLACY wydają na kulturę Ż Y D O W S K Ą , nie wydawałabym gdyby nie zabronili innej formy hazardu
Dobry wieczór wszystkim
sam9 jestem spokojny mily ale kur** takie dziecko mnie w***iać zaczyna i krew mnie jasna zalewa
weekend,nie kłócić się ludziska