Wpisy 1 242 743 – 1 242 842
23 listopada 2012 16:42 → 23 listopada 2012 17:43, 100 wpisów
zofincia
inka
inka
Pasko
Nawet, jeśli wartość tamtych zasłoniętych przez Ciebie wpisów - podpisywanych inaczej - jest, czy była niewielka, żeby nie powiedzieć - żadna, to może przemyśl, jeśli nie było ustaleń tego zabraniających - może naprawdę warto by było przywrócić - żeby ludzie /naprawdę nowi/ widzieli, co to jest za poziom
I po cichu Ci powiem, jak trafiam na "dyskusje", pani "z naszyjnikiem na klacie", najsłynniejszego chyba wielonicka z userami naprawdę "fajnymi", z jakąś klasą, jakimś poziomem - łezka się kręci dać - naprawdę
Nawet, jeśli wartość tamtych zasłoniętych przez Ciebie wpisów - podpisywanych inaczej - jest, czy była niewielka, żeby nie powiedzieć - żadna, to może przemyśl, jeśli nie było ustaleń tego zabraniających - może naprawdę warto by było przywrócić - żeby ludzie /naprawdę nowi/ widzieli, co to jest za poziom
I po cichu Ci powiem, jak trafiam na "dyskusje", pani "z naszyjnikiem na klacie", najsłynniejszego chyba wielonicka z userami naprawdę "fajnymi", z jakąś klasą, jakimś poziomem - łezka się kręci dać - naprawdę
Max.
Dzięki
Dzięki
dan222 oni tym zyją robal pod ocenę moralną to weź se tego blond po*** a od mojej osoby 3 h u j e w bok - pisałam jestem kobietą i nie posiadam końcówki zrozumiano?
i znowu ten max juz dzwonisz że max tak powiedział i czekasz na przeprosiny
Mirnam.
Masz dzisiaj skreślone i wysłane?
Masz dzisiaj skreślone i wysłane?
tadzia daj spokój mnie nie ma a to żulostwo ze zjechanym beretem wywołuje mnie do tablicy - chyba jednak tęsknią
Monet
słucham ? imo - stasia /i obecnie i tu teraz - inka/ , to przecież cały czas ta nasza poczciwa pociecha - za mało wyraźnie pisałem ? zosia - zapewne oliwija/ znowuniedziela, a niby klarak - no ta chyba jeszcze gdzieś się czai
słucham ? imo - stasia /i obecnie i tu teraz - inka/ , to przecież cały czas ta nasza poczciwa pociecha - za mało wyraźnie pisałem ? zosia - zapewne oliwija/ znowuniedziela, a niby klarak - no ta chyba jeszcze gdzieś się czai
tadzia ..to mało wiesz ..poczekaj az napisze do Ciebie na niby kobieta
mirnam61
net w fonie tani, to zamiast na buty - zima idzie - zabawę sobie z.n.o.w.u urządziły - takie życie
net w fonie tani, to zamiast na buty - zima idzie - zabawę sobie z.n.o.w.u urządziły - takie życie
tadzia
1 242 767. tadzia 2012-11-23 (16:51) Wroclaw
Max , Robal
jeszcze tego nie bylo
było było
nawet "mocniej" było, nie raz
tylko - kto czyta c o było pierwsze ? dopóki Jego nie dotyczy
1 242 767. tadzia 2012-11-23 (16:51) Wroclaw
Max , Robal
jeszcze tego nie bylo
było było
nawet "mocniej" było, nie raz
tylko - kto czyta c o było pierwsze ? dopóki Jego nie dotyczy
mirnam jak czytam te wpisy to nasuwa sie pytanie jak mozna tak
nisko upasc
nisko upasc
tadzia
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2990&page=7
i już pierwszy widoczny wpis wiele mówi
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2990&page=7
i już pierwszy widoczny wpis wiele mówi
Marek.Witam
Marek.Gralam z chybika i
Na jutro też mam z chybika.
Na jutro też mam z chybika.
emerytka nie martw się zawsze będziesz piękna a jakieś głupie dygresje niewiadomo kogo nic nie są warte
Marek.Ja się nie martwię.Ja wiem swoje.
wczoraj o 22 2/5 dzisiaj również 30zł w plecy - pozdrawiam zacne towarzystwo
Zofincia.Twój obrażający mnie wpis 1242715 był niestety pierwszy.I kto tu kogo obraża?
