Wpisy 1 239 723 – 1 239 822
21 listopada 2012 20:51 → 21 listopada 2012 21:29, 100 wpisów
medea i pasko wielkie dzięki za pomoc.Udało mi się zamieścić obiecaną wczoraj fotkę z kuponem na który trzasnąłem 6/6 z plusem
Witam wszystkich
5/5 stawka razy 5 kuponu nie mam bo to było ładnych parę lat temu kiedy to za 5 płacili 330 zł
medea76
islandorka 30,5
sorelka
islandorka 30,5
sorelka
pasko
robbie
albinlotto
robbie
albinlotto
robal 36
robbie piękny wynik a to na chybił trafił czy samemu kreśliłeś
sielaw
skresliłem sam dwa kupony na jednym 5 na drugim 6 z plusem i mówię do zony weź portfel i poslij mi jeden z kuponów obojętnie który i posłała ten lepszy
robbie
to widać masz jakieś względy - i darowali Ci trzy dychy, bo podatek jest 10%
to widać masz jakieś względy - i darowali Ci trzy dychy, bo podatek jest 10%
babka jak mi wypłacała to coś mi tam tlumaczyła ale nie pamietam już o co jej konkretnie chodziło z tym podatkiem
robbie i to widzę że wygrana była rok temu przed świętami to wspaniały czas tak wygrać akurat przed bożym narodzeniem
pasko ale 6/6 z plusem to już jest bo ta wygrana wynosi 4300 zł
ale ja miałem 6/6 z plusem trafionym czyli 4300 i te 300 zakosili na podatek
podatek jest od 2280
ale może było kilka różnych wygranych na pukonie
zostawiam
tylko ostrożnie
- nie wchodzić na FAZĘ i
- nie łapać FANTAZJI
ale może było kilka różnych wygranych na pukonie
zostawiam
tylko ostrożnie
- nie wchodzić na FAZĘ i
- nie łapać FANTAZJI
4000 to słabiutko ale przynajmniej byłem w oddziale po kasę przeżycie fajne
Za Multi Multi jest 1300 za Multi Multi Plus jest 3000 zł i od tego 3000 zł biorą podatek tylko
medea...slonce masz moze dla mnie jakies szczesliwe numerki ...ostanio cos malo daje TS...
pasko życzę tobie w dniu imienin wysokich wygranych oraz dużo zdrowia
sielaw
Ja też ostatnio dno i wodorosty no i teraz czekam na bardziej przyjazne szczęściu dni
Ja też ostatnio dno i wodorosty no i teraz czekam na bardziej przyjazne szczęściu dni
Pasko
no no - nie znałem tego "myku" - zdolnych mają księgowych
wszystkiego dobrego i niech Ci rośnie
no no - nie znałem tego "myku" - zdolnych mają księgowych
wszystkiego dobrego i niech Ci rośnie
sielaw
To znaczy jutro wg moich zwariowanych zasad powinno być lepiej
To znaczy jutro wg moich zwariowanych zasad powinno być lepiej
ulala
medea....kiedys musza przyjsc te dobre dni...ja wczoraj mialem trojke w grupowym...cale 2,4 wygralem
pasko jeśli mogę spytać to kiedy masz urodziny
Brrrr.Zimno na dworze.Na rozgrzanie
Trzy dni za Lilą.
emerytka 46 ( oj tak w dzień jest zimno a wieczorem już tym bardziej )
medea76 marzenie
Ulala
Pasko wszystkiego naj i WIELKIE dzięki że firmujesz ten portal swoim nazwiskiem
Multi
emerytka 46 choć jak na listopad to jeszcze idzie
ulala i pewnie będzie bo jej nie mam na kuponie
albin
A niby dlaczego nazywają gry TS podatkiem od marzeń vel złudzeń
albin
A niby dlaczego nazywają gry TS podatkiem od marzeń vel złudzeń
multi multi plus 1984
medea76 o 14:00 plusem była liczba 5 i miałem ją na kuponie także może lepiej pomyśl o tych liczbach co masz na kuponie
Ja dziś miałam fajna przejażdżkę.
zabrano mnie w podroż traktorem....jechałam w kabinie
zabrano mnie w podroż traktorem....jechałam w kabinie
pasko jak to w multi multi plus za 6/6 jest wygrana 4300 zł
multi
Pierwsza zasada medei76 jeśli zaznaczysz opcje plus trafic to może i trafisz, ale na pewno nie plusa
Pierwsza zasada medei76 jeśli zaznaczysz opcje plus trafic to może i trafisz, ale na pewno nie plusa
pasko a jeżeli chodzi o same multi multi bez opcji plus tu się zgadzam jest wygrana 1300 zł i tam podatku nie ma
panoramix
multi multi plus 1984 a cos ty nie wiedzil ze za 6/6+ jest 4300
Ula...na mysl o traktorze mdli mnie ,bo po jesieni musze zoladek z wrzodow podleczyc a to sprawca mej niedoli.
albinlotto nie bo pasko piszę że za 6/6 z plusem w multi multi jest wygrana 3000 złotych ale to chyba to bo dziś imieniny Janusza ale bez urazy pasko
medea 76 a dziś zagrałaś z plusem czy nie bo ja już trafiłem z takich moich sukcesów 3/3 z plusem oraz 7/10 z plusem
albinlotto oczywiście 6/6 z plusem
A mnie dziś się odruchowo skreśliło na kuponie 78...i juz tej liczby nie poprawiałam
multi
Dzisiaj poszłam na całośc czyli 10/10 z plusem, ale nigdy większego sukcesu w grze z opcją plus nie odnotowałam czyli czas teraz na mnie
Dzisiaj poszłam na całośc czyli 10/10 z plusem, ale nigdy większego sukcesu w grze z opcją plus nie odnotowałam czyli czas teraz na mnie
medea76 ok
panoramix
Niestety ostatnio głównie dotuję rozwój stadionów i kultury fizycznej za jego pośrednictwem
Niestety ostatnio głównie dotuję rozwój stadionów i kultury fizycznej za jego pośrednictwem