Wpisy 1 239 623 – 1 239 722
21 listopada 2012 18:32 → 21 listopada 2012 20:49, 100 wpisów
medea trzeba nad nim jeszcze posiedziec ale to jutro dzis za duzo chetnych na kompa...
islandorka
no jak nie pójdzie to mam jeszcze z wcześniejszych 5 zeta na wypróbowanie naszych parek
no jak nie pójdzie to mam jeszcze z wcześniejszych 5 zeta na wypróbowanie naszych parek
albinlotto
- bywało lepiej - tym razem prawie
kompletnie nie mój zestaw
- bywało lepiej - tym razem prawie
kompletnie nie mój zestaw
kosmaty
0/10 nie takie latwe do trafienia
kosmaty
rozpisywałeś w system ? z ilu ?
oj, a ja dawno już w multi nic nie rozpisywałem
rozpisywałeś w system ? z ilu ?
oj, a ja dawno już w multi nic nie rozpisywałem
Hallo Admin..Hallo Admin..Z Okazji imienin P.Januszu, najlepszego, dalszych sukcesów
*czy tańce będą?
*Waldi
*czy tańce będą?
*Waldi
Kosmaty.
36 i 72 .Macie zamiar wyskoczyć z bębna?
mag dałem sobie wolne do konca tygodnia ale jutro opijamy nowego obywatela który w nocy przyszedł na swiat
maq
kosmaty
A to rzeczywiście cięzki przypadek niefarta
stasia12
Dzień, w którym klienci pomocy społecznej będą zadowoleni będzie dniem gdy zacznie się koniec świata
kosmaty
A to rzeczywiście cięzki przypadek niefarta
stasia12
Dzień, w którym klienci pomocy społecznej będą zadowoleni będzie dniem gdy zacznie się koniec świata
Monet.Jak dla mnie to stanowczo za mało.
e46
bez zbędnego pitu pitu - 36 - owszem - jest w pewnych zestawach na dziś ...
bez zbędnego pitu pitu - 36 - owszem - jest w pewnych zestawach na dziś ...
robal36
A bo dzisiaj o 22 rządzi trójca 36,40,42 i bracia ich czyli 6,63
A bo dzisiaj o 22 rządzi trójca 36,40,42 i bracia ich czyli 6,63
Robal.Witaj
Dlaczego pitu pitu? Ja liczbę 36 mam codziennie na kuponie i dlatego
chciałabym,żeby wpadała w każdym losowaniu.
Dlaczego pitu pitu? Ja liczbę 36 mam codziennie na kuponie i dlatego
chciałabym,żeby wpadała w każdym losowaniu.
Masz rację
za lepsza trafnosc
pylcek
medea76 dla mnie wyznacznikiem końca świata będzie jak kiedyś wejdę do biura w spawach urzędowych i zostanę należycie obsłużona , bo jak na razie baby które piastują to stanowisko w większości czasu się o p i e r d a l a j ą za moją kasę
Czas na spacer z moim dachshundem.
Pasko
no i z imienia Filip - 7,69,39,34
emerytka
Pogłaszcz od nas swojego jajnika
no i z imienia Filip - 7,69,39,34
emerytka
Pogłaszcz od nas swojego jajnika
stasia>> to kurde pól tego kraju ze SWOICH podatków utrzymujesz..
Taka NARODOWA sponsorka.
Taka NARODOWA sponsorka.
emerytka 46
stasia masz 100% racji. wszedzie gdzie twoje "zycie" zalezy od obsługimaja cie w d... bez wzgledu na to czy płacisz za usługe czy nie....
prosty przykład... szkola jazdy... zapłacilam za dodatkowe godziny i doprosic sie nie moge zeby wyznaczyli mi termin tych jazd... rzekomo nie mama wolnych samochodów i intruktorów
pytam sie po jaką chol.... biora 120 kursantów skoro maja 6 samochodów i 6 instruktorów czy to jest normalne?
prosty przykład... szkola jazdy... zapłacilam za dodatkowe godziny i doprosic sie nie moge zeby wyznaczyli mi termin tych jazd... rzekomo nie mama wolnych samochodów i intruktorów
pytam sie po jaką chol.... biora 120 kursantów skoro maja 6 samochodów i 6 instruktorów czy to jest normalne?
Pań z dziekanatu i tak nikt nie pobije w sztuce podnoszenia ciśnienia
uwolnić krasnoludki
i polococta / czy jak się to pisze/ dla każdego
i polococta / czy jak się to pisze/ dla każdego
Spadam w mecze. odkuć się należy za wczorajsze wpadki.
a w mm NA 22 ŻYCZYŁBYM SOBIE 11,22,34,35,46,69,65,74,
a w mm NA 22 ŻYCZYŁBYM SOBIE 11,22,34,35,46,69,65,74,
heheh medea u mnei na uczelni była taka jedna co miqała zawsze wzrok rozbiegany .... w zyciu nie wiedziałm czy patrzy sie mnie czy na dziekana czy moze gapi sie w sufit
ona byla mocarna - juz na wstepnie sie na ciebie darła- po co ty wogole istniejesz i przyłazic psuc jej powietrze w dziekanacie
pylcek
No ja bym na ten koniec świata za bardzo nie liczyła.
Monet
No jak też jeśli chodzi o 69 Miłego meczu
No ja bym na ten koniec świata za bardzo nie liczyła.
Monet
No jak też jeśli chodzi o 69 Miłego meczu
Robal 36 krasnoludki? przecież to nie Twoje smaki , klimaty jak tam wibratorki ? Baterie hulają
sorelka
Albo akcja : ostatni dzień składania indeksów z zaliczniami. Dziekanat czynny według wywieszki do 13.00, ostatni wpis dostajesz o 12.40. Rozpaczliwy bieg po schodach na złamanie karku. Wpadam do dziekanatu o 12.50 a baba do mnie, że jestem po czasie bo one przyjmują studentów do 12.45 bo później nie zdążą do 13.00 papierów pochować i zabezpieczyć
Albo akcja : ostatni dzień składania indeksów z zaliczniami. Dziekanat czynny według wywieszki do 13.00, ostatni wpis dostajesz o 12.40. Rozpaczliwy bieg po schodach na złamanie karku. Wpadam do dziekanatu o 12.50 a baba do mnie, że jestem po czasie bo one przyjmują studentów do 12.45 bo później nie zdążą do 13.00 papierów pochować i zabezpieczyć
pylcek w kazdym losowaniu mm moze bonus pasc
Robal36 ale okazyjnie /Toć imieniny Paska WIELKIEGO Admina/ może się skusisz jednak na polo coctę?
medea jestes?
adixwyslales ja?
Witam.Proszę o pomoc w którym miejscu znajduje się moja wizytówka chciałbym dołączyć do niej fotkę kuponu.
robbie miło poznac
klikasz na swój nick a potem polecenie zarządzaj swoim profilem tam jest instrukcja jak zamieścic zdjęcie
klikasz na swój nick a potem polecenie zarządzaj swoim profilem tam jest instrukcja jak zamieścic zdjęcie