Zofincia.Nie śmieszna,tylko konkretna.
Ulexxa Witaj.
Za włosy
To co zwykle czyli
Emerytka pytanie dla ciebie Czerwone słodkie smaczne i zdrowe co to jesr
Tyle powygrywali ze uniesc nie idzie
Zofincia..nie czepiaj sie Emeriti..
to wspaniala Kobieta zawsze mowi
konkretnie i do rzeczy..
i nie dam na Nia..slowa zlego..powiedziec..
jezeli cokolwiek powie..to z sensem i zartobliwie..
to wspaniala Kobieta zawsze mowi
konkretnie i do rzeczy..
i nie dam na Nia..slowa zlego..powiedziec..
jezeli cokolwiek powie..to z sensem i zartobliwie..
zof , inka 77 - przeczytalam wasze wpisy
same sprowokowalyscie , kobiety
same sprowokowalyscie , kobiety
Wpadłam sobie na chwilę natchnienia poszukać
Niestety tylko na chwilę bo zaraz kończę pracę i będę wolnym człowiekiem
Niestety tylko na chwilę bo zaraz kończę pracę i będę wolnym człowiekiem
Ulexxa.DziękiAle nie warto sobie nerwów psuć.
Naprawdę nie warto.
Naprawdę nie warto.
Medea
robal, monet
wszyscy pozostali co mi umknęli w natłoku szybkiego tempa chatu
wszyscy pozostali co mi umknęli w natłoku szybkiego tempa chatu
agatkaa
ulexxa witanko a za kilka minut pożegnanko, bo słyszę jak się koledzy szykują do biegu o wolność przy swoich biurkach
ulexxa witanko a za kilka minut pożegnanko, bo słyszę jak się koledzy szykują do biegu o wolność przy swoich biurkach
Aktualizacja 17:25
Kubica nie miał sobie równych we wszystkich piątkowych OS-ac. Swoją wyższość potwierdził na ostatnim, najdłuższym odcinku La Plan de la Tour (20.25 km). Kubica tym razem pokonał Loixa o 39,5 sek. Przewaga po pierwszym dniu wynosi aż 1 min. 25. sek. Chyba nawet najwięksi optymiści nie spodziewali się, że Kubica aż tak odjedzie swoim rywalom
Kubica nie miał sobie równych we wszystkich piątkowych OS-ac. Swoją wyższość potwierdził na ostatnim, najdłuższym odcinku La Plan de la Tour (20.25 km). Kubica tym razem pokonał Loixa o 39,5 sek. Przewaga po pierwszym dniu wynosi aż 1 min. 25. sek. Chyba nawet najwięksi optymiści nie spodziewali się, że Kubica aż tak odjedzie swoim rywalom
Emeriti..akurat takie wpisy juz nie "nerwuja" mnie..
mam wazniejsze i powazniejsze sprawy..ale nie pozwole na obrazanie na takie Osoby jak Ty..lub Tobie podobne..
nie jestem tu duzo..gdyz mam sporo na glowie..ale zawsze gdy zobacze ze zostaja obrazane ..mile memu sercu Osoby..to sie odezwe..
mam wazniejsze i powazniejsze sprawy..ale nie pozwole na obrazanie na takie Osoby jak Ty..lub Tobie podobne..
nie jestem tu duzo..gdyz mam sporo na glowie..ale zawsze gdy zobacze ze zostaja obrazane ..mile memu sercu Osoby..to sie odezwe..
No i jak mówiłam muszę znikać bo koleżanka zamykająca biura stoi jak cerber nade mną z miną świadczącą o tym, że jeśli się spakuję i nie rozliczę z kluczy i piecząek o czasie to mój los będzie pożałowania godny
Więc znikam wszystkim na wieczór życzę i żegnam serdecznie
Więc znikam wszystkim na wieczór życzę i żegnam serdecznie
Ulexxa.Wiem,że masz poważne sprawy na głowie.Dlatego takimi niemiłymi
drobiazgami nie zawracaj sobie głowy.
drobiazgami nie zawracaj sobie głowy.
MedeaMilego wieczoru i